Jump to content

johnni

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johnni

  1. johnni

    Lenovo S820

    το κινητο 820 ενός φιλου κανει το εξεις... δεν λειτουργει η καμερα κ αν βγαλει την μπαταρια παιζει παλι... αλλα αργοτερα στην μερα μπορει να ξανακωλησει και αντε παλι από την αρχη.... με το minideal που μιλησα για αυτό μου ειπαν : try to restore factory setting. Καποια βοηθεια πανω σε αυτό...???
  2. Τελικα σημερα εκανα τα προβλεπόμενα και όλα ΟΚ ... επανηλθε σε όλα του.... ελληνικα, gmail ,google play... Από ότι καταλαβα το τηλ ΔΕΝ είναι ROOT μιας κ η rom που κατεβασα είναι για όχι root τηλεφωνα. Γενικα αγορα από οπου και αν γινει μονο με paypal ώστε σε περιπτωση στραβης να εχουμε τα λεφτα μας πισω.
  3. Καλημέρα κ εγω από minideal το πηρα κ είμαι απολυτα ικανοποιημένος με αυτους. Το τηλ είναι μια χαρα ... Φοβερη οθονη... κ όλα δουλευουν αψογα... ΑΛΛΑ όταν το συνδεσα με wifi καπου ζητησε να κανει UPGRADE κ από λαθος μου πατηθηκε ΝΑΙ με αποτέλεσμα να μπει η καινουργια εκδοση ROM S650_S126_140101 οπου ΔΕΝ εχει Ελληνικα κ ΔΕΝ παιζει το gmail , play store. Τωρα θα ψαχτω για να βαλω την παλια ROM S650_S119_131014 οπου τα εχει όλα κ παιζει τα παντα. Οποιαδήποτε βοηθεια για μεθοδολογια εγκαταστασης νεας (δηλαδή παλαιας rom) δεκτη.
×
×
  • Create New...