Jump to content

kaseraki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kaseraki

  • Ημ. Γέννησης 14/10/1978

kaseraki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Geia sas paidia... Pou boro na vro paixnidia gia to nokia 6170? Psaxno pio poli gia puzzle games, kai epitrapezia..
  2. Vre paidia, mi erotisi.. Yparxei tropos na vgalo to "TIM" apo tin othoni?? Thanks :)
  3. Iparxei kapoio programma pou boroume na apothikeuoume genethlia kai ypenthimiseis sto kinito?? toso oraio kinito kai sto calenar na exei mono appointments????? :mad:
  4. Mipos xerei kaneis pou boro na katevaso tin egatastasi tou irda adaptor (mobile action technology) sto internet, i kapos allios, giati exo xasei to cd pou itan me to adaptor... Euxaristo poli :)
  5. Πολυ ωραια ολα αυτα που λετε, αλλα κανεις δεν με βοηθαεεεεεειιιιιι!!!!!! χαχαχα :(
  6. Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας.. Εγω θελω να βαλω "Ν". Πιστευω οτι αν και μερικοι "κομπλεξικοι" προσπαθουν να σε αγχωσουν περισσοτερο βλεποντας το "Ν", οι πιο πολλοι το σεβονται, και ισως δεν σου κολλανε και τοσο πολυ! (τουλαχιστον σε καμια ανηφορα- χαχα!!) Ομως, ηθελα να ειμαι λιγο πρωτοτυπη και να βαλω ενα 'διαφορετικο' Ν.. Δυστυχως ομως δεν εχω και πολυ καλλιτεχνικη διαθεση για να το φτιαξω.. Εχει κανεις καμια ιδεα πως να το φτιαξω μονη μου? :o
  7. Ψαχνω να βρω ενα σημα "Ν" που να ειναι διαφορετικο απο το κανονικο. Να εχει μεν το σημα του Ν αλλα ισως να εχει και γραφικα η να γραφει κατι αστειο (μπας και γλιτωσω τις μουτζες που θα φαω ως νεα οδηγος). Μηπως ξερει κανεις καποιο site που θα μπορω να το εκτυπωσω, η καπου που να το πουλανε? Ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...