Jump to content

sofka

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sofka

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

sofka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ευχαριστω! κ κατι ακομη αν ειναι καποιος γνωστης , την αιτηση ακυρωσης μπορω να την κανω ηλεκτρονικα ή πρεπει φυσικη παρουσια?
  2. συγγνωμη παιδια να ρωτησω, εκανα χθες ηλεκτρονικα την αιτηση στην vodafone με σκοπο να κατεβασω πετυχω κατι καλυτερο απο τα 23,5 € της wind, πρεπει να στειλω και τα δικαιολογητικα στην vodafone για να με καλεσουν για αντιπροσφορα απο την wind ετσι? ευχαριστω εκ των προτερων!
  3. γει σας! στις 25/1 τελειωνει το συμβολαιο της wind και θελω να πετυχω καλυτερη προσφορα απο τα 23,5€ που μ δινουν τωρα! να κανω αλλαγη παροχου ηλεκτρονικα πχ.vodafone ωστε να το κατεβασουν? θα μπορεσω να πετυχω τα 18 € που απο ο,τι ξερω εχουν ηδη συνδρομητες της wind ? τι λετε? να κανω τωρα την αλλαγη παροχου?
  4. ευχαριστω για το τηλ, πηρα απογευμα, δεν το σηκωναν! τλκ επικοινωνησα με wind και μ ειπαν οτι το συμβολαιο ληγει στις 24/1 και η τρεχουσα προσφορα ειναι 23,5 ευρω! ποσο νωριτερα να κανω ηλεκτρονικη αιτηση αλλαγης παροχου? λιγο πριν ληξει, ωστε να μην εχω ποινες? να πετυχω την τιμη των 16,5 ή εστω 19 ευρω, καλυτερο σε σχεση με το 23,5 που δινουν! ευχαριστω πολυ!
  5. γεια σας! με καλεσαν κ μενα σημερα για wind double play και ληξη συμβασης οπου απο 25,5 ευρω μου προτειναν 24! την παραπανω προσφορα με την φωτο πως μπορω να την αποκτησω? υπαρχει καποιο συγκεκριμενο τηλ να καλεσω και να τους πω οτι θα φυγω κ θα παω πχ στη cyta ωστε να πετυχω καλυτερη προσφορα? τι προτεινετε? ευχαριστω!
×
×
  • Create New...