Jump to content

trazor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by trazor

  1. Ωραία πόσο βγαίνει η τελική τιμή του note 9 με την go4more.???
  2. Καλημέρα ,μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει αναλυτικά την διαδικασία με την Εθνική και τον Κωτσόβολο ,για αγορά Note 9 και πώληση του 8??? Συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν έχω εθνική ,και θα χρησιμοποιήσω κάποιου φίλου αν χρειαστεί.
  3. Εγώ πρόσφατα αγόρασα την iottie easy one touch 4 qi wireless fast charging για το αμάξι, και δεν έμεινα ευχαριστημένος από το wireless charging. Ένα πρόβλημα που είδα είναι η υπερθέρμανση της μπαταρίας 40+ C για πλάκα. Επίσης δεν φορτίζει γρήγορα ξεκινούσε με 10 watt και μόλις η μπαταρία περνούσε τους 38 C μειωνόταν στα 4 watt. Προφανώς το έκανε για προστασία της μπαταρίας ,αλλά συγκριτικά με το κλασικό καλώδιο τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Όλες οι μετρήσεις έγινα σε γραφείο ,για να μην υπάρχει ήλιος .... Είναι ο πρώτος wireless charge που δοκιμάζω και δεν έχω εικόνα από άλλους...
  4. Παιδιά για βάση αυτοκινήτου τι χρησιμοποιείτε? Κοιτάω τις βάσεις iOttie εasy One Touch + Qi Wireless Charger... Τις έχει δοκιμάσει κανείς?
  5. Βάση μηχανής για το Note 8 έχει χρησιμοποιήσει κανείς??? Είχα πριν για το note 4 και τώρα δεν χωράει.
  6. Έχω δοκιμάσει μπαταρία από ένα φίλο που είχε το μονόκαρτο και δεν έμπαινε,ήταν μεγαλύτερη. Υπάρχει κάποιος που να έχει αλλάξει μπαταρία???
  7. Θέλω να αλλάξω μπαταρία γιατί κάτω απο 50% κλείνει ακαριαία. Δεν βρίσκω Ελλάδα.Έχει αλλάξει κάποιος , να μας προτείνει μαγαζί αξιόπιστο?
  8. πάτα στο Dial *#06# για να δεις το IMEI και πρέπει: Then check the 7th and 8th digit: IF the Seventh & Eighth digits are 02 or 20 this means your cell phone was assembled in China. If the Seventh & Eighth digits are 08 or 80 this means your cell phone was manufactured in Germany. If the Seventh & Eighth digits are 01 or 10 this means your samsung smartphone was manufactured in Finland. If the Seventh & Eighth digits are 00 this means your cell phone was manufactured in original factory which is the best phone quality. Επίσης με την εφαρμογή CPU-Z μπορείς τι επεξεργαστή έχει (Snapdragon 805,Exynos...) Γενικά το N9100 είναι dual SIM με 3000mAh μπαταρία και προορίζετε για Κίνα.
  9. Μπορείς να αλλάξεις μόνος σου την lcd+digitizer παίρνοντας μία από αυτές Αν έχεις μικρή εμπειρία μπορείς να το κάνεις μόνος σου βλέποντας και το βίντεο. Για αγορές από εξωτερικό σε κάποιους έχει περάσει κατευθείαν ,αν δεν σε αφήσει κάνε με balance σε paypal.
  10. Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα .Μετά από ψάξιμο είδα ότι την ώρα που κλέινει το κινητό η τάση της μπαταρίας είναι στα 2,8 Volt περίπου. Τελικά την αντικατέστησα και λειτουργεί κανονικά....
  11. Είμαι κάτοχος αυτού του κινητού πλέον,επειδή έχω ένα θέμα με τις google apps προσπαθώ να βρώ how to για recovery ... Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες και περισσότερο το .img του recovery.
  12. 1)Όχι δεν θα είναι, αλλά υπάρχει η λύση στην πρώτη σελίδα. 2)Gapps http://forum.xda-developers.com/android/development/lenovo-k910-tools-one-t2887839 3)root με υπολογιστη με root genius
  13. την έβαλα και εγώ πριν μία εβδομάδα,είναι πανέμορφη αλλά είχα και εγώ τα παραπάνω προβλήματα (.σβήνει μόλις ανοίξει το navigon,laggaρει στα καλά καθούμενα ) και το χειρότερο για μένα κολλούσε όταν προσπαθούσα να απαντήσω σε εισερχόμενη κλήση κάποιες φορές. Αν έχεις να προτείνεις κάτι για να διορθώσω τα προβλήματα δεκτό. Μετά έβαλα την LENOVO K910 VibeUI - 1503 official και όλα διορθώθηκαν. Υπάρχει κάποια custom καλή(δοκιμασμένη) να περάσω ?
  14. Καλημέρα,έχασα τα hands free και κάνω έρευνα αγοράς.Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η συμβατότητα με τα Xiaomi piston. Δεν βρίσκω πουθενά το πρότυπο των ακουστικών (omtp ή ctia). Έχει ασχοληθεί κανείς κάποιος?
  15. Το έχω δοκιμάσει και δεν δουλεύει... Ποια ROM προτείνεται? Custom ή official?
  16. Καλησπέρα, έχω την stock rom VIBEROM_V1._0_1407_2ST_K910 και θέλω να την αλλάξω. Είδα τον οδηγό στην αρχική σελίδα και έχω κάποιες ερωτήσεις. Ποιά είναι η καλύτερη rom ? δεν με ενδιαφέρουν Ελληνικά. Υπάρχει άλλος-έυκολος τρόπος για να την περάσω εκτός από αυτόν? (πχ. απ' το υπάρχων recovery)
  17. Γνωρίζετε που εισάγουμε πόλη για το widget του καιρού όταν είναv σε mode με κλειστό flip cover ,που γράφει μονο την ώρα κ αυτό.???
  18. και αν έχετε θέμα με την εμφάνιση επαφών στις εισερχόμενες κλήσεις ???
  19. Στην δική μου περίπτωση δεν ισχύει αυτό, γιατί ο ένας πάροχος μου εμφανίζει τις εισερχόμενες κλήσεις με +30 και ο άλλος χωρίς. Έχετε κάποια άλλη ιδέα ??? Επιμένω με τις άλλες ROM σε αυτό το θέμα τι γίνεται ???
  20. Έχω και εγώ τα ίδια προβλήματα, νομίζω οτι η μοναδική λύση σε αυτή τη rom είναι να βάλεις διπλούς αριθμούς με & χωρίς +30 σε κάθε επαφή. Επίσης ξέρει κάποιος αν έχουν αυτό το πρόβλημα και οι άλλες ROM ;;;
  21. 1. Ευχαριστώ , δούλεψε πολύ καλά. 2.θα το εξερευνησω μέσα στην μέρα και θα σας πω εντυπώσεις. 3. Αρα πάω αναγκαστικά σε jelly bean.γιατί δεν θέλω να μπλέκω να ξεκλειδώνω bootloader...
  22. Ευχαριστώ για την βοήθεια. 1.Η θήκη που έχω δυστυχώς δεν έχει μαγνήτη γι' αυτό το ψάχνω. 2.Επίσης έχω θέμα γιατί ο ένας πάροχος μου βγάζει με(+30) και ο άλλος χωρίς. 3.Με την official κλειδώνει ο bootloader ?
  23. Καλησπέρα ,είμαι κάτοχος και εγώ αυτού του κινητού μετά το P780...Απλά τέλειο.Έχω κάποιες ερωτήσεις, 1.Μήπως έχει ψάξει κάποιος για διπλό ταπ ξεκλειδώματος ή διαφορετικό τρόπο εκτός των κουμπιών:;; 2.Για το θέμα με την αναγνώριση επαφών στις εισερχόμενες κλήσεις- sms. 3.και ποια rom προτείνετε χωρίς ελληνικά και κλειδωμένο bootloader
  24. trazor

    Lenovo P780

    Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου δώσατε .Τελικά ήταν εύκολο αλλά εγώ δεν έκανα σωστά την διαδικασία . Προσπάθησα ξανά με το uncle tool και με reboot σε κάθε add sim k, τελικά τα κατάφερα:lol::lol:. Σχετικά με τις rom επειδή δεν έχω καταλάβει καλά ,εγώ τώρα του πέρασα την P780_ROW_S123, αν θέλω να περάσω άλλη πρέπει να είναι ROW ???
  25. trazor

    Lenovo P780

    Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Η αλήθεια είναι πως δεν το είδα αυτό το θέμα. Θα δοκιμάσω αυτά που δεν έχω ελέγξει και θα σας πω. Όμως έχω μία βασική απορία, την οποία δεν πείρα σαφή απάντηση σε αυτό το thread , Πως θα βρω το δεύτερο IMEI????
×
×
  • Create New...