Jump to content

geopgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geopgr

  1. Ίσως κάποιο bug σε συγκεκριμένες μόνο συσκευές; Τι να πω........:confused:
  2. Παιδιά η λύση που βρήκα εγώ είναι η εξής: Θα πρέπει οι επαφές να είναι της μορφής +30-69χχχχχχχχ. Μόλις τις έφτιαξα έτσι, φωτό και ονόματα εμφανίζονται κανονικά. Να αναφέρω επίσης ότι οι επαφές μου είναι συγχρονισμένες από gmail.
  3. Καλησπέρα Αγόρασα πρόσφατα το LG optimus one p500 . με το που το ανοιξα σύγχρονισε τις επαφές μου από το Google account μου. τις εμφανίζει κανονικά αλλά όταν με καλεί καποιος δεν εμφανίζει το όνομα και τη φωτό αλλά μόνο το νούμερο. Φαντάζομαι θα είναι κάτι απλό, μήπως γνωρίζει κάποιος πως;
  4. Τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος να ακούγεται μουσική από ακουστικά bluetooth και αν ναι, χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση στο κινητό; Να σημειώσω ότι τα ακουστικά που έχω υποστηρίζουν σίγουρα αυτή τη δυνατότητα - δοκιμασμένα με άλλη συσκευή (Nokia 6120 Classic).
  5. Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα σετ ακουστικών bluetooth (Turbo-X στέρεο ), τα οποία στο προηγούμενο τηλέφωνο μου (Nokia 6120 Classic) έπαιζαν κανονικά Mp3, ενώ στο G900 όχι...Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση στο τηλέφωνο;
  6. Το "πρόβλημα" διορθώθηκε, σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
  7. Καλησπέρα και από μένα. Έχω το 6120 περίπου 1 μήνα τώρα και οι εντυπώσεις μου είναι θετικότατες..:) Μόνο ένα πρόβλημα έχω. Όταν γράφω μήνυμα, ενώ ξεκινάει να μετράει ανάποδα από 160 χαρακτήρες, μετά τον 1ο χαρακτήρα πάει στου 60......Αυτό γίνεται μόνο όταν γράφω μηνήματα στα Ελληνικά. Κάποιος που έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο?
×
×
  • Create New...