Jump to content

alextsi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alextsi

  1. τα apk. τα εχω ολα κρατημενα στο pc mou x αλλα περασα μεσα για παραδειγμα το drmprovider kai to talk π ηταν μεσα σε αυτα π ειχα σβησει και δεν εγιναν ξανα εγκατεστημενα
  2. μπαινει κανονικα στο playstore, alla πατωντας για εγκατασταση, βγαζει μονο ληψη και κατεβαινει τπτ. αν σου πω οτι δεν μπορω να βρω το download manager??
  3. καλησπερα, δεν ξερω αν κανω σωστα π γραφω εδω για το προβλημα μου επειδη το εχω γραψει και στο thread που αφορα το κινητο μου. λοιπον μετα απο root και διαγραφη καποιων εφαρμογων μου εμφανιζει το μηνυμα com.google.process.gapps. αποτελεσμα αυτου να μην μπορω να κανω ληψη εφαρμογων. συγκεκριμενα μου εμφανιζει μονο την επιλογη της εγκαταστασης στο Playstore και οχι της ληψης. ψαχνοντας λιγο το μονο κοινο σημειο π βρηκα με καποιον που ειχε το ιδιο προβλημα ειναι οτι και σε αυτον εμφανιστηκε με την διαγραφη του talk. καποια βοηθεια??
  4. alextsi

    LG Optimus 4X HD (P880)

    για να σας δωσω να καταλαβετε, εκανα root το κινητο και μετα αρχισα να σβηνω καποιες εφαρμογες συμφωνα με καποιες υποδειξεις που ειχα γ εφαρμογες αχρειαστες. δεν ξερω αν καταλαθος εσβησα καποια που δεν επρεπε, αλλα ψαχνωντας λιγο το μονο κοινο π βρηκα με καποιον π ειχε παθει το ιδιο προβλημα ηταν το ειχε σβησει και αυτος το talk οταν αρχησε να του πεταει το συγκεκριμενο μηνυμα
  5. alextsi

    LG Optimus 4X HD (P880)

    Καλησπερα, λοιπον μετα απο διαγραφη καποιων αρχειων μου βγαζει το μηνυμα google.process.gapps με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω ληψη εφαρμογων.. καποια λυση χωρισ να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων??
×
×
  • Create New...