Jump to content

el_ninio987

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About el_ninio987

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

el_ninio987's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους σας, Τον Φεβρουάριο αγόρασα και εγώ το κιινητό αυτό.Είναι το κάτι άλλο αλλά ήμουν πολύ άτυχος διότι μετά απο ενάμιση μήνα περίπου μου έπεσε απο τα χέρια την ώρα που μιλούσα επάνω σε ένα μεταλλικό φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ και έσπασε στην γωνία αριστερά επάνω.Όχι πάρα πολύ έβλεπα και το χειριζόμουν μια χαρά.Έτσι λοιπόν αποφάσισα και αγόρασα μια οθόνη κομπλε με το touch 40€ αυθεντική απο το ebay μου έρχεται μετά απο 20 μέρες και την πάω σε ένα μαγαζί που επισκευάζει τάμπλετ και κινητά για να μου την αλλάξει και εμένα! Αλλά ΣΚΑΤΑ απο τότε το κινητό κολάει και δυο φορές την ημέρα δεν πατιέται καθόλου η οθόνη και κάνω επανεκκινήσεις με εξαναγκασμό! Του το πήγα το ξανα είδε και μου είπε οτι δεν φταίει αυτός. Δεν ασχολήθηκα άλλο με τον καραγκιόζη και αποφάσισα να σας στείλω για να σας ρωτήσω αν γίνεται να του περάσω την ΜΙUI ROM την καινούργια? Ή κάποια αλλη μήπως και διορθωθεί κάτι?:confused:
  2. Kαλημέρα σε όλους, Το κινητό ήρθε στα χέρια μου πρίν τρείς μέρες,δεν παίζεται είναι γρήγορο μου ήρθε και είχε και επιλογή στα Ελληνικά και γενικά δεν νομίζω οτι υπάρχει λογος να το πειράξει κανείς αυτο το κινητό..........έχει κάμερα που θα την ζήλευαν πολλά αλλα ακριβότερα,έχει γρήγορη ανταπόκριση στις επιλογές χειρισμού και γενικά ειναι ενα πολύ αξιόλογο τηλέφωνο για τα λέφτα του! Ελπίζω να το απολάυσετε όλοι όσοι το έχετε και σε αυτούς που το ψάχνεται το συνηστώ με 1000!:up:
  3. el_ninio987

    ZTE V889M

    Και εμένα το ιδιο συνέβει Τάσο...........Γαμω την Susan και ολο της το σο'ι'!!!!!!!! Μόλις τώρα το έφτιαξα!
  4. el_ninio987

    ZTE V889M

    Ετοιμο το κινητό............δεν είχα rootαρει κατ αρχάς το τηλέφωνο και δεύτερον λόγω καλωδίου usb ελατωματικού δεν αναγνώριζε την συσκευή το pc..........σας ευχαριστώ πολυ όλους........και ιδιαίτερα εσενα ''Hyper_Ban'' γιατί με μπινελίκωσες και ξύπνησα!:lol:
  5. el_ninio987

    ZTE V889M

    Ευχαριστώ πολυ φιλαράκο το ξανα δοκιμάζω και σου στέλνω!
  6. el_ninio987

    ZTE V889M

    Συγνώμη κατ'αρχας αλλα δεν μου αρέσει το υφος σου,σου εξηγησα οτι κάνω την λειτουργία ακριβώς με τις οδηγίες λέξη προς λέξη και δεν αντιδράει το κινητό..........ρωτάω γιατί μπορεί να έχει τύχει σε κάποιον αλλο απο δω μέσα.......και κατι τελευταίο το τελευταίο αρχείο εδώ δεν ανοίγει ''http://speedy.sh/SPKjg/MT6589-drivers.zip'' δοκίμασε να μπεις και πές μου,βοήθεια ζητάω και τίποτα παραπάνω!Ευχαριστώ.
  7. el_ninio987

    ZTE V889M

    Το πρόβλημα μου για αρχή ειναι οτι οταν το συνδέω με το pc το pc δεν αναγνωρίζει την συσκευή,έχω περάσει και τους drivers για τα xp που εχω εγω,η διαδικασία που ακολουθώ ειναι............ανοίγω το flash_tool και επιλέγω το ''DA DL All With Check Sum'' συνεχίζω πατώντας το ''scatter-loading'' επιλεγω μεσα απο τον φάκελο ''V889M_CU-CN-QB18D-P175A10V1.0.1-Lang-1216'' το txt. αρχειο με όνομα ''MT6577_Android_scatter_emmc''..........συνεχίζω πατώντας το πλήκτρο ''download'' του προγράμματος flash_tool και περιμένω αλλα τίποτα.Ερώτηση.....συνδέω το κινητό χωρίς μπαταρία και για ποιον λόγο για να το φλασάρω??? Ευχαριστώ πολύ .:worry:
  8. el_ninio987

    ZTE V889M

    Kαλησπέρα σας θα ήθελα βοηθεια γιατί πήρα απο Κίνα το zte v889m και δεν μπορεί να δεχθεί εισερχόμενες κλήσεις το κινητό!Έκανα κάποιες απο τις ενέργειες που είδα πιο πάνω αλλα δεν αντιδρά το κινητό οταν το συνδέω με το pc ! Οποιος μπορεί ας με βοηθήσει σας παρακαλώ !:(
  9. Φίλε όλα καλά αλλα κάνω την διαδικασία λέξη προς λέξη και δεν φλασάρει καθόλου............πατάω ''download'' και μετά ''ναι'' στο μήνυμα ειδοποίησης και περιμένω αλλα τίποτα τι γίνεται?????? Εγώ έχω το ZTE V889M και δεν δέχεται εισερχόμενες κλήσεις!!!!!! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ''ΤΟ2C'' ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ Μ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΓΛΩΣΣΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΚΗ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!;):mobile:
×
×
  • Create New...