Jump to content

Nestwras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nestwras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Nestwras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. @ sso Ναι, πριν δούλευε κανονικά η κάμερα. Έβαλα αυτή (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874): Ποια θα προτείνατε;
  2. Ευχαριστώ τον kss που ασχολήθηκε αρκετά με το πρόβλημα μου και τον sso που με την δική του απάντηση έδωσε και την τελική λύση. Ακολούθησα τα βήματα του post #818 του sso και όλα καλά πλέον!...:D Έμεινε ένα μοναδικό "κουσούρι" στην υπόθεση...δεν λειτουργεί η κάμερα (πίσω) με κανένα app κάμερας, σκέτη μαυρίλα και "κολλάει" πηγαίνοντας με στο home. Η μπροστά κάμερα λειτουργεί κανονικά. Αν υπάρχει καμιά ιδέα και για αυτό θα είμαι ευγνώμων (όχι πως τώρα δεν είμαι). ...και μια γενική ερώτηση. Ποια rom θεωρείται καλή (αξιόπιστη, ευκολόχρηστη, κλπ.); Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  3. Σχεδόν 3 ώρες ταλαιπωρούμε με αυτό και πολλά από τα εγκεφαλικά μου κύτταρα έχουν ήδη μεταναστεύσει σε χώρες χωρίς rom και "φλασαρίσματα"...:D Προσπάθησα με την μέθοδο του flashtool όπου δεν έβγαλα άκρη. Οι γνώσεις μου δεν είναι μεγάλες και πιθανόν να μου ξέφυγαν πράγματα στην πορεία και την προσπάθεια με τους οδηγούς και τα tutorials. Δε κατάφερα κάτι με αυτό πάντως. Κατόπιν, δοκίμασα να "φλασάρω" την rom που έβαλε στο link ο kss ( http://www.needrom.com/mobile/zte-v987-2/ ) από την sd και ως εκ θαύματος την πήρε!...Ολοκληρώθηκε το installation και άνοιξε κανονικά το κινητό...στα Κινέζικα. Βρήκα τα Αγγλικά και προσπάθησα να "φλασάρω" και τα gapps πάλι μέσω sd. Δυστυχώς όμως δεν πέτυχε. Προσπάθησα ξανά και ξανά, αλλάζοντας και ονομασία στο αρχείο και προσπάθησα να περάσω και άλλη rom μετονομάζοντας το αρχείο όπως ακριβώς και της rom που πήρε, αλλά...τίποτα. Απέτυχα, επίσης, στο να εγκαταστήσω cwm μετονομάζοντας σε update.zip(όπως και με τις rom). Πως λοιπόν μπορώ τώρα να εγκαταστήσω σε αυτή την rom ( http://www.needrom.com/mobile/zte-v987-2/ ) gapps;...και πως cwm; Ευχαριστώ για την ως τώρα βοήθεια!
  4. Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω...Ευχαριστώ πολύ!
  5. Πλέον, το μόνο recovery που έχει είναι το Android system recovery <3e> (κρατώντας πατημένο το power και το κουμπί του ήχου προς τα πάνω βγάζει το android με θαυμαστικό και ξαναπατώντας το κουμπί power σε πάει στο Android system recovery <3e> menu). Προσπάθησα να περάσω ξανά cwm (μέσω ADB, όπως και νέα rom) και πάντα διακόπτετε το "φλασάρισμα" και παίρνω το μήνυμα "Installation aborted". Ποιοι τρόποι υπάρχουν να περάσω cwm, εκτός ADB και δεδομένου πως δεν ανοίγει το κινητό παρά μόνο στο Android system recovery <3e>; Δοκίμασα να "φλασάρω" άλλες rom μέσω sd, αλλά πάλι "Installation aborted" παίρνω...Θα δοκιμάσω και αυτήν, αλλά αν υπάρχει και κάποια άλλη ιδέα...εδώ είμαι...:)
  6. Καλημέρα και πάλι! Καμιά ιδέα κανείς;...:)
  7. Καλημέρα και κακώς σας βρίσκω μια που "κακό" με έφερε στην εγγραφή και στην συμμετοχή...:( Είμαι περήφανος ιδιοκτήτης ενός v987 και αρκετά ευχαριστημένος ώσπου, προσπαθώντας να περάσω μια νέα ROM, έχασα τα πάντα! Χάθηκε και το CWM και οτιδήποτε άλλο και έχω πρόσβαση μόνο στο Android system recovery <3e> όπου σε οποιαδήποτε προσπάθεια για update (είτε μέσω sd, είτε μέσω ADB) παίρνω μήνυμα "Installation aborted". Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη και αν θέλετε και άλλες λεπτομέρειες με ρωτάτε. Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...