Jump to content

sallas7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sallas7

  1. Καλησπερα σε ολους, Θελω να κανω μια αγορα απο Κινα, απο Vickmall μεσω paypal,εχω εισαγει μια prepaid mastercard της Πειραιως με την οποια εχω κανει πριν ενα χρονο 3 αγορες . Οταν κλικαρω στο Top up-add money instantly για να μεταφερω χρηματα απο την prepaid στο balance του λογαριασμου μου στην paypal εμφανιζεται το εξης: Dear Customer Please be informed that Instant Top-Up service is temporarily unavailable. All the executed transactions will be automatically returned to the remitter´s bank account. Thank you for understanding. Θελω να προσθεσω οτι στην prepaid δεν εχω χρηματα μεσα αλλα, και να βαλω αυτο το temporarily unavailable παλι με ανησυχει οτι δεν θα βγαλω ακρη. Μπορει να βοηθησει καποιος???, μια αλλη λuση ειναι η Western Union αλλα δεν γνωριζω πoση ασφαλεια εχει μια τετοια συναλλγη ... Please Help!!!! Σας ευχαρηστω. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα σε ολους, Θελω να κανω μια αγορα απο Κινα, απο Vickmall μεσω paypal,εχω εισαγει μια prepaid mastercard της Πειραιως με την οποια εχω κανει πριν ενα χρονο 3 αγορες . Οταν κλικαρω στο Top up-add money instantly για να μεταφερω χρηματα απο την prepaid στο balance του λογαριασμου μου στην paypal εμφανιζεται το εξης: Dear Customer Please be informed that Instant Top-Up service is temporarily unavailable. All the executed transactions will be automatically returned to the remitter´s bank account. Thank you for understanding. Θελω να προσθεσω οτι στην prepaid δεν εχω χρηματα μεσα αλλα, και να βαλω αυτο το temporarily unavailable παλι με ανησυχει οτι δεν θα βγαλω ακρη. Μπορει να βοηθησει καποιος???, μια αλλη λuση ειναι η Western Union αλλα δεν γνωριζω πoση ασφαλεια εχει μια τετοια συναλλγη ... Please Help!!!! Σας ευχαρηστω.
  2. Καλησπερα σε ολους, Θελω να κανω μια αγορα απο Κινα, απο Vickmall μεσω paypal,εχω εισαγει μια prepaid mastercard της Πειραιως με την οποια εχω κανει πριν ενα χρονο 3 αγορες . Οταν κλικαρω στο Top up-add money instantly για να μεταφερω χρηματα απο την prepaid στο balance του λογαριασμου μου στην paypal εμφανιζεται το εξης: Dear Customer Please be informed that Instant Top-Up service is temporarily unavailable. All the executed transactions will be automatically returned to the remitter´s bank account. Thank you for understanding. Θελω να προσθεσω οτι στην prepaid δεν εχω χρηματα μεσα αλλα, και να βαλω αυτο το temporarily unavailable παλι με ανησυχει οτι δεν θα βγαλω ακρη. Μπορει να βοηθησει καποιος???, μια αλλη λuση ειναι η Western Union αλλα δεν γνωριζω πoση ασφαλεια εχει μια τετοια συναλλγη ... Please Help!!!! Σας ευχαρηστω.
  3. Καλησπερα σε ολους, θελω να κανω μια αγορα απο Vickmall και θελω να ρωτησω , ειναι αξιοπιστο? επισης επειδη δεν μπορω να περασω χρηματα απο την prepaid καρτα μου στην paypal σκεφτομαι να πληρωσω με western union ,εχει κανει κανεις καποια αγορα με αυτην την μεθοδο? αιναι αφαλες? Σας ευχαρηστω.
  4. Γεια σε όλους , εδω και μια εβδομάδα εχω στα χέρια μου το τηλέφωνω mpai ς720 , απο σήμερα το πρωι έχω το εξής πρόβλημα.Μου εμφανίζει ενα μύνημα στην αρχική οθόνη που γράφει com.android.widgetutil έχει σταματήσει και με μονη επιλογή στο παράθυρο αυτό ένα οκ το οποίο όταν το πατάω το μύνημα φεύγει και ξανά εμφανίζετε σε 2 δευτερολεπτα πατώ παλι ok και πάλι τα ίδια .Στην ουσία δεν μπορώ να κανώ τίποτα γιατί το μύνημα δεν φέυγει παρα μονο για δευτερόλεπτα ,τι μπορώ να κάνω γνωρίζει κανείς??? Σας ευχαρηστώ .
  5. Γεια σε όλους , εδω και μια εβδομάδα εχω στα χέρια μου το τηλέφωνω mpai ς720 , απο σήμερα το πρωι έχω το εξής πρόβλημα.Μου εμφανίζει ενα μύνημα στην αρχική οθόνη που γράφει com.android.widgetutil έχει σταματήσει και με μονη επιλογή στο παράθυρο αυτό ένα οκ το οποίο όταν το πατάω το μύνημα φεύγει και ξανά εμφανίζετε σε 2 δευτερολεπτα πατώ παλι ok και πάλι τα ίδια .Στην ουσία δεν μπορώ να κανώ τίποτα γιατί το μύνημα δεν φέυγει παρα μονο για δευτερόλεπτα ,τι μπορώ να κάνω γνωρίζει κανείς??? Σας ευχαρηστώ .
  6. Γεια σε όλους , εδω και μια εβδομάδα εχω στα χέρια μου το τηλέφωνω mpai s720 από το geekbuying , απο σήμερα το πρωι έχω το εξής πρόβλημα.Μου εμφανίζει ενα μύνημα στην αρχική οθόνη που γράφει com.android.widgetutil έχει σταματήσει και με μονη επιλογή στο παράθυρο αυτό ένα οκ το οποίο όταν το πατάω το μύνημα φεύγει και ξανά εμφανίζετε σε 2 δευτερολεπτα πατώ παλι ok και πάλι τα ίδια .Στην ουσία δεν μπορώ να κανώ τίποτα γιατί το μύνημα δεν φέυγει παρα μονο για δευτερόλεπτα ,τι μπορώ να κάνω γνωρίζει κανείς??? Σας ευχαρηστώ .
  7. Γεια σε όλους και καλή σαρακοστή να έχουμε Εχω το W200 της THL εδώ και κάνα μήνα και έχω το εξής πρόβλημα , οταν ανοίγω το GPS και βαζω μια τοποθεσία που θέλω να παω τότε μου εμφανίζει την διαδρομή πατάω έναρξη πλοιγησης αλλα δεν με καθοδηγεί (μου δείχνει την πρώτη οδηγία π.χ στρίψτε δεξια σε 100 μετρα και μένει εκεί) και το στίγμα στον χάρτη δεν μετακινείται ενώ οδηγάω . Θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποια εφαρμογή πλοιγησης που μπορώ να δοκιμάσω μπας και βγάλω άκρη? Ευχαρηστώ
  8. Καλησπέρα , έχω κάνει μια παραγγελία από minideal.net στις 08/01 και σήμερα 31/01 καταχωρήθηκε το δέμα . ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 31-01-2014 15:23 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 31-01-2014 11:00 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 08-01-2014 13:41 IPS Θέλω να ρωτήσω έχοντας διαβάσει τον οδηγό της σελίδας Νο 1 , σε πόσες μέρες περίπου να περιμένω οτι θα βρισκεται στην περιοχή μου? (Αθήνα)
  9. Γειά σε όλους , έχω κάνει μια παραγγελία απο το minideal.net στις 08/01/2014 και από τις 11/01/2014 το στατους στην αναζήτηση του Tracking Number γράφει Despatched to overseas . Θέλω να ρωτήσω αν ειναι αυτο λογικό?
  10. Γεια σε όλους, Ειμαι νέο μέλος στο forum και θέλω την βοήθεια σας αν μπορεί κάποιος να μου απαντήση. Εχω παραγγείλει στις 8 Ιανουαρίου (με δωρεάν μεταφορικά S.P.) δύο τηλέφωνα απο το minideals , μου έχουν δώσει το tracking number το οποίο όταν το κάνω αναζήτηση στο http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px , γράφει Despatched to ATC από τις 11 Ιανουαρίου . Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς να μου πει τι σημαίνει αυτό? επίσης αν είναι λογικό να μου γράφει Despatched to ATC 7 μέρες μετά? Σας ευχαρηστώ
×
×
  • Create New...