Jump to content

manpan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by manpan

  1. Βαζω μια sd card 64 στο pc μου για να μεταφέρω μουσικά αρχεία που έχω σε φακέλους και υποφακέλους και δεν μεταφέρονται. Τί μπορώ να κάνω ??? Μου κάνει διάφορα περίεργα όπως οτι βλέπω τους φακέλους και δεν βλέπω τα μουσικά κομμάτια κ.α sos !!!!
  2. Ναι φίλε μου το δοκίμασα αλλά... μου αναπαράγει μόνο τα mp4, μολονότι είναι δυνατό πρόγραμμα. Έχεις να μου προτείνες κάποια άλλη εναλλακτική λύση ??? Ευχαριστώ πολλύ !!!! :)
  3. Γειά σας !!!! Ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα για το zoom μου το οποίο να μου αναπαράγει mp4, mp3, wma κ.τ.λ. Αρχεία δηλ.μουσικής και video και να είναι δωρεάν(Free). Mήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος ??? Σας ευχαριστώ πολλύ !!!! :)
  4. Γειά σας και πάλι και συγνώμη που σας ενοχλώ ξανά. Οι πανωραμικές foto στα samsung galaxy s4 βγαίνουν πολλύ μαζεμένες και δέν φαίνονται καλά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις ανοίξουμε στο pc και να φαίνονται καλύτερα εκεί. Να είναι δηλ. ποιό μεγάλες. Άρα και ποιό ευκρινέστερες. Ευχαριστώ πολλύ !!!!!
  5. Γειά σας !!!! Τί ρυθμίσεις μπορώ να κάνω ώστε να μου εμφανίζει η camera του samsung galaxy s4 zoom μου ώρα και ημερομηνία στις pictures???? Ευχαριστώ πάρα πολλύ εκ των πρωτέρων !!!!
  6. Σε ευχαριστώ πάρα πολλύ !!!!! αλλά.... πού μπορώ να δω τα εισερχόμενα μου-τα σταλθέντα μου-τα πρόχειρα μου-τις αναφορές μου κ.τ.λ ή τί μπορώ να κάνω γι΄αυτό ???? Υπάρχει κάποια ρύθμισει, κάτι ??? Ευχαριστώ πολλύ !!!!!!
  7. Παιδιά εχω το S4 Zoom και έχω τα εξής προβλήματα: 1. Όταν γράφω sms στην ελληνική γλώσσα τα γράμματα βγαίνουν μόνο καφαλαία !!!! Δεν γίνονται μικρά.... 2.Στα μνμτα δεν βρίσκω που βρίσκονται ή που μπορώ να δω τα εισερχόμενα-τα εξερχόμενα-τα σταλθέντα-τις αναφορές παράδοσεις κ.τ.λ. 3.δέν ξέρω πως ενεργοποιούνται οι αναφορές παράδοσεις.... Παρακαλώ όπως με βοηθήσει κάποιος και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!!!
  8. Ευχαρισρώ πολλυ !!!! Να είσαι καλά !!!! Εχει δοκιμαστεί σε tablet pipo που δεν εχει καλο gps???
  9. Eίμαι στα Κεραμέ τέρμα ακριτικά της Ελλάδος στη νότια Κρήτη. Ο καιρός είναι λίγο βροχερός με συννεφιά και το κιν. 2 ημερών ολοκαινουργιο. Σήμερα το πρωι που έβρεχε δεν ανταποκρινόταν το gps. Μηπως φταίει ο καιρός ή μήπως θέλει κάποιοες ρυθμίσεις ????
  10. Παιδιά έχω μια απορία με το gps του samsung galaxy s4 zoom. Δουλεύει καλά σε εσάς ???
×
×
  • Create New...