Jump to content

Tzikoz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Tzikoz

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Tzikoz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλή Επιτυχία σε όλους! Πολύ ωραίο δώρο myphone.gr
  2. Χαιρετώ την παρέα την πέμπτη θα έχω το Air στα χεριά μου , καμιά καλή θηκούλα από Ebay έχει να συστήσει κάνεις? Ευχαριστώ:)
  3. Τέλος κάλο όλα καλά μίλησα με τον κωτσοβολο και πείρα το iPad Air που είναι διαθέσιμο αντί του Mini ελπίζω να βγω δικαιωμένος :D
  4. Το θέμα κάλος η κακός είναι ότι η αγορά έγινε με πιστωτική (άτοκες δώσεις) ο κωτσοβολος τα χρήματα τα πήρε , εγώ είμαι στον αέρα....
  5. Δηλαδη με λιγα λογια καλο Απριλιο .... καλα ειναι σοβαρη ; απο την στιγμη που τους πληρωνεις δεν εχουν και την υποχρεωσει να σου φερνουν το προιον στην ωρα του... που λεει ο λογος μεχρι να μου το φερουν αυτη η Apple θα ανακοινωση νεα iPad's :) υπαρχει κανενας τροπος να το τρεξω το θεμα γιατι χρειαζομε αμεσα τις συσκευες..
  6. Καλησπερα σε ολους εχω παραγγηλη το iPad mini Retina και το iphone 5s απο κωτσοβολο στις 24 του μηνα κλεινω 20 μερες σε λιγο και τους περνω τηλ και μου λενε ακομα δεν ξερουν ποτε θα τους ερθει ενω αρχικα μου ειπαν 15 εργασιμες , και καλα ρε παιδια τοσο χαλια ειναι το stock της Apple στην Ελλαδα ; απο που προμυθευεται ο κωτσοβολος ; ,επισης ετυχε σε κανεναν αλλον παρομοιο θεμα με τοσο μεγαλη αναμονη; ..
×
×
  • Create New...