Jump to content

elektronaut

Members
  • Δημοσιεύσεις

    213
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by elektronaut

  1. Κυκλοφόρησε σήμερα στο xiaomiROM.com η stable 12.5, ελπίζω σύντομα να έρθει σε ΟΤΑ.

    Recovery ROM for Europe (EEA) Redmi K30 Pro / POCO F2 Pro is Stable release and needed to flashed under the Recovery mode of your Redmi K30 Pro / POCO F2 Pro (lmi) device.

     

    V12.5.1.0.RJKEUXM

     

    Σε κάποιο fb groupακι κάποιος είπε οτι του ρθε ΟΤΑ η ΕU

  2. Καλησπέρα, έχει βρεθεί κάποια λύση στο θέμα με τα προγράμματα στο background όπου η συσκευή "ξεχνάει" Και ξαναφορτώνει το περιεχόμενο εφαρμογών που περνάνε από πίσω? Μπορώ να κάνω κάτι για να μην ξεχνάει τόσο εύκολα?

     

    Εχεις κάνει τα εξής:

     

    - ενεργοποιήση του autostart,

    - αφαίρεση των περιορισμών του battery saver

    - κλείδωμα της εφαρμογής στον task manager

    ;
  3. Καλησπέρα, ξέρει κανείς πως απενεργοποιούντε οι φυσαλίδες του mesenger? Δεν δουλέυουν σωστά!

     

    2 σελίδες πίσω το χουμε ξαναπει!

  4. Ούτε από YouTube μπορούσες να κάνεις share. Έκανα την αναβάθμιση από play store και όλα λύθηκαν. Μέχρι στιγμής και οι φυσαλίδες λειτουργούν κανονικά. Σε σένα είχαν χαλάσει μς τη μία μετα την αναβάθμιση;

     

    δηλαδη εχεις τελευταία έκδοση τωρα και δουλεύουν ολα κομπλέ;;

  5. Άρα κανένας 3rd party launcher δεν είναι ακόμη έτοιμος για τη συγκεκριμένη αναβάθμιση. Καλό είναι να διευκρινίζεται αυτό. Ένα ποστ που λέει τα gestures δεν λειτουργούν χωρίς να αναφέρει 3rd party launcher μπορεί να μπερδέψει όποιον το διαβάζει.

     

    Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    η κουβέντα ξεκίνησε με το ότι βελτιώθηκε η εμπειρία χρήσης με nova! όποτε το θεώρησα αυτονόητο!

     

    εγώ για την ωρα γύρισα από χθες σε on screen buttons!

     

    αλλα μεχρι χτες ακολουθούσα τη λύση που ειχε προταθεί, για default poco launcher και στην home screen του το μονο που ειχα αφήσει ήταν στο "dock" μια συντόμευση για να σε γυριζει σε νοβα.

    όποτε ήθελε μια έξτρα κίνηση.

     

    επίσης βρήκα μια εφαρμογή που λέγεται multi action home button που σου δίνει τη δυνατότητα να βαλεις ενα on screen άχρωμο ή και ημιδιάφανο κουμπάκι ρυθμιζόμενων διαστάσεων στο κέντρο κατω το οποιο εκτός από home button μπορείς να του ορίσεις εσυ action - στην προκειμένη να σου ανοίγει τον νοβα!

    Όποτε συνδιάζεις gestures ( back, recents ) και για home το εξατομικευμένο home button !

  6. Σε στοκ ή σε Nova launcher τα gestures δεν δουλεύουν;

     

    Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    οταν βαλεις default οποιονδήποτε 3rd party launcher δε δουλεύουν!

    ουτε με καποια full screen gestures app μπορείς να αντικαταστήσεις τα native gestures!

  7. Πόσο ασφαλές είναι αυτό το site. Τα προγράμματα είναι '' μαμα'' ή custom Ευχαριστώ.

     

    είναι εναλλακτικό store του android police - μια από τις παλαιότερες κοινότητες android εκεί εξω!

     

    για άμεση ενημέρωση τελευταίων εκδόσεων έχουν ενδιαφέρον και σχετικά telegram - ανεβάζουν ότι νέο υπάρχει δηλαδή!

     

    κάνοντας update και γω τώρα επιβεβαιωνω πως δουλεύουν τα recents αλλά δυστυχώς τα gestures που ελεγα μπας και μας κάνουν τη χάρη - όχι !

     

    Ενδιάφερουσα πληροφορία όπως και να χει !

  8. Τελικώς!

    Με poco default τα gestures δουλεύουν μετα απο επανεκκίνηση! όπως και το recents button που επίσης εχει θέμα με ολους τους 3rd party launchers!

     

    μετά από ένα σχόλιο 2-3 σελίδες πίσω κατέληξα να βάλω στη home screen του poco μόνο συντόμευση για το Nova και έτσι.. ακομα και αν πάω στο home μπαίνω στον nova!

  9. Κάνε ένα reboot. Κάποια στιγμή θα σου έρθουν 2 updates του Poco launcher. Αφού έρθουν κάνε πάλι reboot. Μετά μπες στα Developer options και δες αν είναι ενεργοποιημένο το MIUI optimisation. Αν δεν είναι, ενεργοποίησε το και κάνε ένα ακόμα reboot.

    Σε εμένα προσωπικά δουλεύει μια χαρά (εκτός των gestures στον Nova). Ειδοποιήσεις ολες κανονικά όπως και τα gestures στον Poco. Πήγα στην 12.2.4 από τη 12.0.3 χωρίς factory reset.

    Καλή τύχη...

     

    Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

     

    θα το τεσταρω! miui optimizations ολα ανοιχτα.το update του ποκο λοντσερ το πρωι το κανα σκιπ γιατι δεν έχω καμία όρεξη να τον δουλέψω, και τωρα δε μου το βγάζει.

    reboots εχω κάνει πολλά !

  10. Που έκανες τι;Ποια ρομ έβαλες; Διευκρίνησε σε παρακαλώ

     

    βασικά ολα οκ με τον google assistant ! καποιο σκαλωμα!

     

    εκανα το τελευταιο eea stable beta update - γιαυτο μιλαμε απο το πρωί!

  11. Μετάνιωσα που το κάνα! Gestures σε δουλεύουν ουτε με Νοβα ουτε με poco launcher, ουτε με τη βοήθεια 3rd party gestures apps.

     

    Επίσης για την ώρα δεν ξυπνάει το google assistant όταν του μιλάω

  12. Σε ράντομ σχόλια απο δω και απο κει, οι περισσότεροι λένε οτι είδαν μικροβελτιώσεις! Και έχω δει και ένα σχόλιο για πιο έντονο drain!!
  13. Έχω την V12.2.1.0 RJKEUXM και τελικά ήρθε η V12.2.4.0 RJKEUXM και ρωτώ αυτούς που την περάσανε να την κάνω ή να περιμένω να έρθει μία και καλή η 12.5. Με αυτήν που είμαι έχω κάποια προβληματάκια με τις ειδοποιήσεις και με το OTG και δεν ξέρω αν ληθεί κάτι ή θα γίνει χειρότερα. Παραπάνω διάβασα ότι η V12.2.4.0 είναι 2,9 GB ενώ σε εμένα την έβγαλε 703 ΜΒ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ευχαριστώ.

     

    το ίδιο βλέπω και γω! αλλά μολις διάβασα σε ένα σχετικο group στο FB πως μολις κάνεις την αναβαθμιση των 703ΜΒ, έρχεται και η μεγάλη έκδοση!

     

    edit

     

    μολις το είδα: αν πας πάνω δεξια στις κουκιδες πάνω δεξια και πατήσεις download latest package εμφανίζει το μεγάλο!

  14. Δεν προλαβαμε ν'αγορασουμε. Και σιγα τα αποθεματα που εφεραν. Οταν το πηρα χαμπαρι μονο το μωβ ειχε μεινει το οποιο δεν θ'αγοραζα με τιποτα.

     

     

    το μωβ ειναι ωραιότατο πάντως! εγώ αυτο στόχευα ( γενικως παντα βεβαια διαλεγω οποιοδήποτε χρωμα περα απο μαυρο ασπρο γκρι )

    ειναι πολυ πιο ουδέτερο απο οτι νομιζα.. οποτε εμενα δε με τρέλανε αλλά νομίζω κάποιον που το φοβάται είναι μια χαρά!

     

    3gOUJY6_d.webp?maxwidth=640

    qPtcrAr_d.webp?maxwidth=640

  15. Εγω χθές όταν πηρα χαμπάρι ότι εμφάνισε update, πατησα να το κάνω.. κατέβαινε τρομερά αργά, και όταν ολοκληρώθηκε μου πε οτι δε μπόρεσε να αποσυμπιεσει το zip.

     

    μετά το το ρησταρτ το ξαναέβρισκε αλλα δεν κατέβαινε και εντέλει προς το βραδυ, έπαψε να εμφανίζεται.

  16. Παιδια εχετε βρει καποιο dark θεμα που να δουλευει καλα εκτος απο το default?

     

    Εννοείς κάποιο το οποίο θα μπορεί να εφαρμοστεί ενω εχεις on το dark mode; γιατί τα περισσότερα, αλλάζουν απλώς μπακγκραουντ και τιποτε άλλο αν εχεις ενεργοποιημενο το dark mode!

    Αν το σβήσεις, βλέπεις τις αλλαγές του θέματος!

  17. Καλησπέρα.. Στις φωτός εσείς βάζετε ΑΙ? Νομίζω ότι είναι πιο έντονα τα χρώματα. Ακόμα το HDR επειδή δεν μπαίνει αυτόματα εσείς το βάζετε? Ρωτάω για να δω ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις στο αυτόματο

     

    Αυτό ειναι θεμα προτίμησης. Το αν θεςπιο κορεσμένα τα χρώματα ( oversaturated ) οπως συνηθως κανει το ΑΙ ή αν θες μεγάλες αντιθέσεις ανάμεσα στα φωτεινά και σκοτεινά σημεία που κανει το HDR μόνο εσυ το ξέρεις!

     

    Το αποτέλεσμα του AI μπορείς να το πετυχεις και μονος σου εκ των υστέρων. Το HDR πρακτικά είναι λήψη 3 φωτογραφιών ( μια νορμαλ, μια πιο φωτεινή και μια πιο σκοτεινή ) και η σύνθεση της απο το software της κάμερας σε 1. Πρακτικά σημαίνει οτι αργει από ελάχιστα ως αρκετα να βγει τελικό αποτέλεσμα αναλογως και τις συνθήκες φωτός άρα δεν το επιλέγουμε σε κινούμενα θέματα φωτογράφισης. Επειδή το αποτέλεσμα του HDR είναι πιο δύσκολο να το πετύχουμε μόνοι μας μετα τη ληψη απλής φωτογραφίας ( εκτός αν έχουμε τραβήξει raw αρχείο ), αν έχουμε στατικά θέματα όπως τοπίο και σχετικά αρκετό φως, τότε μπορούμε να το επιλέξουμε!

     

    Πρακτικά για το λόγο που κανείς χρησιμοποιεί το hdr μπορεί να χρησιμοποιήσει και το night mode αν εχει στατικο θεμα μιας και το αποτέλεσμα θα ειναι ακομα πιο λεπτομερές - αρκει να εχει σταθερό χέρι γιατι θέλει παραπάνω ώρα να αποτυπωθεί η λήψη σε σχέση με το HDR.

     

    Αυτά ειναι γενικές οδηγίες και βρίσκουν εφαρμογή σε ότι κινητο και camera app και να έχεις. Η διαφορά είναι πόσο επιτυχημένα ειναι τα τελικα effect ανάμεσα στα διαφορα μοντελα και software! αλλά πάντα ειναι και θεμα προσωπικής προτίμησης! ( συνήθως το αυτόματο hdr και το night mode της gcam ειναι ανώτερο πάντα )

  18. Εγώ έβαλα χειροκίνητα χτες την έκδοση αλλά έχω μια απορία. Όταν πηγαίνω στην έκδοση πάνω, μου γράφει τι νέο υπάρχει και όταν το πατάω μου γράφει «Δεν έχετε άδεια για πρόσβαση στο αρχείο ενημέρωσης» και ερωτώ τώρα. Δεν είναι η επίσημη έκδοση της miui? Μήπως είναι κάποια custom rom? Αν βγάλει επίσημα ενημέρωση η miui θα μου την εμφανίσει στο έλεγχος για ενημερώσεις ή θα μου λέει πάλι οτι δεν έχω τα απαραίτητα δικαιώματα;;WdHL7Pm0

     

    και γω που το κανα κατευθειαν μεσω updater το βλέπω αυτό

     

    Μήπως είναι κακό αυτό;; Αν βγάλει νέα επίσημη ενημέρωση θα την δούμε εμείς από τον έλεγχο ενημέρωσης ή θα διαβάζει το σύστημα οτι έχουμε custom rom ας πουμε και δεν θα μας αφήνει να προχωρήσουμε;; Θεωρείται custom rom ή όχι;;

     

    custom σίγουρα δε θεωρείται !

     

    Εδώ την αναφέρουνε εντέλει ως stable beta !

     

    5wLR5R7.jpg

  19. Decent ενημέρωση για το Android 11, με τα bugακια της αλλά με ενα factory reset μετά την εγκατάσταση στρώνουν τα περισσότερα... Αλλά ένα παράπονο.... Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου ούτε animated widgets της Xiaomi, ούτε τα παραπάνω φίλτρα στη κάμερα , αλλά ρε Xiaomi, αλήθεια τώρα; Security patch Οκτωβρίου μετά από τόσο καιρό που έχεις να δώσεις update?

    Ποια θέματα σου στρώσε το factory reset;

  20. Παρομοίως.

    Nova αλλά δοκίμασα κ με τον Poco.

    Μικρό το κακό. Όλα κομπλέ με την εφαρμογή που προτάθηκε!

     

    πάντως περίεργο γιατι δεν το χουν όλοι αυτό! απορω αν φταίει και τίποτα αλλο μικρο που το χουμε κοινό!

  21. Μήπως χρησιμοποιείτε άλλο launcher?

     

    Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

     

    ναι! αλλά οπως ήδη διόρθωσα στο ποστ μου, δοκίμασα και με τον poco και παλι τα ιδια!

  22. Εμένα μετά την αναβάθμιση δουλεύουν τα gestures κανονικά...

     

    Επίσης επιβεβαιώνω πως το vowifi λειτουργεί

     

    είπα μπας και έφταιγε ο nova launcher, αλλα και με τον poco το ίδιο.

    αναρωτιέμαι αν καμια αλλη εφαρμογή το υ δημιουργεί πρόβλημα.

    για την ωρα έβαλα το "full screen gestures" για να κάνω δουλειά!

  23. Περίεργο bug! Μετα την αναβάθμιση δε μου δουλεύει το screen gesture για το "home" ! Το "back" και τα "recents" δουλεύουν κανονικά!

     

    edit : τελικώς βλεπω ότι δουλεύουν ολα όταν είμαι στη home screen, αλλιώς όταν είμαι μεσα σε ένα app δουλεύει μονο το back gesture!

×
×
  • Create New...