Jump to content

thanok13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thanok13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 23

thanok13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση Δε θα ασχοληθω με το ρουτ Ειναι μεγαλο ατου για μενα το θεμα της μπαταριας γιατι θελω να χρησιμοποιω το 4g στο σπιτι το Wifi ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισης υπαρχει καποια γνωμη για το fingerprint στο samsung? καθως στο nexus εχω ακουσει τα καλυτερα
  2. Καλησπερα παιδες? Ψαχνω εδω και καιρο για συσκευη Θελω και τις δικες σας γνωμες Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο συσκευες Εσεις τι προτεινετε? Υπαρχει καποια αλλη γυρω στις τιμες αυτων των συσκευων? Ευχαριστω :) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταλαθος εγραψα 2015 αλλα εννοουσα 2016 :lol::lol:
  3. Καλησπερα παιδια αντιμετωπιζω ενα θεμα στο σπιτι καθως το Wi-Fi δεν πιανει μεχρι το σαλονι και σκεφτηκα οτι θα πρεπει να αγορασω ενα wifi repeater. παρολα αυτα επειδη δν εχω σχεδον καθολου ιδεα πως δουλευουν αυτα θα ηθελα να μ προτεινετε τι εταιρια να προτιμισω κοκ Ευχαριστω
  4. thanok13

    Huawei G700

    γνωριζει κανεις πως μπορω να γυρισω το κινητο στις εργοστασιακες ρυθμισεις και να μ διαγραψει ολες τις κατεβασμενες εφαρμογες?
  5. Παιδια καλησπερα τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο λαπτοπ; HP 15-g200nv http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-hp-15-g200nv-156-a4-62104gb500gbhd-8570m/prod7281350pp/
  6. Καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη και συμβουλη σας για την αγορα λαπτοπ Επειδη ακριβως πλεον τα μπατζετ ειναι παρα πολυ μειωμενα θα ηθελα την γνωμη σας για ενα λαπτοπ μεχρι 400Ε Θα το χρησιμοποιω για word excel pdf κτλ για μουσικουλα , σερφαρισμα , ταινια , σειρα κτλ οποτε δε θα ηθελα ενα λαπτοπ με τρελες απαιτησεις Παρακαλω οποιος μπορεις να απαντησει γτ τα χρονικα ορια της εξεταστικης πιεζουν πολυ Ευχαριστω , Θανος
  7. Καλησπερα παιδια ειμαι στο ψαξιμο κινητου για την αδερφη μου μου εχει βαλει μπατζετ 150 ε ενταξει με +- 20 ε φανταζομαι. Μεχρι 4.7 ιντσες, εμφανισιακο . Δεκτα και κινητα απο κινα Παρακαλω μερικες καλες προτασεις! Ευχαριστω!
  8. Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τις γνώμες σας για αγορά κινητού για γνωστή μου. Όχι για κάτι ιδιαίτερο απλώς για κανονική χρήση, με μεγάλη διαρκεια μπαταριας, καλη φωτό, και εφαρμογές ιντερνετ Αυτα ευχαριστω παρακαλω οχι κινεζους!
  9. Γεια σας παιδια θελω να το κανω δωρο στην κοπελα μ και το εχω βρει στα 114Ε οι απαιτησεις δεν ειναι ιδιαιτερα υψηλες ( καμια φωτο, viber κανα παιχνιδακι) αυτα! Περιμενω καποιες απαντησεις και γνωμες! Ευχαριστω!
  10. thanok13

    Huawei G700

    ξερετε πως κανουμε print screen στο κινητο???
  11. thanok13

    Huawei G700

    καμια καλη προταση για full screen caller id???
  12. thanok13

    Huawei G700

    ρε παιδια εχετε βρει καμια καλη θηκη για το κινητακι??? αν υπαρχει τυπου flip cover??
  13. thanok13

    Huawei G700

    μαλιστα σε ευχαριστω πολυ φιλε για τον χρονο σου και τις απαντησεις σου!
  14. thanok13

    Huawei G700

    εγινε σε ευχαριστω! το μονο θεμα μ ειναι οτι δεν το κατεχω πολυ το θεμα με τις rom κτλ πιστευω ομως οτι αν διαβασω ενα οδηγο θα μπορεσω να τα κατεφερω. κατι ακομα οι εντυπωσεις συνολικα απο το τηλ ποιες ειναι?
×
×
  • Create New...