Jump to content

DimiKgianni

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DimiKgianni

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

DimiKgianni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λογικά αύριο η Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου, έτσι δεν είναι?
  2. [quote 20/5 έφυγε από Σιγκαπούρη, οπότε περίμενε και μην συνδυάζεις τις δικές σου με τις παραγγελίες των άλλων ... ευχαριστω :)
  3. Κάναμε την ίδια μέρα παραγγελία, και όπως βλέπω είσαι και εσύ στα ιωάννινα, εσύ έχεις παραλάβει και εγώ ακόμα περιμένω, τι να πω πια...αυτά που γράφει τι σημαίνουν?
  4. Καλημέρα σας, είμαι καινούργια εδώ, δεν ξέρω εαν είμαι στο σωστό θέμα αλλά θα σας ρωτήσω..να με συγχωρέσει ο admin. :p Παραγγελία απο vickmall to Xiaomi redmi note 3 pro στις 13/05 με αποστολή την επόμενη με SG POST με τρακινγκ RF392501600SG. Το ερώτημα είναι θα έρθει στα χέρια μου? περίπου πότε ? θα έχει καθυστέρηση ? Εχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με τις αποστολές απο vickmall?
  5. Γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια με κάτι που συμβαίνει με το κινητό μου. Βγάζω φωτογραφίες τα παιδιά μου, και ξαφνικά όλο το σύμπαν συνωμοτεί και συγχρονίζεται οι φωτογραφίες να φαίνονται στο google λογαριασμό μου. Κάτι που κατηγορηματικά δεν θέλω. Δεν μπορούν απλά, να αποθηκεύονται στο κινητό μου? Τι πρέπει να κάνω? Δεν θέλω το smartphone μου να είναι τόσο σμαρτ.
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνη μου και είναι εύκολο η θέλει κάποιον που ξέρει?
  7. Καλημέρα σας και καλή χρονιά σας εύχομαι. Καινούργια στο φόρουμ και νέα κάτοχος του lg g tablet. Το ταμπλετ πολυ καλό, κανένα πρόβλημα δεν είδα, προς το παρόν. Η ερώτηση μου είναι η εξής, θέλω να σβήσω τις περισσότερες εφαρμογές, γιατί 1ον δεν μ'αρέσουν και 2ον τρώνε χώρο. Τι μπορώ να κάνω? :) Υ.Γ. Οταν μπένω fb, η δεξιά μπάρα με συνομιλίες γιατί δεν φαίνετε?
×
×
  • Create New...