Jump to content

giorxan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorxan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

giorxan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και απο εμένα... Ευτυχής νέος κάτοχος ενός Z1 λοιπόν τι θα μου προτείνατε για το θηριάκι μου? Ψάχνω κάτι καλό που θα κρατήσει στον καιρό και δεν πολυβλέπω την τιμή...!
  2. giorxan

    Sony Xperia Z1

    Καλη,έρα και πάλι παίδες.. Επειδή αναφέρθηκε και παραπάνω το birdphone.gr σκρουτζομάγαζο παραθέτω παρακάτω 2 Link για ναμου εξηγήσετε αν μπορείτε γιατί συμβαίνει αυτό! Το πρώτο κοστίζει 494,99€ και αναφέρει ότι είναι Ευρωπαικής αντιπροσωπείας(EU)..... http://www.birdphone.gr/gr/prdid/25a50bef9a21407496673534a0d56629/productinfo.aspx και το δευτερο που κοστίζει 583,99€ δεν λέει απο που προέρχεται... http://www.birdphone.gr/gr/prdid/bd86c3653882497cb403ac62fadd5aa7/productinfo.aspx Γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό και να έχουν και περίπου ένα 100άρικο διαφορά στην τιμή...? Που αλλού άραγε διαφέρουν???
  3. giorxan

    Sony Xperia Z1

    Ωπ...Νικόλα αυτό με την κιτρινίλα πως θα το διαπιστώσω κι εγώ ο ανίδεος???:rolleyes:
  4. giorxan

    Sony Xperia Z1

    Καταρχήν ευχαριστώ και πάλι για τις άμεσες απαντήσεις... Να πώ βέβαι ότι το Go η αλήθεια είναι ότι το είχα αφήσει στο έλεος του θεού, πράγμα που δεν πρόκειτε να κάνω με το Ζ1! Διαπιστώνω δηλαδή ότι πολύ πιθανόν οι χαμηλότερες τιμές που προσφέρουν τα διάφορα σκρουτζομάγαζα να σε βάλουν σε άλλου είδους περιπέτειες, έτσι? Προτείνεται λοιπόν να προτιμήσω πλαισιο, Public κ.ο.κ. ούτως ώστε να είμαι καλυμένος ή υπάρχει και η περίπτωση κάποιο απο τα φθηνά να είναι και αξιόπιστο? joker7 ήδη έχω ξεκινήσει το διάβασμα, αλλά πολλές σελίδες βρε παιδάκι μου αυτό το νήμα!:lol:
  5. giorxan

    Sony Xperia Z1

    Καλή χρονιά σε όλους με τις καλύτερες ευχές μου.... Νέος στο φόρουμ και σχετικά άπειρος με την όλη φάση της τεχνολογίας περί κινητών θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις! Είμαι κάτοχος ενός κίτρινου Sony Xperia go που αγοράστηκε πέρυσι τέτοιο καιρό με την έκδοση Android 2.3.7! Το κινητό απλά με έχει εκπλήξει με την αντοχή του στο χρόνο καθώς και στις κακουχίες... Λόγω των χόμπυ μου συχνα ήρθε σε επαφή με νερό, σκόνη, τούμπες κ.λ.π. χωρίς να πάθει το παραμικρό... μέχρι που νομίζω ήρθε η ώρα της αλλαγής γιατι οι κακουχίες είναι εμφανέστατες στο κορμί του! :p Σκέφτομαι λοιπόν πολύ σοβαρα για το Ζ1... Αναζητώντας την συσκευή στο skroutz οι διαφορές τιμών που παίζουν είναι πολύ μεγάλες... https://www.skroutz.gr/s/3763881/Sony-Xperia-Z1-Honami.html?keyphrase=sony+xperia+z1 Αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές που πουλάει το κάθε κατάστημα έχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους? Το Honami αλήθεια τί σημαίνει? Θα πρέπει να προσέξω κάτι με την αγορά του?? Περιεχόμενα συσκευασίας , φορτιστές ας πούμε....? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και ελπίζω έθεσα τα ερωτήματα μου στην κατάλληλη θεματική ενότητα!
×
×
  • Create New...