Jump to content

bromiarris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bromiarris

  1. Με την cosmote πάντα υπήρχαν μηνύματα που αργούσαν να μου έρθουν! Όχι μόνο τώρα, πάντα ορισμένα μηνύματα καθυστερούσαν.... άλλες φορές πάλι ερχόντουσαν κανονικά στην ώρα τους!! Εγώ πιστεύω ότι είναι κλασσικό πρόβλημα της cosmote!!
  2. Έχω το κινητό 3 μήνες! Τι wifi του είναι πάρα πολύ καλό, δεν έχω αντιμετωπήσει ποτέ πρόβλημα!! Το πίσω καπάκι είναι μαλακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι φτηνιάρικο, ίδιο τύπου καπάκια χρησημοποιούν και πολλά xperia! Το gps, otg και το nfc λειτουργούν κανονικότατα και η κάμερά του είναι καλύτερη και από αυτή του S4!! Η μπαταρία του με μία μέση χρήση αντέχει περίπου 1,5 μέρα! Πράγματι κάνει ένα σκαλοπάτι, από το 100 ως το 86 πεύτει μέσα σε μία ώρα αλλά μόνο αυτό! Στο 15% δεν είχα ποτέ πρόβλημα! Στο 5% ναι... από εκεί και κάτω μετράω δευτερόλεπτα!! Αλλαγή rom ή κάποιο ρουτάρισμα δεν είναι απαραίτητο!! Προσωπικά δεν το πείραξα καθόλου, όπως ήρθε από το εργοστάσιο με την 1,0,4 και δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα!
  3. Αυτό το πρόβλημα να μην ακούω τι μου λένε, το αντιμετώπισα κι εγώ, μετά από ένα μήνα περίπου! Το δοκίμασα και με ακουστικά και είδα ότι το κινητό δεν έχανε το σήμα.... το πρόβλημα ήταν στο ακουστικό του τηλεφώνου! Όταν το πίεζα στο αυτί μου, δεν ακουγόταν καθόλου!! Η ΛΥΣΗ. Σφήνωσα ένα χαρτάκι δίπλα από το βύσμα της φόρτισης (μεταξί βύσματος και οθόνης) και το πρόβλημα λύθηκε! Προφανώς η υποδοχή του micro usb κάπου πιέστηκε και ψιλό ακουμπούσε στο ακουστικό και το βραχυκύκλωνε! Βάζοντας ένα κομματάκι χαρτί, μονώθηκε η επαφή που είχαν και όλα ΟΚ!!
  4. Πάρε ένα φορτιστή αυτοκινήτου.... τι την θέλεις την εξωτερική μπαταρία? Εκτός αν πας με λεοφορείο... οπότε από κανένα κατάστημα γερμανός!!
  5. Τελικά δοκίμασα τα ακουστικά από iphone και δουλεύουν πολύ καλά σαν ακουστική (μικρόφωνο και ακουστικά) Η δικιά μου έκδοση είναι η 1,0,4.
  6. Μία ερώτηση.... τα ακουστικά του inew V3 που έχουμε, τι ακουστικά έχει? ctia ή omtp? Μπορούμε να χρησημοποιήσουμε ακουστικά από iphone ή όχι???
  7. Χωρίς γυροσκόπιο και χωρίς gravity sensor Όσο για την κάμερα.... 13mp interpolaise.... δηλαδή 8mp πραγματικά! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εμένα ξεχειλωμένη μου είχε φανεί στην αρχή.... Την έβαλα πάνω στο κινητό και 1-2 μέρες μετά έσφιξε! Μην ανχόνεσαι θα πάρει τη μορφή που πρέπει!!
  8. Για όποιον θέλει εξωτερική μπαταρία αλλά θέλει να αποφύγει καλώδια βισματάκια κτλ του προτείνω αυτή... http://www.antelife.com/portable-mobile-charger-1900mah-black.html Την έχω και μπορώ να βεβαιώσω ότι εφαρμόζει άψογα στο κινητό μας και είναι και σταθερή! δεν κουνιέται πάνω στο τηλ και μπορείς και να μιλήσεις ταυτόχρονα αν χρειαστεί!!
  9. Σε έμενα δουλεύει το γυροσκόπιο!! Τουλάχιστον στην εφαρμογή sky map που το δούλεψα, ανταποκρίνεται μια χαρά!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από προσωπική εμπειρία, περίπου 20-30 μερες να πάει και άλλες τόσες να ξανα έρθει, συν το χρόνο επισκευής (άλλη μια εβδομάδα) Είχα πληρώσει 9,20 ευρώ έξοδα αποστολής! Ξανά ήρθε με free shipping ! ! Η διαδικασία? Μιλάς με τον πωλητή μέσω email, μήπως έχει να σου προτείνει κάποια άλλη λύση και αν δεν διορθώνεται το πρόβλημα, σου δίνει διεύθυνση για να του στείλεις το πακέτο! Προσοχή, να τον ενημερώσεις με email ποιο είnai to track number του πακέτου σου και να τον ξαναενοχλήσεις όταν φτάσει το πακέτο σου στο προορισμό του, για να μην σε καθηστερήσει!
  10. Κι εμένα όταν το φορτίζω κλειστό, δείχνει ότι φωρτίζει μέχρι το100% και με το που το ανοίγω δείχνει 84%.... αλλά μένει εκεί τουλάχιστον για 1,5 ώρα πριν αρχίσει να πεύτει το ποσοστό!!! Οπότε μάλλον είναι οκ! Επίσης έχω δοκιμάσει να το φορτίσω ανοιχτό από το 84% και μετά! Έφτασε στο 100% Αλλά στον ίδιο χρόνο και με την ίδια χρήση, μετά από 1,5 ώρα περίπου, έφτασε στο 84% κατεβένοντας ομαλά, από την αρχή! ΥΓ. Είμαι ακόμη στην 3η φόρτηση.... δεν ξέρω αν θα στρώσει αργότερα!!
  11. Ευχαριστώ για το ''καλορίζικο'', το track number μου το έδωσε η pandawill στις 20-2-14 και όχι στις 16-2!! Το ξέρω επειδή το κοιτούσα κάθε μέρα στο site τους, αλλά και στις 20-2-14 με ειδοποίησαν με το ακόλουθο μαιλ!! pandawill Προς Εγώ Φεβ 20 τις 6:25 π.μ. Good day! We have posted your order (Order ID:100483925) by registered airmail TNT s post on 2014-02-14 16:55:17. the tracking number is RS110029390NL It will takes around 12-28 working days +/- . You could track it on http://www.postnl.post/ or http://www.17track.net/index_en.shtml as post office always update the shipping after 2 days dispatched, so plz wait for more days and check it by then. You are welcome to write your shopping experience on http://www.pandawillforum.com/forumdisplay.php?fid=24, or leave a review on our site. Thanks again for shopping with us. Όπως και να έχει (αν κάνω κάποιο λάθος δηλαδή...) το τηλέφωνο είναι φοβερό! Με το καλό να σου έρθει κι εσένα φίλος!! Τώρα πρέπει να κάνω υπομονή μερικές μέρες (2-3) για να γίνουν σωστά οι πρώτες φορτήσεις ως που να στρώσουν οι μπαταρίες του!!!
  12. Nαι , το tracking number ήταν RS110029390NL Δεν ήρθε με singapour post.... είχα επιλέξει την pandawill και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα που ήρθε!!!
  13. Σήμερα ήρθε και το δικό μου! Το είχα παραγγείλει από το pandawill μέσα στις γιορτές τους (2\2\14) όπου το έδιναν με 2η μπαταρία και μόνο 135 ευρώ. Είχα επιλέξει να έρθει με το pandawill post, μου έδωσαν track number στις 20-2-14(το ήξερα ότι τότε θα το έστελναν) και σήμερα έφτασε κιόλας!!! Μώλις σε 5 μέρες!! Το σκάλιζα όλο το πρωί στη δουλειά. NFC και OTG λειτουργούν. Ενοποιημένος όλος ο χώρος έτοιμο με την 1,0,4 και η φωτογραφική του τέλεια! Καλύτερες και από του S4 που έχει ένας συνάδελφος! GPS .... μη με ρωτήσετε, δεν θα το χρησημοποιήσω ποτέ.... Πριν λίγο άδειασε η μπαταρία , οπότε περισσότερα μάλλον από αύριο! Πραγματικά για αυτά που το θέλω το κινητό τέλειο!
  14. Σε όλη τη διάρκεια της εργασίας σου χρησιμοποιούσες το κινητό για μουσική και για ίντερνετ ???? Και σε πληρώνουν κιόλας για να κάθεσαι??? Αυτές είναι δουλειές!!! :lol::lol::lol::lol:!!!!! ΥΓ. Καλορίζικο και καλοδούλευτο!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...Υπάρχει περίπτωση να είναι χρώμα που έμεινε από την πρώτη προστατευτική ζελατίνα μήπως??? Δοκίμασες να το καθαρίσεις???
  15. Για αρχή, κάνε τις 3 πρώτες φορτήσεις με κλειστό το τηλ. Άδειζε τη μπαταρία ως περίπου 4% και τσέκαρε αν ο φορτηστής σου κάνει σωστή επαφή (ξύσε ελαφρός τις επαφές της φόρτησης με μια οδοντογλυφίδα) Αν δε στρώσει μετά την τρίτη φόρτηση, τότε πιθανότατα να έχει κάποιο πρόβλημα η μπαταρία... και ζητάς αντικατάσταση μπαταρίας Για την οθόνη που σου αναβοσβήνει, πιθανότατα φταίει η επιλογή που έχεις στην φωτεινότητα της οθόνης! Μαντεύω ότι το έχεις στο αυτόματο.... οπότε κάθε φορά που αλλάζει ο φωτισμός στο χώρο που βρίσκεσαι, ανάβει για λίγα δευτερόλεπτα η οθόνη, για να κάνει αναπροσαρμογή στην φωτεινότητα της οθόνης! Βγάλε από το αυτόματο και βάλε μία σταθερή επιλογή φωτεινότητας οθόνης!!!
  16. Όχι, είναι το μόνο κατάστημα που έχει θήκη σιλικόνης και προφανώς περιμένουν καινούρια παραγγελία! Εμένα μου απάντησαν στο μειλ μου το παρακάτω! Dear customer, we are so sorry to tell you case for Inew v3 White will be in stock 3 days later. please wait patiently Have a nice day Best regards
  17. Επιδή διάβασα πολλά παράπονα για το gps του inew v3 στις τελευταίες 4-5 σελίδες, να ξέρετε ότι η γεωγραφία της Ελλάδας και ειδικά μέσα στην Αθήνα, δημιουργεί προβλήματα σε πολλά gps! Για παράδειγμα στην περιοχή της Κυψέλης από την πλατεία κυψέλης και για 5-6 οικοδομηκά τετράγωνα προς τα επάνω (προς Γαλάτσι) δεν λειτουργεί κανένα gps σωστά! Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικές συσκευές gps φίλων και οι 4 μπερδεύοντε και δείχνουν αποκλείσεις, από 200 εως και 400 μέτρα από το πραγματικό σημείο που βρισκόμασταν!!! Σίγουρα υπάρχουν και άλλες τέτοιες προβληματικες περιοχες στην Ελλάδα που ανακλουν το σήμα των δορυφόρων και δείχνουν λάθος ενδείξεις!! Ηρεμία λοιπόν, είναι κάτι που δεν οφήλεται σε λάθος του τηλεφώνου! Όσο για αυτούς που θεωρούν ότι το wifi είναι αδύναμο, προφανώς έχουν λάθος μέτρα σύγκρισης! ΔΕΝ συγκρίνουμε ΠΟΤΕ ένα τηλέφωνο με ένα laptop!!! Έχω αγοράσει 3 φορές κινέζικα φτηνοτηλέφωνα και τα έχω συγκρίνει με wifi άλλων τηλεφώνων (samsung και xperia) και ποτέ δεν είχα χειρότερο δέκτη.Μάλιστα τη μία φορά είχα και καλύτερο σημα!!! ...... Τώρα άν το inew v3 θα αποτελέσει εξαίρεση.... θα το μάθω όταν έρθει και το δικό μου!!! Τέλος αν κάποιος ψάχνει καλή προσφορά ας δεί και στο pandawill!! 135 euro με δεύτερη μπαταρία δώρο και free shiping!! Έχω ξαναπάρει από pandawill άλλες 2 φορές και είμαι ικανοποιημένος!! ΥΓ. Το καλό με τα κινέζικα τηλεφωνάκια, είναι ότι κάθε χρόνο μπορείς να αγοράζεις κάθε χρόνο καινούριο και να μοχοπουλάς το παλιό σχεδόν στην τιμή που το είχες αγοράσει!!! Κάτι που είναι μάλλον απίθανο με τα επώνυμα!! χαχαχαχα
  18. Σωστός, δεν έχει silicon case ως δώρο! Την flip case την έχει στα στανταρ, και σου κάνει 2 δώρα, το ένα δώρο είναι η δεύτερη μπαταρία και το δεύτερο είναι ένα 3 In 1 Multifunction Digital Mobile Phone Strap USB Charger Data Transmission Card Reader Όσο για την ημερομηνία αποστολής ξεκινάνε από 9 Φεβρουαρίου και όχι από 20!! Όπως και όλα τα άλλα κινεζομάγαζα!! Απλά αν το παραγγείλεις τώρα κερδίζεις την έκπτωση των 15 δολαρίων!
  19. OK λοιπόν, άρα και το air gesture δουλεύει! Για να σου κάνει περισσότερες λειτουργίες,(ή για να το απενεργοποιήσεις) πάς στις ρυθμίσεις > συσκευή μου> air view... και ανοίγεις ή κλείνεις τις λειτουργίες που θες εσύ να κάνει! Ευχαριστώ!
  20. Πουλάνε και φθηνότερα σε οποιοδήποτε κατάστημα με μεταχειρησμένα κινητά στην Ελλάδα!! Και η τιμή του στην Ελλάδα είναι από 5 ως 10 ευρώ!! Ακόμη και σε πάγκους στα πανηγύρια θα το βρείς, έιχε πάρει φίλος μου και δουλεύει χωρις προβλήματα!! ****Θα μας πεί κάποιος που τελικά αν το AIR GESTURE δουλεύει ή όχι??
  21. OK λοιπόν, NGC και OTG δουλεύουν......(από τη δεύτερη έκδοση και μετά, είτε με root είτε χωρίς!) Με το AIR GESTURE, τι γίνεται? Δουλεύει? Θα το δοκιμάσει κάποιος να μας πει??????
  22. Εγω δεν ξερω καν,κι ομως το ρουταρα με αυτο το προγραμματακι σε 3 λεπτα http://www.kingoapp.com/ Και μετά το root τι δουλεύει από OTG, NFC και AIR GESTURE?????
  23. Βάλε το Mx player από το google play, υποστηρίζει κάθε τύπου βίντεο! Τελικά το air gesture λειτουργεί? Μπορεί να μας πεί κάποιος που ΔΕΝ έχει κάνει root τι λειτουργεί και τί όχι από τα παρακάτω? 1.Air gesture 2.OTG 3.NFC Επιδή είμαι κι εγώ άσχετος με το rootάρισμα και επειδή δεν πρόκειται να πειράξω το εργοστασιακό λογισμικό, θέλω να ξέρω τι λειτουργεί από την μάνα του και τι όχι!!
  24. Αξιόπιστο site που έχω ψωνίσει 2 φορές χωρίς πρόβλημα και έχει και καλό after sale service (γνωρίζω από συνάδελφο που ψώνισε κι αυτός) ΚΑΙ έχει και καλή τιμή!!! http://www.cellphonemic.com/inew-v3?keyword=inew%20v3&category_id=0 Περιμένω να δω τι θα πουν οι πρώτοι 10 που θα το παραλάβουν.... και μετά θα το ψωνίσω!
  25. Καλά θα μας τρελάνει ο τύπος? Λέει μετά από 2 μέρες και έχει επάνω ακόμη τη πρώτη ζελατίνα με τα γράμματα από το εργοστάσιο???Ποιός κυκλοφορεί με τη ζελατίνα του εργοστασίου 2 μερες μετά??? Ουτε στα σκουπίδια δεν θα την εβρικε ξανά κάποιος!!! Μάλλον φτιαχτό είναι το βιντεάκι από ανταγωνιστή!!
×
×
  • Create New...