Jump to content

Koykis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Koykis

  1. Ευχαριστούμε πολύ, καλή επιτυχία σε όλους!
  2. Ευχαριστούμε πολύ, καλή επιτυχία σε όλους!
  3. Ευχαριστούμε πολύ, καλή τύχη σε όλους!
  4. Καλή χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία!
  5. Ευχαριστούμε πολύ, καλή τύχη και καλές γιορτές σε όλους!
  6. Ευχαριστούμε πολύ, καλή επιτυχία σε όλους!
  7. Ευχαριστούμε πολύ και καλή τύχη σε όλους!
  8. Ευχαριστούμε πολύ και καλή επιτυχία σε όλους!
  9. Ευχαριστούμε πολύ και καλή επιτυχία σε όλους!
  10. Κι εγώ, κι εγώ! Καλή επιτυχία σε όλους!
  11. Χρόνια Πολλά. καλή επιτυχία σε όλους και ευχαριστούμε το sellsmart για την προσφορά!
  12. Καλέ μου άνθρωπε! Ευχαριστώ πολύ, όντως τώρα έχει κανονικά σήμα κλπ κλπ. Τώρα ξεκινάει να το σκαλίζει η κυρία. Ευχαριστώ πολύ και πάλι! Καλή συνέχεια.
  13. Άκυρη η προηγούμενη ανάρτηση, κατάφερα να περάσω τελικά το CM11 του θείου cr3pt αλλά ακόμα δε μου βρίσκει τη sim. Πιο συγκεκριμένα, μόλις άνοιξε πρώτη φορά μετά το wipe η συσκευή μου εμφάνισε ένα μήνυμα που έλεγε "Παρακαλώ ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης της κάρτας sim σας" :blink:. Θα προσπαθήσω να περάσω κάποια παλιότερη έκδοση CM μπας και δουλέψει, αν μέχρι τότε έχει κάποιος ιδέα, καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ και πάλι, καλή συνέχεια!
  14. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2521239 αυτό είναι το link από το xda, το έχουν ποστάρει και νωρίτερα στο thread, οπότε σκρολάρεις προς τα κάτω που έχει το λινκάκι "DOWNLOAD BETA FROM GOOLE" (!) και κατεβάζεις την αντίστοιχη έκδοση. Καλή επιτυχία. Εγώ έχω ένα θεματάκι, από χτες που φλασάραμε το κινητό της γυναίκας μου με το CM11 δεν έβρησκε τη sim. Έψαξα τριγύρω και βρήκα ότι πρέπει να φλασάρεις λέει την V10K για να αναγνωρίσει τη sim, και μετά να ξαναπεράσεις το CM11 και θα έχει επιστρέψει στο σωστό baseband... αν και μου φαίνεται λίγο κουλό γιατί αν το baseband έχει σχέση με το λειτουργικό δεν θα πρέπει να το ένοιαζε άν θα έβαζες κάτι άλλο νωρίτερα, και αν δεν έχει σχέση θα πρέπει να διορθώνεται κι αλλιώς το θέμα. Τεσπα, είπα να το δοκιμάσω και τελικά έμεινα με το V10K και επειδή με παίδεψαν αρκετά τα tools για φλασάρισμα του boot loader (έχω το θέμα με το "status 7, installation aborted"), τα έσβησα με σκοπό να τα ξανακατεβάσω από το link της πρώτης σελίδας. Το link όμως τώρα είναι σπασμένο και δε μπορώ να φλασάρω το recovery. Έχει κανένας άλλη πηγή για να κατεβάσω τα εργαλεία του CWM; Ευχαριστώ. Υ.Γ. Συγνώμη αν τα γράφω λίγο ασυνάρτητα... είμαι 2ο 24ωρο μπροστά στο pc προσπαθόντας να κάνω το μαραφέτι να δουλέψει.
  15. Ευχαριστούμε πολύ, Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές!
×
×
  • Create New...