Jump to content

tsianka

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsianka

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

tsianka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημέρα εχω ενα προβλημα με το 520 δεν μπορω να συνδεθω στο internet με to WF απο το router, προσπαθω να συνδεθω μου ζηταει τον κωδικο κ μολις τον γραφω μου λεει οτι ειναι λαθος,. ενω απο αλλο κινητο παλι 520 μπαινει κανονικα. μηπωσ μπορειτε να με βοηθησετε?
  2. Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι το GDR3 και που μπορω να το βρω? πρωτη φορα περνω Windows Phone και γενικα SmartPhone και δεν ξερω τι γινετε..
  3. Καλησπερα παιδιά και χρονια πολλα καλες γιορτες να εχουμε. θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε εχω 2 προβληματα και δεν ξερω τι γινετε. 1ον) πως μπορω να αλλαξω ηχο στα μυνηματα? θελω να βαλω ενα δικο μου ηχο και δεν μπορω μονο σαν ηχο κλησης καταφερα και αλλαξα. και 2ον) πως μπορω να δοω τους φακελους που εχω στην καρτα μνημης κατεβασα διαφορα προγραμματα αλλα μονο τους φακελους που εχω φωτογραφίες μου βγαζει, στα τραγουδια δεν μου βγαζει τους φακελους που είχα αλλα ολα μαζι. Μηπως μπορει να με βοηθήσει καποιος γιατι τωρα πηρα το κινητο και προσπαθω να βγαλω ακρη. Ευχαριστω πολυ.:)
×
×
  • Create New...