Jump to content

alsould

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alsould

  1. Αυτον τον πινακα δεν τον ειδα. Δεν κοιταξα το πιο απλο πραγμα. Ευχαριστω για την απαντηση Γιωργο.
  2. Καλησπερα παιδια. Πριν απο λιγες μερες αγορασα αυτην την μνημη απο το e-shop. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550374. Οταν την εβαλα στην μητρικη η οποια ειναι αυτη http://www.asrock.com/mb/o...odel=H55%20Pro και πηγα να ανοιξω τον υπολογιστή μολις πηγε να φορτώσει τα windows εσβησε και μου εκανε επανεκκίνηση. ειχα αλλες 2 μημες (2Gb) φορεμένες στην μητρικη απο το 2009 που ειχα αγορασει τον υπολ.. μια kingstom και μια apacer. τις εβγαλα και τις 2 γιατι σκεφτηκα πως μπορει να μην ειναι ιδιας συχνότητας και γιαυτο να μην ανοιγει. αλλα παλι τα ιδια. με το που παει να φωρτωσει τα windows επανεκινηση. την εστειλα πισω στα e-shop σαν προβληματικη και μετα απο λιγες μερεες με πηρανε τηλ και μου ειπανε πως την δοκιμασαν σε 2 υπολογηστες τους και δουλευει κανονηκα και οτι αυφου δουλευει σε αυτους δεν μπορουν να κανουν τιποτα, ουτε αντικατασταση με καποια πιο φτηνη και μου την εστηλαν πισω. Πηγα σε ενα μαγαζι στην πολη μου και τους ειπα τι συμβαινει και μου δωσανε να δοκιμασω μια δικη τους μνημη 4Gb (kingston και αυτη) να δω αν θα ανοιξει ο υπολογ.. αλλα και με αυτην την μνημη το ιδδιο ακριβως προβλημα. Τελος εχθες εκανα bios update την τελευταια εκδοση που υπηρχε αλλα και παλι μολις εβαλα την μνημη το ιδιο πραγμα. Δοκιμασα ολες τις θεσεις τις μητρηκης. και μεσα στο βιος μου την αναγνωριζει κανονηκα. αλλα καθε φορα κολλαει οταν φορτώνουν τα windows και κανει επανεκκινηση ξανα και ξανα και ξανα. ενω με τις παλιες μου τις μνημες ανοιγει κανονηκα. Αμα ανοιξετε την σελιδα τις μητρικης θα δειτε οτι την "σηκονει" την μνημη. Σεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα. Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει? Ευχαριστώ!
  3. Καλησπερα παιδια. Πριν απο λιγες μερες αγορασα αυτην την μνημη απο το e-shop. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550374. Οταν την εβαλα στην μητρικη η οποια ειναι αυτη http://www.asrock.com/mb/o...odel=H55%20Pro και πηγα να ανοιξω τον υπολογιστή μολις πηγε να φορτώσει τα windows εσβησε και μου εκανε επανεκκίνηση. ειχα αλλες 2 μημες (2Gb) φορεμένες στην μητρικη απο το 2009 που ειχα αγορασει τον υπολ.. μια kingstom και μια apacer. τις εβγαλα και τις 2 γιατι σκεφτηκα πως μπορει να μην ειναι ιδιας συχνότητας και γιαυτο να μην ανοιγει. αλλα παλι τα ιδια. με το που παει να φωρτωσει τα windows επανεκινηση. την εστειλα πισω στα e-shop σαν προβληματικη και μετα απο λιγες μερεες με πηρανε τηλ και μου ειπανε πως την δοκιμασαν σε 2 υπολογηστες τους και δουλευει κανονηκα και οτι αυφου δουλευει σε αυτους δεν μπορουν να κανουν τιποτα, ουτε αντικατασταση με καποια πιο φτηνη και μου την εστηλαν πισω. Πηγα σε ενα μαγαζι στην πολη μου και τους ειπα τι συμβαινει και μου δωσανε να δοκιμασω μια δικη τους μνημη 4Gb (kingston και αυτη) να δω αν θα ανοιξει ο υπολογ.. αλλα και με αυτην την μνημη το ιδδιο ακριβως προβλημα. Τελος εχθες εκανα bios update την τελευταια εκδοση που υπηρχε αλλα και παλι μολις εβαλα την μνημη το ιδιο πραγμα. Δοκιμασα ολες τις θεσεις τις μητρηκης. και μεσα στο βιος μου την αναγνωριζει κανονηκα. αλλα καθε φορα κολλαει οταν φορτώνουν τα windows και κανει επανεκκινηση ξανα και ξανα και ξανα. ενω με τις παλιες μου τις μνημες ανοιγει κανονηκα. Αμα ανοιξετε την σελιδα τις μητρικης θα δειτε οτι την "σηκονει" την μνημη. Σεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα. Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει? Ευχαριστώ!
  4. Επιτραπεζιο μονο αυτον εχω αλλα θα τον δωσω σε φιλο να τον δοκιμασει. Το θεμα ειναι πως αν η μνημη ειχε προβλημα αν ο υπολογιστης ανοιγε με την 2η μνημη που μου δωσανε να δοκιμασω. αλλα ουτε και με εκεινη δουλεψε ο υπολογιστης.
  5. Καλησπερα παιδια. Πριν απο λιγες μερες αγορασα αυτην την μνημη απο το e-shop. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550374. Οταν την εβαλα στην μητρικη η οποια ειναι αυτη http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H55%20Pro και πηγα να ανοιξω τον υπολογιστή μολις πηγε να φορτώσει τα windows εσβησε και μου εκανε επανεκκίνηση. ειχα αλλες 2 μημες (2Gb) φορεμένες στην μητρικη απο το 2009 που ειχα αγορασει τον υπολ.. μια kingstom και μια apacer. τις εβγαλα και τις 2 γιατι σκεφτηκα πως μπορει να μην ειναι ιδιας συχνότητας και γιαυτο να μην ανοιγει. αλλα παλι τα ιδια. με το που παει να φωρτωσει τα windows επανεκινηση. την εστειλα πισω στα e-shop σαν προβληματικη και μετα απο λιγες μερεες με πηρανε τηλ και μου ειπανε πως την δοκιμασαν σε 2 υπολογηστες τους και δουλευει κανονηκα και οτι αυφου δουλευει σε αυτους δεν μπορουν να κανουν τιποτα, ουτε αντικατασταση με καποια πιο φτηνη και μου την εστηλαν πισω. Πηγα σε ενα μαγαζι στην πολη μου και τους ειπα τι συμβαινει και μου δωσανε να δοκιμασω μια δικη τους μνημη 4Gb (kingston και αυτη) να δω αν θα ανοιξει ο υπολογ.. αλλα και με αυτην την μνημη το ιδδιο ακριβως προβλημα. Τελος εχθες εκανα bios update την τελευταια εκδοση που υπηρχε αλλα και παλι μολις εβαλα την μνημη το ιδιο πραγμα. Δοκιμασα ολες τις θεσεις τις μητρηκης. και μεσα στο βιος μου την αναγνωριζει κανονηκα. αλλα καθε φορα κολλαει οταν φορτώνουν τα windows και κανει επανεκκινηση ξανα και ξανα και ξανα. ενω με τις παλιες μου τις μνημες ανοιγει κανονηκα. Αμα ανοιξετε την σελιδα τις μητρικης θα δειτε οτι την "σηκονει" την μνημη. Σεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα. Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει? Ευχαριστώ!
  6. Σας λεω απλα τι μου ειπε ο τυπος στο μαγαζι. δεν ημουνα μπροστα οταν το ανοιξε. Δεν τον ξερω κι απο χθες για να πω οτι λεει αληθεια η παραφουσκωνει τα πραγματα. Το θεμα ειναι οτι το προβλημα ειναι σοβαρο και αν και μου το ανοιξε και το εφτιξε οπως ειπε ακουφετε μεν καλυτερα τ ο μικροφωνο αλλα οχι δυνατα. Μαλλον καποια στιγμη θα το ανοιξω και ο ιδιος να δω τι γινετε εκει μεσα. και θα σας στειλω και φωτο. κατα τα αλλα το κινητο ειναι αρκετα καλο και γρηγορο. Χωρις το προβλημα του νικροφωνου θα ηταν το τελειο κινητο σε σχεση με την τιμη του.
  7. Πηγα σημερα να παρω το κινητο απο το μαγαζι που το εχα αφησει για να μου φτιξουν το μικροφωνο. Ο καταστηματαρχης μου ειπε "ποιότητα κατασκευης 0(μηδέν)" και τα ηλικα κατασκευης το ιδιο. τα πιο πολλα καλωδια ειναι ετοιμα να ξεκολλήσουν. Μου κολλησε τα 2 καλωδια του μικροφωνου που δεν κανανε καλη επαφη και ενα καλωδιο απο το ακουστικο. το μικροφωνο ακουγετε καλυτερα τωρα αλλα οχι δυνατα παλι.
  8. αυτο ειναι το κακο. οτι πρεπει να πληρωσω και μεταφωρικα και να περιμένω κανενα 2μηνο να το παρω πισω. Αν το πληρωνα κανενα 200αρι θα το εκανα. Αλλα προτιμω να το παω σε καποιο μαγαζι για service κινητων και οτι γινει. Τωρα μιλησα με ενα μαγαζι και θα παω να μου το ανοιξουνε να δουν αμα δεν κανει καλη επαφη το μικροφωνο. Ανταλακτικα δεν υπαρχουνε για το κινητο οποτε αυτην ειναι η τελευταια και η μονη ελπιδα! θα το παω σε ενα δυωρο και θα σας εχω συντομα τα νεοτερα.
  9. Ουτε στο βιντεο ουτε στο πρόγραμμα εγγραφής ηχου δεν ακούγετε καλα. Βασικα δεν ακούγετε σχεδον καθολου ηχος. Στο μικροφωνο δεν φαινεται να εχει φρακαρει κατι. Νομιζω πως κατι στο μικροφωνο δεν κανει καλη εφαρμογή γιατι 2-3 φορες την ωρα που δοκίμαζα την εγγραφη ήχου το χτύπησα ελαφρα με το χερι κοντα στο μικροφωνο και ο ηχος ακουγότανε πολυ καλα αλλα μετα απο 2 λεπτα παλυ το ιδιο προβλημα. Απ οτι φαινεται θα ειναι μεμονωμένο προβλημα.
  10. Μου ηρθε το κινητό πριν απο 9 μερες και νομίζω οτι ηρθε η ωρα να γραψω τις εντυπώσεις μου. Η μπαταρία του ειναι πολυ καλη. Μολις το φόρτισα πληρως την πρωτη φορα μου ξεφορτώσετε σε μιαμιση μερα αλλα δεν το αφησα καθολου απο τα χερια μου. στην δευτερη φόρτιση ηθελα να δω ποσο θα μου κρατησει χωρις το wifi ανοιχτο. Μονο τηλεφωνα και μηνυματα δηλαδη (και λιγο παιχνίδι) και μου ξεφόρτησε σε 4 ημερες και 14 ωρες. (Μιλαω για καθημερινή χρήση αλλα χωρις σερφαρισμα) Ο επεξεργαστης του μου αρεσε πολυ. γρηγορος και δεν μου κολησε πουθενα. Η ανταπόκριση της οθονης αφης ειναι αρκετα καλη αλλα μονο οταν το εχω στο χερι μου. οταν το εχω πανω σε τραπεζι και προσπαθώ να γραψω δεν αναποκρινεται τοσο καλα. θελει λιγο παραπάνω δυναμη στο πατημα. Η καμερα του ικανοποιητική αλλα το φλας εντελώς αδυναμο. Ο ηχος του ειναι αρκετα δυνατός. Και τωρα παμε στα ασχημα... αυτες τις 9 μερες που το εχω μου εχει απενεργοπιησει την καρτα sim 3φορες στα καλα καθουμενα. και την μια φορα απο τις 3 εκανε κ επανεκκίνηση μονο του. Δεν ξερω αν εχει συμβει και σε καποιον αλλο αυτο. Το εκανε μεσα σε 2 μερες 3 φορες. αλλα απο τοτε (τελευταια φορα πριν 3 μερες) δεν το εχει ξανακάνει. Και το δευτερο και μεγαλυτερο προβλημα ειναι το ακουστικό. πρεπει καθε φορα που μιλαω στο τηλ. να φωναζω γιατι δεν με ακουνε. Δεν ξερω τι φταιει σε αυτο αλλα ειναι μεγαλο προβλημα Ειτε σε κηνιτα να μιλαω ειτε σε σταθερα εχω το ιδιο προβλημα. πρεπει να παρω ενα hands free να δω αν και απο εκει θα εχω το ιδιο προβλημα. Αυτα ειχα να πω προς το παρον. Αν δεν ειχα το προβλημα με το μικροφωνο θα ελεγα να το πάρετε με κλειστα μάτια όσοι το σκέφτεστε. τωρα όμως θα αρκεστώ στο "για τα λεφτά του καλό ειναι".
  11. Καλησπερα. κι εγω σημερα το παρελαβα απο τις 27/12 που το παρήγγειλα απο mini deal. αφου επεσε η μπαταρια και το φόρτισα για ενα 3ωρο το παιζω εδω και 2,5 ωρες και η μπαταρία πηγε στο 77%. Καλη μου φαινεται. Μιας και ειναι το πρωτο μου smartphone δεν μπορω να μιλησω για αξιοπιστία γιατι δεν ξερω απο smartphones. Εμενα παντως μου φαινεται αρκετα γρηγορο και δεν μου κολλάει πουθενα. εχω ενα προβλημα ομως. οταν μιλαω στο τηλεφωνο μου λενε οτι δεν με ακουνε καλα. με ακούνε στο βαθος. υπαρχει μηπως καποια ρύθμιση για το μικρόφωνο η ειναι προβλημα του κινητου?
  12. Να σαι καλα Χρηστο. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
  13. Ευχαριστούμε για το review φιλε. Εγω το παρήγγειλα προχθές απο minideal και μου βγηκε κατι λιγότερο απο 88 ευρω. Η μνημη η 16αρα που του έβαλες ποσο περίπου κοστίζει γιατι δεν εχω ψάξει καθολου για μνημες και θα μου χρειαστεί σίγουρα.
  14. Καλημερα παιδια. Με ενδιφερει κι εμενα το κινητο αυτο. στο e bay που το εψαξα λεει πως εχει μονο αγγλικα και κινεζικα για γλωσσες. εστειλα και e-mail στον πωλητη και μου το επιβεβαιωσε. στο mini deal δεν λεει κατ τετοιο αν δεν κανω λαθος. και στο mini deal ειναι και 10 ευρω πιο φτηνο. τελικα τι ισχύει εχει ελληνικα?
×
×
  • Create New...