Jump to content

takglos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    447
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by takglos

  1. Καλό είναι να γίνεται επαναφορά απο έκδοση Android σε άλλη πχ απο 10 -> 11. Οταν έρχονται ενημερώσεις ασφαλείας δεν χρειάζεται επαναφορά.

     

    Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Είμαι με την τελευταία αναβάθμιση,δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αλλά σκέφτομαι να κάνω μια επαναφορα όταν βρω χρόνο,ευχαριστώ για την απάντηση.

  2. Πάροχο;;

    Εγώ από τις 7 που πατάω τσεκ μου βγάζει σφάλμα γιατί λογικά έχουν πέσει οι σέρβερ.

     

    Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Wind είμαι.

  3. Καλησπέρα, σήμερα είδα σκόνη μέσα στην κάμερα και συγκεκριμένα στο μάτι του κύριου φακού..Το τηλέφωνο δεν το έχω πάνω από μήνα,το προσέχω όσο δεν πάει..Βέβαια το είχα στείλει στην Samsung για επισκευή είχα ένα θέμα στην οθόνη και μου την άλλαξαν..Λέτε να έκαναν την ******* εκεί;Έχει δει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο;
  4. A42 1600x720 pixels..Με τέτοια ανάλυση σε 6,6 ιντσες οθόνη άστο καλύτερα.. Έχω το mi a3 με ίδια ανάλυση,με μικρότερη οθόνη 6 ιντσών και τα πίξελ φαίνονται.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Επειδή το έχω ψάξει αρκετά,αν και σε επιδόσεις δεν είναι το καλύτερο,αλλά κερδίζει σε ποιότητα, οθόνη και εγγύηση Samsung.

  5. Αν θες amoled οθόνη android one και μικρό μέγεθος δεν υπάρχει και μάλλον δε θα υπάρξει ξανά.

    Εγώ την amoled δεν την αλλάζω με τίποτα

     

    Και εμένα μου αρέσει η amoled και το android one,το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι μετά από μισό χρόνο περίπου θα έχει πέσει τόσο η αξία του που δεν θα μπορείς να το δώσεις για κάτι αλλο.Αλλα αυτό το κάτι άλλο τωρα θα είναι με LCD γύρω στα 200€ αλλιώς 100 παραπάνω για amoled..

  6. Καλημέρα!Έχω το τηλέφωνο ένα χρόνο περίπου,δεν έχω κάποιο παράπονο,όλα ok το έχω με τις τελευταίες αναβαθμίσεις,gcam,always on display,τα πάντα..Απλά ήθελα να ρωτήσω, πιστεύεται ότι είναι κατάλληλη στιγμή τωρα,όσο έχει ακόμα αξία και ένα χρόνο εγγύηση και με ένα πενηνταρικο παρά πάνω να πάρω κάτι άλλο ή δεν θα βρω κάτι στα 200 Euro να είναι καλύτερο..?
  7. Βάλε τον Firefox, την έκδοση 79 (την πολυαναμενόμενη έκδοση Fenix αλλά σταθερή εκδοση). Μπορείς να το βρεις στο apkmirror, γιατί ακόμα στο Google Play σε μερικούς δεν φαίνεται. Έχει υποστίρηξη για addons όπως ublock, για να βάλεις dark mode σε όλες τις ιστοσελίδες κλπ κλπ. Και βέβαια, λειτουργεί ποιο γρήγορα σε σχέση με τον παλιό Firefox.

    Θα το τσεκάρω,αν και με βολεύει ο Samsung.

  8. Άχρηστο είναι τότε.

    Μόνο το μαύρο δεν τρώει καθόλου μπαταρια

    Εντάξει άχρηστο δεν το λες.. Τουλάχιστον δεν κουράζει τόσο τα μάτια στο σκοτάδι.Γενικα πάντως οι εφαρμογές της Google δεν έχουν μαύρο φόντο, τηλέφωνο, μηνύματα, ημερολόγιο, Snapseed, ειδήσεις κτλ..

  9. Τελικά είναι σκούρα γκρι τα μενού ή κανονικό μαύρο?

     

    Γκρί είναι..Τι μόνο μαύρο είναι η κουρτίνα που κατεβαίνει.

  10. Ναι πρόβλημα δεν είναι..Μια χαρά δουλεύει το τηλ αλλά όταν είσαι android one νομίζω πως θέλεις να έχεις και την τελευταία έκδοση του android.Ξερω θα πάρουμε κάποια στιγμή 10 και ελπίζω με το 11 να μην έχουμε τα ίδια.. Αλήθεια ποια έκδοση της Google camera έχετε κυρίως για νυχτερινή και HDR φωτογράφιση? Σήμερα κατέβασα την τελευταία από Urnyx05 αλλά ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει..
  11. https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a6_2018_a7_2018_a80_android_10_update-news-42005.php Έδωσα το a7 2018 για android one και γρήγορα update,τώρα βλέπω το παλιό μου τηλ να παίρνει 10 το οποίο έχει η γυναίκα μου την οποία δεν την ενδιέφεραν τα update..Ο γιός μου έχει το mi A2 με Android 10..Και εγώ είμαι με το mi a3 και περιμένω, απογοητευμένος..
  12. Δουλεύει απλά θέλει τρόπο, για να κάνεις sweep up πρέπει να ακουμπήσεις το κάτω μέρος της google μπάρας(δηλ εκεί που έχω το κόκκινο). Επίσης θα βοηθήσει αν πας στο Bottom Edge, εκεί που λέει trigger bar και να πας τέρμα δεξιά το Sensitivity.

    Ok το κατάλαβα, ευχαριστώ, δουλεύει μια χαρά!!

  13. Γειά σας και χρόνια πολλά!! Εκείνη η γκρί σκιά στο πάνω μέρος της οθόνης όταν επιλέγω μαύρο φόντο πώς φεύγει..? Ξέρω είναι επιλογή του συστήματος αλλά δεν μου αρέσει, υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω?
  14. Καλησπέρα ξέρει κάποιος πως φεύγει η σκιά από το πάνω μέρος της οθόνης?Όταν βάζω λευκό φόντο το κάνει πιο σκούρο και όταν βάζω σκούρο το αντίθετο..
×
×
  • Create New...