Jump to content

jim_78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jim_78

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

jim_78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα στην ομάδα, έχω μια ΣΙΜ κοσμοκάρτα σε μια μονάδα απομακρυσμένου συναγερμού και καθώς προσθέτω συνεχώς χρήματα (για να μην απωλέσω το νούμερο και χάσω την επαφή με το συναγερμό) έχω φτάσει στα €150. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα χρησιμοποιήσω αυτά τα χρήματα; Σημειώνω ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρέσω τη ΣΙΜ από τον συναγερμό. Κάθε πρόταση δεκτή! Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα σε όλους, Τον περασμένο Οκτώβριο με μετέφεραν αυτόματα από το φοιτητικό πρόγραμμα CU (λόγω λήξης της φοιτητικής ιδιότητας). Ενεργοποιούσα έκτοτε το Special 6, το οποίο δεν το βλέπω πλέον στις διαθέσιμες επιλογές μου. Υπάρχει μόνον το Special 8 8,5euro (600'all+100smsall+1GB), CU Combo MAX 10euro (300'CU+300'all+300smsCU+300smsall+400MB), CU Combo 600 8,5euro (300'CU+300'all+300smsCU+300smsall+200MB) και κάποια άλλα που δεν με ενδιαφέρουν γιατί δεν δίνουν ΜΒ. Να υποθέσω πως χάνω όσα λεπτά και ΜΒ έχω μαζέψει από τον Οκτώβριο, εφόσον δεν υφίσταται πλέον το Special 6;
  3. Καλημέρα παιδιά! Κι εμένα μου ήρθε το κλασσικό μήνυμα που λέτε για τους κατόχους CU φοιτητικό. Με παίρναν τηλέφωνο, δεν το σήκωσα εκείνη τη στιγμή και μου στείλαν το ΣΜΣ μήνυμα. Έχω αποφοιτήσει εδώ και 1,5 χρόνο. Η διορία ήταν μέχρι σήμερα 19/10 για να τους καλέσω για την ειδική προσφορά. Τους κάλεσα και μου είπε να της αποστείλλω με εμαιλ πάσο + ταυτότητα μπρος-πίσω, για να εξακολουθήσω να είμαι στο φοιτητικό. Η "σούπερ" προσφορά ήταν καρτοπρόγραμμα με κόστος €18,09 το μήνα. Οπότε, επειδή δεν με ενδιαφέρει το καρτοπρόγραμμα, λέω να το κάνω απλό CU και να βάζω το CU Combo 600'. Η ερώτηση που έχω είναι: Πέραν του ότι θα χάσω όσα λεπτά ομιλίας και ΜΒ έχω μαζέψει από το φοιτητικό τόσο καιρό, είναι απαραίτητο να πάω σε κατάστημα Βονταφον για τη μετατροπή ή απλά να αρχίσω να ενεργοποιώ το CU Combo 600'; Το έχει κάνει κάποιος αυτό;
  4. Μόλις μίλησα μέσω viber με τη Vodafone και μου είπαν πως θα έχω αυτόματη ενεργοποίηση στις 23/12 και 23/01 του πακέτου Xclusive 5! Δηλαδή οι 3 πρώτοι μήνες είναι δώρο! Και φυσικά θα υπάρχει αυτόματη μεταφορά του υπολοίπου που δεν καταναλώθηκε τον προηγούμενο μήνα στον επόμενο! Τέλεια!
  5. Καλημέρα στην παρέα! Έχω την εξής ερώτηση: στις 23 Οκτωβρίου μετέτρεψα το συμβόλαιο Vodafone που είχα σε CU φοιτητικό. Στις 23 Νοεμβρίου ενεργοποιήθηκε και με έβαλαν αυτόματα στο Xclusive 5, με δώρο τον πρώτο μήνα (έτσι έγραφε στο μήνυμα που μου ήρθε, στο φόρουμ διάβασα για 3 μήνες δώρο). Αναρωτιέμαι λοιπόν, θα πρέπει να βάλω στις 23 Δεκεμβρίου (22 για να είμαι ΟΚ) 5 ευρώ και να επιλέξω πάλι το Xclusive 5 ή θα ισχύσει για 2 ακόμα μήνες το δώρο; Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
×
×
  • Create New...