Jump to content

ydrargyros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ydrargyros

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

ydrargyros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς δεν είναι το iNew 3000. Υπάρχουν 2 διαφορετικές versions στη NeedRom.com, και η v2 είναι που έχω τώρα στο κινητό (η v1 πετάει πρόβλημα με τα md5 hash). Η iNew δεν έχει αγοράσει δικαιώματα για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά για παρεμφερή. Ψάξε ψάξε, ή που θα μου δώσει ο ίδιος ο Κινέζος τη Rom του, ή που θα την πάρω από άλλο ιδιοκτήτη. Το Πλαίσιο δεν.
  2. Αυτό είναι το πρόβλημα, ψάχνω την original του εργοστασίου για να κάνω push τα .kl και να παίξει το ρημάδι. Το πολύ πολύ να τα πάρω από τον b16a. Αλλά έστω και με το button savior παίζει κομπλέ. Ας όψεται.
  3. Το working rom όπως σου είπα ακυρώνει τα ρημάδια τα κουμπάκια αφής, αλλά ήδη ξεκίνησα αλληλογραφία με τον Mr. Chen του εργοστασίου που τα βγάζει ;) Άμα το θες, να σου στείλω λινκ, είναι 6 λεπτά διαδικασία με το ρολόι!
  4. Δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύουν οι λύσεις για το google play, πάντως το plaisio-market είναι κλασσική πατέντα αγορασμένη από τον κινέζο vendor και μάλιστα κακόγουστο αστείο. Το δε OneMobile είναι μεν συμπαθητικό, αλλά υστερεί σε apps της google (λογικό). Με νέα ROM (σφαίρα πάει το μηχάνημα) και workaround για τα capacitive που δεν δουλεύουν, είναι καλής κατασκευής και μια χαρά για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ λεφτά του ($170 από Κίνα). Όταν δεήσουν οι πανέξυπνοι entrepreneurs του Πλαισίου, να ανεβάσουν υποστηρικτικό υλικό για τα κινέζικα κινητά, tablets & laptops, θα είναι μέρα δοξολογίας. Μέχρι τότε δεν αξίζει, ειδικά αφού χάνεται έτσι απλά η εγγύηση.
  5. Από τα λίγα που ξέρω με τον ίδιο τρόπο γίνεται το backup σε όλα! Δε θα ανατιναχθεί λογικά!
  6. Με σώνεις! Κυριολεκτικά! Σε ευχαριστώ απεριόριστα για κάθε προσπάθεια! Το G510s πήρες και εσύ?
  7. Ξύνεις πληγές, το έχω δίπλα μου σβησμένο λόγω ROM... ?Αλλά έχει gps, όταν δούλευε έπαιζε κανονικά, μπορεί να αργεί να σου βρει τους δορυφόρους (λογικό)
  8. Ακριβώς αυτό το αναμενόμενο και συνέβει. Εκτός εγγύησης λέει επειδή έχει αλλάξει η ROM του, και ζητάνε τώρα 30 ευρώ για επισκευή (5 λεπτά με το ρολόι φόρτωμα της ROM τους δλδ). Δεν τα δίνω, ζω και χωρίς capacitive buttons. Το θέμα είναι πως δεν τη δίνουν κιόλας να την κατεβάσουμε!
  9. Γεια σας παιδιά! Πριν από μερικές μέρες αγόρασα το TurboX G510s, από το Πλαίσιο. Δυστυχώς με τη Rom που έχει δεν υποστηρίζει τις Google apps, οπότε άρχισα το σαφάρι, να βρω ποιό είναι το πραγματικό μοντέλο του κινητού. Με τα πολλά, βρίσκω σε διάφορα fora ότι το μοντέλο είναι ένα rebranded iNew i3000 ή Changjiang n5300, (κοντά 70 ευρά λιγότερα αν το φέρει κάποιος από Κινέζο, αλλά δεν πειράζει που να μπλέκεις με αποστολές/παραλαβές από Κίνα). Φορτώνω ωραία και καλά την Rom του iNew i3000 και διαπιστώνω ότι όλα κομπλέ, και gPlay store και gapps κτλ, σφαίρα σε σχέση με τη Rom του Πλαισίου μεν, αλλά δεν παίζουν τα capacitive κουμπιά αφής (menu/back) κάτω από την οθόνη. Ζητάω την """"original"""" rom από πλαίσιο, τρώω πόρτα, αλλά το έστειλα τουλάχιστον για τσεκάρισμα/επισκευή. Και η μεγάλη απορία... έχει βρει κανένας working rom για το εν λόγω μοντελάκι?
×
×
  • Create New...