Jump to content

idiam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About idiam

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

idiam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. idiam

    Lenovo P780

    Μέσω recovery το κάνω..Θα δοκιμάσω να το κάνω και 2 φορές, σε ευχαριστώ.
  2. idiam

    Lenovo P780

    Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!! Όταν βάζω κάποιες ROM (MIUI,LeWa) και ανοίγω το κινητό μετά την εγκατάσταση, κολλάει με το που δείχνει το logo π.χ. της MIUI,LeWa... Το έχω αφήσει και 30 λεπτά και μένει εκεί, δοκίμασα και reboot αλλά τα ίδια. Γνωρίζει κανείς τίποτα?
  3. idiam

    Lenovo P780

    Αυτή τη rom δεν την έβαλα γιατί ήταν .rar :p, θέλω μόνο zip.Δεν το ήξερα αυτό με το flash tools, σε ευχαριστώ...Αυτό με τα one night stands με roms μου άρεσε, χαχαχαχα...να'σαι καλά, θα την ψάξω πάντος μέχρι να μου κάνει το κλικ κάποια :D
  4. idiam

    Lenovo P780

    Εμένα με ενδιαφέρει το recovery αν θα το χάσω με αυτά.. Αυτή την rom έχω τώρα http://www.needrom.com/mobile/lenovo-p780/ Δοκίμασα και αυτή http://www.needrom.com/mobile/lenovo-p780-3/ αλλά μου φαίνεται είναι ίδιες Εσύ ποια προτείνεις για ελλήνικά?(url αν σου είναι εύκολο) :p Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες :)
  5. idiam

    Lenovo P780

    Ερώτηση για recovery TWRP Αν κάνω wipe System τι ακριβώς θα σβηστεί?Φοβάμαι να το κάνω γιατί δεν θέλω να χάσω το TWRP recovery.Ή αν κάνω Factory Reset τι θα σβηστεί?Επίσης δοκίμασα τρεις rom και τις έκανα μόνο install (την μία μετά την άλλη) χωρίς wipe System ή Factory Reset, έχω κρατημένα back up πάντος..
  6. idiam

    Lenovo P780

    Το έψαξα και με τις συχνότητες αλλά πάλι δεν έμπαινε, δοκίμασα και σε αρκετά routers.Άσε που ανακάλυψα και άλλα bugs με bluetooth και ξυπνητήρι..Τέλος πάντων έβαλα χθες την S125 και δουλεύει μια χαρά το wifi και όλα.Το μόνο θέμα είναι ότι δεν έχει ελληνικά. Σε ευχαριστώ πάντος :D
  7. idiam

    Lenovo P780

    Ισχύει, ξενύχτησα διαβάζοντας την συζήτηση.Άσε που έχω ήδη έτοιμο recovery...Θα το σκεφτώ, να'σαι καλά :D
  8. idiam

    Lenovo P780

    Το θέμα ειναι ότι όταν μπαίνω στο google play ή σε μία ιστοσελίδα τότε χάνεται το σήμα, αν το αφήσω χωρίς να κάνω κάτι είναι μια χαρά..Πριν λίγο δοκίμασα μία rom και βγήκε ίδια με την δικιά μου, το καλύτερο είναι ότι δούλευε το Wi-fi. (δεν είχε google play όμως να δω τι γίνετε). Αλλά δεν έχει ελληνικά, playstore, root κτλ.. Δεν ξέρω όμως..Μέχρι να τα βάλω πάλι όλα αυτά, είναι κόπος.. :wacko: Eυχαριστώ για το χρόνο σας.
  9. idiam

    Lenovo P780

    Ευχαριστώ πάντος :)
  10. idiam

    Lenovo P780

    Έχω ένα πρόβλημα με το wifi, η χρήση δεδομένων λειτουργεί μια χαρά.Όταν το έχω ανοιχτό βρίσκει τα δίκτυα και συνδέεται κανονικά, μετά από δευτερόλεπτα μου βγάζει ότι το σήμα είναι κακό, ταχύτητα 0 Mbps (Δεν έχω καθόλου internet ενώ είναι συνδεδεμένο). Το έχω δοκιμάσει σε αρκετά ρούτερ.Το έψαξα γενικά, αλλά δεν βρήκα λύση. Τι μπορώ να κάνω? Δοκίμασα διάφορες roms αλλά και πάλι μου το έβγαλε αυτό το θέμα με το wifi. Όποιος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του. Είχα και με το bluetooth θέμα αλλά είδα πιο πάνω μια λύση.
  11. idiam

    Lenovo P780

    Γεια σας είμαι καινούριος στο forum.Έχει 3 ημέρες που πήρα στα χέρια μου το Lenovo P780..Όλα καλά αλλά έχει ένα θεματάκι με το wifi, η χρήση δεδομένων λειτουργεί μια χαρά.Όταν το έχω ανοιχτό βρίσκει τα δίκτυα και συνδέεται κανονικά, μετά από δευτερόλεπτα μου βγάζει ότι το σήμα είναι κακό, ταχύτητα 0 Mbps. Αυτό γίνετε κατευθείαν και όταν μπαίνω στο Play Store ή σε κάποια ιστοσελίδα.Το έχω δοκιμάσει σε αρκετά ρούτερ.Το έψαξα γενικά, αλλά δεν βρήκα λύση. Αυτό είναι το site που το πήρα http://www.etotalk.com/lenovo-p780_p3798.html
×
×
  • Create New...