Jump to content

rali21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rali21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

rali21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα, ο Firefox παλιά όταν έκλεινα την οθόνη συνέχιζε να παίζει ένα βίντεο στο background ενώ τώρα το κόβει κατευθείαν και το adaway δεν δουλεύει πλέον ενώ έχω κάνει τις ενημερώσεις και επανακινηση. Αυτά άρχισαν να συμβαίνουν μετά την εγκατάσταση της ota 40, δεν ξέρω αν έχει σημασία ή ήταν τυχαίο. Έχετε καμιά ιδέα; Άσχετο, το lmt εξ αρχής το έχω στο auto start αλλά δεν ανοίγει μόνο του όταν ανοίγω το κινητό.
  2. Εγώ φλασαρα και τα υπόλοιπα πέρα από το system και το boot, μπήκε κανονικά η rom, αλλά δεν δουλεύει πάλι το fingerprint:blink:
  3. Ναι είναι fastboot rom, απλά δεν ήξερα ότι πρέπει να μπεί οπωσδήποτε​ από fastboot. Anyways, θα το δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια υπαρχει κάποιος που να έχει εγκαταστήσει την 16s που δόθηκε; Εμάνα από fastboot μου βγαζει ότι δεν υπαρχει το android-info.txt και το android-product.txt
  4. Όταν πάω να εγκαταστήσω την rom από twrp μου βγάζει κατεστραμένο zip. Πρέπει να την βάλω κάπως αλλιώς;
  5. Ναι, γενικότερα έψαξα όσες περισσότερες σελίδες του thread μπόρεσα (πάνω από 100) και δοκίμασα ότι προταθηκε.
  6. Ναι τα έχω δει αυτά που ειπώθηκαν για το fp και τα δοκίμασα , απλά δεν είχε αποτέλεσμα. Και απ τη στιγμή που δούλευε πριν πρέπει να είναι θέμα software γι' αυτό ρωτάω.
  7. Χρήστο, Τάσο και παιδιά καλησπέρα! Έχω βάλει την tele 23 και εξ αρχής σταμάτησε να δουλεύει το fingerprint (και στην κάμερα), ενώ πριν δούλευε. Δυστυχώς δεν κράτησα backup και έχω δοκιμάσει και τα modem και την 20s CN, αλλά τίποτα. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δεν γίνεται σωστή διαχείριση της RAM (έχω μόνο δύο προστευομενες εφαρμογές), το android τρώει 1gb ram. Είναι φυσιολογικό αυτό;
×
×
  • Create New...