Jump to content

donviperii

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About donviperii

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

donviperii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να σου δείχνει ότι έχεις φουλ μπαταρία αλλά να είναι fake και να κλείνει από μπαταρία?
  2. OK ευχαριστώ φίλε!
  3. Ποια ακριβώς είναι αυτή η rom?
  4. Το μενού έχει μόνο: Power Off Reboot Airplane mode
  5. Ναι φίλε έχω κάνει. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει την S123-130814 Την γρήγορη εκκίνηση δεν την έχω πειράξει γιατί δεν ξέρω από που μπαίνει και από που βγαίνει!!!:O
  6. Ρε παιδιά εδώ και λίγες μέρες έχω τρελό θέμα με την συσκευή. Κλείνει στα καλά καθούμενα συνέχεια. Τώρα μάλιστα υπάρχουν φορές που δεν μπουτάρει καθόλου. Αν το αφήσω κάποια ώρα και δοκιμάσω αργότερα ανοίγει αλλά αρχίζει τα σβησίματα. Έχει τύχει σε κανέναν τίποτα παρόμοιο?
  7. Μμμμμ τι εννοείς αν έχει recovery? Δεν έχει και πολύ σημασία πάντως αφού δούλεψε τελικά:D
  8. Ευχαριστώ παιδιά:)
  9. Παιδιά άκυρο, συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά τελικά είχε δίκιο ο φίλος που είπε για την φόρτιση της μπαταρίας. Προφανώς ήταν τελείως άδεια (για αυτό δεν άναβε ούτε καν το κόκκινο LED) ασχέτως αν μου έδειχνε ότι είχε ακόμα 50% περίπου. Μετά από φόρτιση 10' το άνοιξα κανονικά. Όλα φαίνονται μια χαρά Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.
  10. Μπαταρία είχε σίγουρα. Το βάζω στον φορτιστή και δεν ανάβει ούτε το LED. Οι επαφές τις μπαταρίας είναι ανέπαφες. Μόλις το συνδέω στο usb ανάβει το led (κόκκινο) και μπορώ να κάνω πάλι την διαδικασία. Την έχω κάνει 3 φορές ως τώρα και όλες πάει μια χαρά. Το πρόβλημα εντοπίζεται αφού πάω να βάλω την μπαταρία πάλι και πατάω για να κάνει boot. Ξέχασα να σας αναφέρω (μπας και έχει σημασία) είχα περάσει πριν το miui v5. Ενώ τα κινέζικα είχαν εξαφανιστεί και ήταν όλα σούπερ κάθε λίγο πέταγε μήνυμα ότι κάποιο service του android σταμάτησε να λειτουργεί. Διάβασα στο νήμα ότι είναι έκδοση beta και αποφάσισα να κάνω αυτό με την 123.
  11. Προφανώς δεν υπάρχει διαφορά. Μα για αυτό προβληματίζομαι γιατί ενώ έγινε σωστά η διαδικασία, αποσυνδέω το usb, βάζω μπαταρία και πατάω το κουμπί power. Μένει απαθέστατο!!!! Ρε παιδιά μπας και πρέπει να πατήσω power και κανένα volume +/- ή κάτι τέτοιο? Το δοκίμασα αλλά δεν έγινε τίποτα. Με προβληματίζει αυτό που λέει ότι πρέπει να περιμένεις λίγα λεπτά μέχρι να κάνει boot. Δεν πιστεύω να εννοεί να κρατάω το power πατημένο για κάποια λεπτά? Έχω αρχίσει και σκέφτομαι τα πάντα
  12. Συμφωνώ φίλε με αυτό που λες αλλά τι ακριβώς εννοείς σε σχέση με το πρόβλημα που έχω? Κάνω κάτι λάθος που είναι τόσο εξόφθαλμο που μόνο εγώ δεν το "πιάνω"? :)
  13. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παρόλα αυτά, την διαδικασία την έκανα 2 φορές απολύτως σωστά, ακολουθόντας κατά γράμμα τις οδηγίες. Το upgrade το κάνει σωστά και εμφανίζεται ο πράσινος κύκλος στο τέλος. Αποσυνδέω την συσκευή από το usb, βάζω μπαταρία και πατάω το κουμπί power. Δεν κάνει απολύτως τίποτα. Δεν ανάβει ούτε το led. ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα έτσι τα έκανα μόνο που αντί για Option -> DA DownLoad All -> Speed -> High Speed -> click High Speed μου δίνει 2 επιλογές Option -> DA DownLoad All -> Speed -> Do not switch speed και Force to High speed. Επέλεξα το Force to High speed και έγινε η διαδικασία μια χαρά και στο τέλος εμφάνισε τον πράσινο κύκλο.
  14. Καλημέρα και πάλι. Αφού διάβασα αρκετές φορές το νήμα αποφάσισα να περάσω την 123 (http://www.needrom.com/mobile/a850-stock-s123-multilanguagegappsroot/#comments). Ακολούθησα την διαδικασία και όλα πήγαν μια χαρά. Αφού εμφανίστηκε ο πράσινος κύκλος αποσύνδεσα την συσκευή από το laptop, έβαλα την μπαταρία και έκανα power up. Η συσκευή δεν κάνει απολύτως τίποτα. Δεν ανάβει ούτε το LED. Τι κάνω λάθος ρε παιδιά?
  15. Καλημέρα, είμαι νέο μέλος και κάτοχος A850 από merimobiles. Δυστηχώς μου το έστειλαν χωρίς Google Play και είναι όλα σχεδόν στα Κινέζικα. Αν κατάλαβα καλά δεν μου το έκαναν root όπως τους είχα ζητήσει (και πληρώσει). Ψάχνοντας να το κάνω μόνος μου (http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a850-rom-s123-root-google-play/) διαπίστωσα πως πρέπει να έχω το mobileuncle. Έλα όμως που δεν έχω Google Play οπότε δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα! Έχει κανείς καμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...