Jump to content

pant_85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pant_85

  1. Kαλησπερα παιδια!!Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο αλλα βλεπω οτι πολλοι εχουν θεματακια με τη μπαταρια..Αυτα τα vibe extensions που εχω διαβασει σε διαφορα site βοηθανε καθολου??Τα εχει παρει κανεις???
  2. pant_85

    Lenovo s750

    Ευχαριστω!!Τελικα το προβλημα ηταν με το κενο...Το παρελαβα απο τα ΕΛΤΑ χθες...Μια ερωτηση ακομα : Εχω κατεβασει το google για να κανω αναζητησεις αλλα οταν παταω για να ανοιξει μια σελιδα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν βρεθηκε εφαρμογη για ανοιγμα διευθυνσης URL.Τι πρεπει να κανω??
  3. pant_85

    Lenovo s750

    Το θεμα ειναι οτι μπηκα στο ΕΛΤΑ tracking και μου λεει οτι οι κωδικοι δεν ειναι εγκυροι.Ο κωδικος που εχω ειναι της μορφης RX*********DE
  4. pant_85

    Lenovo s750

    Καλησπερα παιδια!!Εχω παραγγειλει στις 31/12 απο το etotalk το τηλεφωνο και μεχρι σημερα δεν εχει ερθει. Ειχα επιλεξει το Airmail , μετα απο λιγες μερες μου εδωσαν track ID για το deutsche post μεσα απο το οποιο βρηκα οτι το κινητο ηρθε Ελλαδα και μου λεει The item was scanned in the country of destination Greece at Jan 9, 2014. Unfortunately the country of destination Greece offers tracking and tracing up to the recipient not yet. ΜΕχρι και σημερα δεν εχει ερθει.Να αρχισω να ανησυχω??Φταινε τα ΕλΤα??
  5. pant_85

    Lenovo s750

    Καλησπερα!Ξερει κανεις αν το site αυτο ειναι αξιοπιστο?? http://www.aliexpress.com/item/New-model-original-lenovo-S650-phone-4-7-Gorilla-Glass-MTK6582-Quad-Core-1G-8G-3G/1508989201.html
  6. pant_85

    Lenovo s750

    Ναι εχεις δικιο αλλα λογικα καποια στιγμη δεν θα ξαναειναι διαθεσιμο??Το θεμα ειναι ποτε...
  7. pant_85

    Lenovo s750

    Οκ,ευχαριστω!!Λεω να ριξω παντως και μια ματια στο S650 που εχει 8 gb!!
  8. pant_85

    Lenovo s750

    Ευχαριστω!Θεωρεις δηλαδη οτι τα 4 Gb μνημης που εχει ειναι αρκετα?Χωραει αρκετες εφαρμογες ή θα χρειαστεί να κανω root?
  9. pant_85

    Lenovo s750

    Παιδια καλησπερα!!Επειδη σκεφτομαι να το παραγγειλω κι εγω το κινητο απο το minideal.net μπορει καποιος να μου πει αν χρειαζεται να κανω ολα αυτα που εχουν αναφερθει στις προηγουμενες σελιδες (rootarismata, φλασαρισματα, αλλαγες sd κλπ??) γιατι ειλικρινα είμαι εντελως ασχετος με αυτα. Και αν ειναι απαραιτητο να τα κανω μπορει καποιος να μου πει με τη σειρα τι πρεπει ακριβως να κανω??Ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...