Jump to content

tienda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tienda

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

tienda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. tienda

    Lenovo K3 Note

    Καλημέρα, Ερώτηση, την ROM Sensation πρέπει να την περάσω μια κάποια συγκεκριμένη recovery ή όχι? Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα (βέβαια αν κατάλαβα καλά) ότι συνεργάζεται με συγκεκριμένη για να έχει OTA update. Έχει upddate OTA η sensation και αν ναι με ποιά recovery? Τέλος η Limonchelo έχει update και με ποια revovery? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
  2. Καλησπέρα σε όλους, Καταρχήν δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες καθότι είναι πολύ χρονοβόρο αλλά από την άλλη μεριά αρκετές. Έχω όμως ένα πρόβλημα με την sim1. Δεν μου την αναγνωρίζει. Δοκίμασα και με άλλες κάρτες αλλά και πάλι τίποτα. Εντωμεταξύ όλες παίζουν στην θέση 2. Διάβασα από το meizuforum ότι να βάλω κάρτα sim 128K αλλά η ΤΙΜΗΜΕΝΗ WIND δεν έχει, μόνο 64Κ. Κάποια πρόταση? Φιλικά,
  3. Μα ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Δεν συγχρονίζει η μαμά εγαρμογή με το google contacts. Οι google contacts είναι οι επαφές του gmail μου. Δεν είναι?
  4. οκ κατάλαβα αλλά μετά θα συγχρονίζει με το λογαριασμό μου στο gmail? Αν όχι μου είναι άχρηστο το τηλέφωνο. Εσείς δεν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα?
  5. Στην μαμά εφαρμογή βάζω τον λογαριασμό του gmail για να συγχρονίσω τις επαφές. Όλα τα άλλα τα κάνει κανονικά ημερολόγιο, σελιδοδείκτες στο chrome αλλά τις επαφές τίποτα. έχω βάλει και το play store.
  6. Το έχω κάνει πολλές φόρες με τικάρισμα και εγκατάσταση play apps. Ενώ όλα δουλευούν καλά πχ ημερολογιο, play store το μονο που δεν κάνει είναι συγχρονισμός επαφών. Καποια άλλη πρόταση????
  7. Καλησπέρα, Έχω κάνει όλα τα βήματα, αλλά στο τέλος με το συγχρονισμό μου λέει ότι οι servers της Google είναι απασχολημένοι και να δοκιμάσω αργότερα. Δεν γίνεται τίποτα έχω δοκιμάσει πολλές φορές. Επίσης πριν από την διαδικασία , είχα προσθέσει τον λογαριασμό μου στο gmail για να συνδεθώ και έχει συγχρονίσει όλα τα υπολοιπα (όπως τους σελιδοδείκτες στο Chrome) αλλά στις επαφές τίποτα. Έχει κάποιος κάποια πρόταση ή ιδέα????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά
  8. tienda

    Jiayu G3S

    Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Δεν έχω άλλο τηλέφωνο. Δοκίμασα να κάνω backup IMEI από τηλέφωνο φίλου και όντως στο restore μου βγάζει κάποιο νούμερο αλλά φοβάμαι μήπως του μπλοκάρω το δίκτυο. Χειροκίνητα δεν παίρνει τιμή ενώ, όπως δείχνει το βίντεο, γράφει AT command is msent αλλά στην συνέχεια δεν μπαίνει κάτω στο ΙΜΕΙ. Οπότε αν μου στείλετε κάποιο τηλέφωνο θα ήμουν ευγνωμόνων. Ή αν κάνετε κάποιο backup IMEI σε microSD και μου στείλετε με email ή pm όλο το περιεχόμενο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μετά από ΠΑΡΑ πολύ διάβασμα, φαίνεται τουλάχιστον κάποια λύση. Φιλικά,
  9. tienda

    Jiayu G3S

    Λοιπόν έκανα ότι μου είπες, μπηκα για να αλλάξω την ΙΜΕΙ από το engineer mode/rcds/radio αλλά δεν παίρναι την εντολή από το command line. Κάποια άλλη ιδέα?????? Παρακαλώ την βοήθεια σας. (έχω γίνει χακεράς με τόσα που μου έχεις βάλει να κάνω)
  10. tienda

    Jiayu G3S

    Καλημέρα, Όταν μου λες γαι backup εννοείς για όλα τα δεδομένα ή μόνο για ΙΜΕΙ? Μετά για την τροποποίηση, εννεοέις να γράψω μεσω του engineer mode οτι μου δίνει στο χαλασμένο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σου.
  11. tienda

    Jiayu G3S

    To έχω ήδη προσπαθήσει,δεν γίνεται τίποτα. Άλλη ιδέα??????
  12. tienda

    Jiayu G3S

    Όχι δεν το ήξερα και ούτε το είχα σκεφτεί.
  13. tienda

    Jiayu G3S

    Καλησπέρα, Έxω το εξής πρόβλημα. Μετά από πτώση δεν βλέπει πλέον καμία κάρτα SIM. Δοκίμασα πολλές ROM αλλά εξακολουθεί να μην τις βλέπει. Μου λέει Invalid IMEI. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ???? Βoήθεια please Το μοντέλο είναι G3S με τον 1,5GHz και την μεγάλη μπαταρία.
  14. tienda

    Lenovo A760

    Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια σου αλλά δεν έγινε τίποτα. Έκανα αυτά που μου έγραψες αλλά έχω πάλι το ίδιο μήνυμα. Επίσης τώρα έχω και άλλο τρελό. Όταν πάω να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και φθάνω στο βήμα για διαγραφή των δεδομένων, όσο και να κλικάρω την επιλογή, δεν συνεχίζει να κάνει τίποτα. Παρακαλώ για την βοήθειας ώστε να μπορώ να εγκαθιστώ εφαρμογές από Play store.
  15. tienda

    Lenovo A760

    Καλησπέρα, Έσω το κινητό εδώ και ένα μήνα χωρίς να μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Εδώ και μια εβδομάδα όμως, όταν πάω να εγκαταστήσω κάτι από το Play Store, ενώ το κατεβάζει κανονικά, μόλις πάει να το εγκαταστήσει, μου λέει invalid download url. Δεν το έκανε στην αρχή. Επίσης κατεβάζω κανονικά και εγκαθιστώ από το 1Mobile. Καμιά ιδέα????? Παρακαλώ βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...