Jump to content

meez

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About meez

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

meez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. meez

    ZTE V965

    Σε ευχαριστώ πολύ Romanos. Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν :)
  2. meez

    ZTE V965

    Παιδιά πήρα το V965 για τη γυναίκα (μίνιντήλ) και όντως είναι descent για τα λεφτά του. Η οθόνη ομολογώ πως είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή (και ενεργοβόρα όμως…) Το μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι η ένταση του ραδιοφώνου (πολύ χαμηλή στα ακουστικά). Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό ? Υπάρχει κανένα work-around ? Μου φαίνεται για common πρόβλημα. :worry:
  3. meez

    ZTE V889M

    Λοιπόν, επιτέλους δούλεψε, με αυτήν τη ROM, απλά με λίγο νεότερο Flashtool που μου έστειλε το minideal . Αν κάποιος θέλει τα τελευταία είναι πακέτο εδώ: http://pan.baidu.com/s/1kTuP5u3 password: vrx7 ΠΡΟΣΟΧΗ ! αν είναι κάποιος σαν κι εμένα σε Mac , ΔΕΝ δουλεύει μέσα από Parallels ή VMware . Απ' ό,τι διάβασα δουλεύει από Bootcamp, αλλά δεν το δοκίμασα. Με λίγα λόγια - θέλει πισί… Θένξ και πάλι παιδιά.
  4. meez

    ZTE V889M

    @Hyper_Ban , λες : "Χρησιμοποιείς το flashtool και την rom που μας έστειλε το minideal". Δεν μου έστειλε καμία Rom το minideal… να τους τη ζητήσω ? Επίσης - σημαντικό - δεν έχω Windows, είμαι σε Mac :cry:. Να δοκιμάσω να τα τρέξω μέσα από VMware Fusion ? (XP) ? Έχω στείλει και email στους κινεζοέτσι και περιμένω απάντηση. Θένξ παιδιά και καλή χρονιά !
  5. ΚΑΙ εγώ το ίδιο ακριβώς . Το ##002# λέει ότι ήταν successful αλλά τίποτα. Κανένας ?
×
×
  • Create New...