Jump to content

bluecap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bluecap

  • Ημ. Γέννησης 02/01/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

bluecap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γιατί όμως το κάνει αυτό; Τι πρόβλημα έχει;
  2. Έχω αγγλικά. Πάτησα στο link και μου έβγαλε "Your device is not compatible with this version". Έχει καταφέρει να το εγκαταστήσει κανείς;
  3. Ήταν λάθος του υπαλλήλου, μου είχε δώσει λάθος SIM, γι' αυτό δε δούλευε. Όλα καλά. :)
  4. Στη περίπτωσή μου μάλλον έχουμε να κάνουμε με χαλασμένη micro SIM καρτούλα. Μόλις έβαλα μία micro SIM φίλου μου από S3 έπιασε σήμα με τη μία. Καρφί για Vf και αλλαγή.
  5. Τηλεφώνησα στη τεχνική εξυπηρέτηση της Vf και μου είπαν να δοκιμάσω τη micro SIM σε ένα κινητό έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί. Αν και μετά από αυτό το βήμα έχω ακόμα NO SERVICE τότε θα πρέπει να φταίει η συσκευή. Στις ρυθμίσεις APN απλά αντί για "internet.vodafone.gr" θα βάλω "internet", όπως έχει αναφερθεί και από άλλους. Fingers crossed. Θα ξέρω μάλλον το απόγευμα.
  6. Εννοείς να δω τα apps που έχουν εγκατασταθεί και στις 2 συσκευές; Το tablet εγκατέστησε όλα τα apps που είχα και στο smartphone, ΕΚΤΟΣ του My Vodafone. Είμαι πολύ περίεργος μήπως σχετίζεται και με το γεγονός ότι δεν μπορεί να βρει 3G, αν και η Vodafone μου έχει ενεργοποιήσει τη καρτούλα μου και παρόλα αυτά μου βγάζει συνέχεια NO SERVICE|VODAFONE GR, όπως περιγράφω εδώ.
  7. Καλημέρα, παρατηρώ ότι δεν μπορώ να βρω το My Vodafone app στο PLAY από το tablet μου (Nexus 7 v2 Kit Kat 4.4.2), ενώ στο Nexus κινητό μου το έχω και εγκατεστημένο. Δε θα έπρεπε να μπορώ να το βρω, ακόμα και αν δεν μπορούσα να το εγκαταστήσω;
  8. Καλησπέρα και από μένα, έχω το Nexus 7 v2 4G εδώ και 10 μέρες, από http://www.you.gr. Έχω πάρει 3G καρτούλα από VF αλλά το πρόβλημα είναι ότι μου λέει NO SERVICE|VODAFONE GR και από τη VF μου είπαν ότι όλα είναι καλά με τη σύνδεσή μου (δοκίμασαν τη κάρτα σε άλλο κινητό και ήταν ΟΚ). Αναρωτιέμαι μήπως τρέχει κάτι με τις ρυθμίσεις του APN όπως είναι περασμένες στο tablet μέσω της κάρτας SIM, ή αν η 4.4 έχει κάποια ασυμβατότητα με κάποιους παρόχους. Τι λέτε; Υπάρχει κάποιος με VF3G και το v2; Αν ναι, μπορεί να μου ποστάρει τις ρυθμίσεις του APN να σιγουρευτώ ότι είναι ΟΚ; Αλλιώς η μόνη άλλη λύση είναι να είναι χαλασμένο το 3G της συσκευής και να θέλει επιστροφή.
×
×
  • Create New...