Jump to content

efrag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by efrag

  1. Δίνω το Χ600 αγορασμένο από το πλαίσιο τον Φεβρουάριο σε άριστη κατάσταση στο κουτί του λόγω μετάβασης σε iPhone :O αγορασμένο με 450 ευρώ :lol: το δίνω 280 ευρώπουλα (συζητήσημα). ΡΜ
  2. Καλημέρα, Πήγα στο Πλαίσιο για αναβάθμιση rom του Χ600 με υπάρχουσα Α42 ΕLL 03 0263. Από εκεί μου είπαν ότι πρέπει να το κάνω μόνος μου αλλά μόνο από το επίσημο site της ΕΤΕΝ, αλλιώς χάνω την εγγύηση. Αφού έκανα εγγραφή στο site στο χώρο των downloads για το Χ600 δεν βρήκα να κατεβάσω κάποια Rom. Καμιά βοήθεια ή κάποιο link; :O
  3. Έχω ενα Χ600 από το πλαίσιο ενός μήνα με απόδειξη κλπ με 4Gb memory και το δίνω για να πάρω το Χ650 με 430 ευρώ αν κάποιος φίλος το θέλει ας στείλει pm.
  4. :rolleyes: ΟΚ και νομιζα ότι θα εννοεί το ραδιόφωνο (τι ασχετος :worry:) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
  5. Ναι ειμαι μεσα στα profiles και εχω επιλέξει το "Νυχτα", το εβαλα στο "ημερολογιο" (εκει με το κίτρινο κουμπί) αλλά δεν βρίσκω την επιλογή για να κλείνει το κινητό, ξέρω ότι εντελώς δεν σβήνει το PDA. Ευχαριστώ.
  6. Ευχαριστώ athanaso77, το εγκατέστησα αλλά δεν μπορώ να βρω την επιλογή για ON/OFF του τηλεφώνου :( μπορείς να βοηθείσεις ?
  7. Μήπως έχετε υπόψιν σας κάποια εφαρμογή που να κλείνει και να ξανα-ανοίγει το τηλέφωνο κάποια συγκεκριμένη ώρα; Ευχαριστώ. :rolleyes:
  8. To X600 το κράτησαν στο Πλαίσιο εντέλει και πήρα καινούργιο , με το συγχρονισμό βέβαια όπως και πολλόι άλλοι έχω πρόβλημα (μέσω USB και ActiveSync 4.5). Θα το παλέψω και σήμερα !!! Είμαι πολύ περίεργος τι είδους έλεγχο έκαναν :lol: στο service.
  9. Κατέβασα το 4.5 αλλά δεν συνδέεται καθόλου, θα κάνω μια προσπάθεια με την rom. Το πηγα πριν λίγο στο πλαίσιο γιατι η μπαταρία με τρομαξε, μονο μισή περίπου μέρα :( και με τα ακουστικά δεν είδα φως, μου είπαν θα το κοιτάξουν και θα το πάρω αύριο. Θα σας ενημερώσω ... :worry:
  10. Γεια σας, πήρα εχθές από Πλαίσιο ένα Χ600 και θα ήθελα να ρωτήσω τους αρχαιότερους και σοφότερους τα παρακάτω: 1. πόση ώρα κρατάει η μπαταρία με νορμάλ χρήση χωρίς wifi και χωρίς GPS Το δικό μου μετά από τις 8 ώρες φόρτιση κράτησε περίπου 8 ώρες και έφτασε στο 20% :( 2. όταν έχω τα ακουστικά και δέχομαι κλήση δεν ακούγετε ούτε το τηλέφωνο αλλά ούτε κάποιος ήχος από τα ακουστικά, έτσι πρέπει να είναι :blink: 3. Κανένα κόλπο για τον συγχρονισμό με USB? μόνο με ΒΤ μπορεσα να συγχρονίσω :blink: Με το καλώδιο δεν βλέπει τίποτα !!!! Είναι το 5ο PDA μου και τόσα προβλήματα Δεν ξαναείχα ποτέ :mad: Ε-11, Ε-300, Loox, Mio
×
×
  • Create New...