Jump to content

antonisxania31

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About antonisxania31

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

antonisxania31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδια με 2 απλα λογια μπορει να πει καποιος τι ειναι το ρουταρισμα και ποιος ο σκοπος του;
  2. Θελω να συνδεσω ασυρματα το ταμπλετ με το ps3 που εχω συνδεδεμενο με hdmi ηδη.Ο σκοπος ειναι να βλεπω βιντεο που εχω στο ταμπλετ στην τηλεοραση μεσω του ps3.Καταλαβες; Και σαφως δεν υπαινισομαι οτι το ταμπλετ ειναι κακο,ισα ισα...Λυση θελω ομως..
  3. Καλη χρονια σε ολους.Μια ερωτηση για δυνατους παικτες...Μπορει να συνδεθει το ταμπλετ μας με το play station 3.Ξερω οτι ειναι δυσκολη ερωτηση και απαντηση θα παρω απο τους πιο σχετικους...Για να δουμε...
  4. Πως λεγεται και που μπορω να το βρω;
  5. Καλησπερα σε ολους,φαινεται οτι μερικοι απο εσας το κατεχετε το θεμα ....Μπορει καποιος απο εσας να μου δωσει μια σοβαρη και τεκμηριωμενη απαντηση στο εξης;:Μπορω να συνδεσω το ταμπλετ με τηλεοραση; Δεν ειναι smart ,εχει εξοδο hdmi.Επισης εχω και το play station 3 πουσυνδεεται ασυρματα με τον υπολογιστη...Αν καποιος απο εσας ξερει τον προκαλω και τον παρακαλω να μου απαντησει.
  6. Και εγω απο Πλαισιο το πηρα πριν καμια εβδομαδα κ δεν εχω δει καμια μπλε γραμμη
  7. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε απατώντας μου κάποια ερωτήματα? 1. Σχετικά με θήκες υπάρχει κάτι νεότερο εδω στην Ελλάδα? 2.Πως μπορώ να συνδέσω το ταμπλετ με την τηλεόραση ενσύρματα ή ασύρματα?
  8. Συμφωνώ απόλυτα. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε απατώντας μου κάποια ερωτήματα? 1. Σχετικά με θήκες υπάρχει κάτι νεότερο εδω στην Ελλάδα? 2.Πως μπορώ να συνδέσω το ταμπλετ με την τηλεόραση ενσύρματα ή ασύρματα?
×
×
  • Create New...