Jump to content

alexammari

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexammari

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

alexammari's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. OK ευχαριστω για τις απαντησεις. Αποτι καταλαβα θα αλλαξω την 9432που εχω σε κατι αλλο οπως 1447 κ θα εχω περισσοτερες ωρες μπαταριας.θα ακολουθησω τις οδηγιες που υπαρχουν...
  2. Καλησπερα κ απο μενα. Μολις την Παρασκευη πηρα κ γω το a806 golden warrior. Διαβασα σχεδον ολο το thread k οι περισσοτεροι λετε πολυ καλα λογια για τη μπαταρια.ρε παιδια εμενα με μικρη χρηση ιντερνετ κ facebok δε με βγαζει μερα ! Ουτε καν 12ωρο! Κανω κατι λαθος; καποια επιλογη με τους πυρηνες κτλ; επειδη η καθημερινοτητα μου με εχει εκτος σπιτιου απο 8 εως 9 το βραδυ δε μπορω να το χρησιμοποιω! Χτες στα μεσα της ημερας εβαλα τη sim στο παλιο μου lenovo για να βγαλω την ημερα!
  3. καλημερα σας, μολις παρελαβα ενα lenovo A820. Eixa διαβασει καλες κριτικες απο αυτο το φορουμ και το αγορασα απο ebay απο ενα τυπο στην ιρλανδια. εχει εγκαταστημενο το google play. εχω ενα προβλημα μεγαλο ομως! παταω το wifi και δε βρισκω κανενα δικτυο!!! Κανω κατι λαθος? αναβωσβηνει το wi-fi edv kai μιση ωρα και τιποτα μεχρι στιγμης... Εχει κανενας καμια ιδεα τι πρεπει να κανω? παιζει να ειναι χαλσμενο το τηλεφωνο ή η κεραια του τηλ και να μη πιανει το wifi ή ειναι κατι πιο απλο??? ευχαριστω... sorry το εκανα ρεσταρτ και δουλευει! μου τα εβγαλε τα δικτυα! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
×
×
  • Create New...