Jump to content

TASOC

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TASOC

  1. Να δοκιμάζεις και το tracking system από τη σελίδα των ΕΛΤΑ Courier. "Τραβάει" από άλλο σέρβερ τα στοιχεία. https://www.elta-courier.gr/search Πρίν λίγο που δοκίμασα το tracking των ΕΛΤΑ , δέν δουλεύει Ενω του Courier , είναι ok
  2. Μου το πετάει συνέχεια στις ειδοποιήσεις , και φοβάμαι μήν το πατήσω κατά λάθος καμμιά μέρα.
  3. Μου έχει βγάλει εδώ και μέρες αναβάθμιση συστήματος με την 5.0.1 ΔΕΝ θέλω να την περάσω. Θέλω πρός το παρόν να μείνω όπως είμαι , με stock 4.4.4 Δέν μπορώ να βρώ όμως επιλογή , να καταργήσω το update. Τί μπορώ να κάνω ???
  4. Δέν θα διαφωνήσω μαζί σου , όσον αφορά την κακή αντιμετώπιση από το κράτος , την κοροιδία , την φορο-επιδρομή κλπ κλπ Αλλά μήν συγχέεις το κράτος με την ιδέα της δημοκρατίας. Δημοκρατία έχουμε ακόμη και με ένα κακό κράτος. Εκεί που διαφωνούμε , είναι ότι , η εφορευτική επιτροπή ΔΕΝ είναι δουλειά ... είναι συνεισφορά από τον πολίτη (έτσι πρέπει να το βλέπουμε). Για αυτό το λόγο και μόνο , λέω ότι , δέν πρέπει να αντιμετωπίζεται με οικονομικά κίνητρα και κριτήρια. Τέλος Για να κλείσω το συγκεκριμένο θέμα , μιάς και δέν έχω να προσθέσω κάτι επιπλέον , ούτε πρόκειται να αλλάξω άποψη. Αν υποθετικά προβλεπόταν αμοιβή για όλα τα μέλη μιάς εφορευτικής επιτροπής ... καλό θα ήταν να την αφαιρούσαν από τις εκλογικές επιδοτήσεις των κομμάτων !!! :)
  5. Κάποια πράγματα είναι πάνω από τα χρήματα. Την επόμενη φορά που θα χρειαστείς κάτι από τη Δημοκρατία ή από την κοινωνία κατ'επέκταση , κάτι το οποίο για όλους μας θα θεωρείται και θα είναι αυτονόητο ... να θυμάσαι ότι , όταν η Δημοκρατία (ή κοινωνία) σε χρειάστηκε , εσύ της γύρισες την πλάτη.
  6. Κάποια βοήθεια για τα παραπάνω ?
  7. TASOC

    ZTE Blade Vec 4G

    Κανένας δεν έχει προσπαθήσει να το κάνει αυτό ???
  8. Πήρα και εγώ πολύ πρόσφατα μιά μεταχειρισμένη-refurbished συσκευή. Ηρθε με την 4.4.2 και μόλις συνδέθηκα στο net , μου κατέβασε την 4.4.3 και μετά από κανά 20λεπτο , την 4.4.4 ... και σταμάτησε εκεί παρόλο που επίσημα υπάρχει μέχρι και 5.0.1 για την συγκεκριμένη συσκευή. Αυτό μάλλον θεωρείται φυσιολογικό , απ'οτι διάβασα. Αν δέν θέλω να περάσω ακόμη την έκδοση 5 ... υπάρχει τρόπος να αποκλείσω προσωρινά τη λειτουργία αυτή ? Επίσης θα ήθελα κάποιο καλό link να διαβάσω περί hellcore κερνέλ ... να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος περί αυτού.
  9. TASOC

    ZTE Blade Vec 4G

    Εχει προσπαθήσει κάποιος να μοιράσει mobile internet μέσω της συσκευής ? Εγώ δέν μπόρεσα να το κάνω. Εκανα τη ρύθμιση , οι άλλες συσκευές το έβλεπαν σαν ρούτερ , αλλά με ένδειξη "no internet access"
  10. TASOC

    ZTE Blade Vec 4G

    Δέν νομίζω ότι είναι tempered glass το συγκεκριμένο προιόν (με 5H προστασία) για ρώτα τους.
  11. TASOC

    ZTE Blade Vec 4G

    Tempered glass δέν βρήκα στο link που έδωσες για να συγκρίνω , αλλά τουλάχιστον η θήκη είναι σε διπλή τιμή σε σχέση με το e-bay.
  12. TASOC

    ZTE Blade Vec 4G

    Επιτέλους έφτασαν (από e-bay) οι θήκες σιλικόνης που είχα παραγγείλει , αλλά και το tempered glass. Το tempered glass τοποθετήθηκε εύκολα,γρήγορα και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Λειτουργικά είναι άψογο , αλλά από αισθητικής άποψης θα το ήθελα 1mm μακρύτερο ώστε να καλύπτει εντελλώς την επιφάνεια της συσκευής. Οι θήκες είναι επίσης μιά χαρά. Βρήκα και πήρα δύο μαλακές σιλικόνης και μιά σκληρή διάφανη. Πρός το παρόν φόρεσα τη φιμέ.
  13. TASOC

    ZTE Blade Vec 4G

    Μία από τα ίδια. Το τηλέφωνο πάει σφαίρα , φορτωμένο μέ ένα κάρο εφαρμογές , δέν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Η μπαταρία του , είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Αν είσαι σούπερ συντηρητικός και το δουλεύεις μόνο για κλήσεις , μπορεί να αντέξει μέχρι 3 μέρες. Με μικτή χρήση μπορεί να σε βγάλει μέχρι 2 μέρες. Με εντατική χρήση έχεις μία μέρα. Αν μπερδευτείς και νομίσεις ότι έχεις στα χέρια σου ένα computer και όχι ένα τηλέφωνο , τότε συνέχεια ανοιχτό θα σε βγάλει 7-8 ώρες.
  14. Οχι φίλε μου. Ολες οι συσκευές , που έχουν ανέβει σε reviews μέχρι αυτή τη στιγμή , είναι πρό-παραγωγής. Τελευταία στιγμή τους έστειλαν ένα βελτιωμένο firmware ... και τίποτε άλλο.
  15. TASOC

    ZTE Blade Vec 4G

    Αυτή είναι μιά πρώτη μου μέτρηση για 4G μέσω του Speedtest.net http://www.speedtest.net/my-result/a/1055770993 Σίγουρα θα παίζει ρόλο η περιοχή και η ποιότητα σήματος. Υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει τεστάρει ?
  16. Παίδες μήν το μπερδεύουμε από μόνοι μας το πράγμα. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο δέν υπάρχει στις αποθήκες της Ευρώπης. Σέ όποιο site και να μπούμε για παραγγελία , είτε στο Ισπανικό είτε στο Γερμανικό , αυτή τη στιγμή θα μας βγάλει την τιμή του Hong Kong , γιατί απλούστατα όλες οι συσκευές φεύγουν από εκεί (αυτή την περίοδο). Οταν θα έρθει σε stock στην Ευρώπη (μετά τα τέλη Νοέμβρη) τότε θα δείτε διαφοροποίηση της τιμής πρός τα επάνω , από το Ισπανικό π.χ. site.
  17. Λαχείο είναι φίλε. Το θέμα είναι πώς συμπεριφέρονται στην πρώτη στραβή. Γιατί το λέω ? Γιατί όποιος έχει παρακολουθήσει το θέμα που είχα με το coolicool και το umi zero , θα καταλάβει. Στην κουτσουκέλα με την τιμή και το κουπόνι των 30$ αναφέρομαι. Τέσπα , το θέμα είναι ότι ακόμη και στο refund ήταν αργοί και δυσκοίλιοι. Αν δέν έπεφτε claim στο paypal , ποιός ξέρει πότε θα τα έβαζαν. Για την ιστορία από την πρώτη μέρα που ζήτησα το refund , εχθές τα έβαλαν και σήμερα τα αποδέσμευσε το paypal. Ευχομαι οι υπόλοιποι να έχετε καλύτερη τύχη με τις παραγγελίες σας.
  18. TASOC

    ZTE Blade Vec 4G

    Εχει βάλει κάποιος tempered glass στη συγκεκριμένη συσκευή ?
  19. Περίεργο , εμένα (εχθές) μου το έβγαζε not valid anymore. Για αυτό ρώτησα τον @skolix για να επιβεβαιώσει. Μήπως τυχόν τα κλείδωσαν εχθές αυτά τα κουπόνια ? Είχαν ημερομηνία λήξης ?
  20. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ότι δούλεψε το συγκεκριμένο κουπόνι ? Ρωτάω γιατί δοκίμασα 2 διαφορετικά και δέν τα δέχτηκε. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Antelife π.χ. γράφει στο fb ότι από 30/11 θα είναι στις αποθήκες της Ευρώπης και θα υπάρχει αποστολή από εκεί.
  21. Σωστές είναι οι τιμές των SAR πού έγραψες. Τις αναφέρει στο τέλος της σελίδας με τα χαρακτηριστικά των τηλεφώνων στη σελίδα του skroutz. Ακριβώς από κάτω έχει και σχόλια χρηστών. ... και στο youtube έχει και συγκριτικό βιντεάκι μεταξύ των δύο συσκευών. Τελευταίο σχόλιο που θα κάνω περί SAR. Το έγραψα παραπάνω αλλά πέρασε στο ντούκου. Η Samsung είναι αξιόπιστος κατασκευαστής και μέλος επίσημων οργανισμών μέτρησης ακτινοβολίας και με πιστοποίηση μετρήσεων. Για την Coolpad μπορείς να πείς το ίδιο ? ok σου πετάει ένα νούμερο , το πιστεύεις ? Τέλος ... Αν χαλάσει το Samsung το γυρνάς στο μαγαζί ή την αντιπροσωπεία ? Με το Κινέζικο ? Εκεί που θέλω να καταλήξω , είναι ότι , τα Κινέζικα συνήθως τα επιλέγουμε έν γνώση μας (με όλα τα ρίσκα που περιέχουν) , σε κατηγορίες συσκευών και κατηγορίες τιμής , όπου η διαφορά τους με τα επώνυμα , είναι χαοτική (π.χ. επώνυμο 800 - κινέζικο 300). Αυτή είναι η άποψη μου.
×
×
  • Create New...