Jump to content

vtheod

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vtheod

  1. Ωχ! Αν έχει τον V1 τότε του δίνω άκυρο και πάω για το Redmi Note 3 Pro... Ευχαριστώ για τα φώτα σας παιδιά!
  2. Από θερμοκρασίες τι λέει το κινητό? Απ' ότι έχω δει η V1 του 810 είχε προβλήματα θερμοκρασίας τα οποία λύθηκαν από τη V2 και μετά. Αυτό τι version του 810 φοράει?
  3. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Απ' ότι είδα όμως στο coolicool έχουν την US έκδοση κι εγώ θα προτιμούσα την CN. Αυτό που βρήκα στο jd είναι CN σε πολύ χαμηλή τιμή από έναν πωλητή ονόματι "Carryit Technology". Το μόνο που βρήκα για αυτόν τον πωλητή είναι στο ali όπου έχει 97.4% θετικό feedback. Θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει κάτι για τον Carryit Technology να μου ανοίξει λίγο τα μάτια :blink:
  4. Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνομαι τελευταία για κινητό και έχω βρει το εν λόγω στο jd σε καλή τιμή http://www.joybuy.com/1141380.html Αξίζει να το πάρω? ή θα κλαίω τα λεφτά μου? Επίσης το μαγαζί τι λέει? είναι αξιόπιστο? Δεν το είχα υπόψιν μου, σήμερα το βρήκα. Είδα ότι κάποιος φίλος παραπάνω είχε προβλήματα με το jd αλλά δεν μας λέει λεπτομέρειες. Να το δοκιμάσω? Ευχαριστώ για τον κόπο σας!!!
  5. Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους το έχουν πάρει αν υποστηρίζει τη χρήση usb-ethernet αντάπτορα. Κοινώς αν αναγνωρίζει την ethernet. Μου είναι πολύ απαραίτητη η ethernet μιας και θα ήθελα να το χρησιμοποιώ και στη δουλειά μου για ρυθμίσεις δικτύων. Είναι πολύ βαρύ και άβολο το λαπτοπ ;)
  6. vtheod

    Cubot GT90

    Αν βρεις άκρη ενημέρωσε και εμάς τους πτωχούς... ;)
  7. vtheod

    Cubot GT90

    Τι να πω... μόλις μου το έφερε ο ταχυδρόμος! :X Πάντως αυτοί του focal μου έσπασαν τα νεύρα :mad: Τώρα το γαργαλάω για να δω τι παίζει. Πρώτη ματιά φαίνεται αρκετά ποιοτικό σε σχέση με τα λεφτά του. Παιδιά, αυτός ο σπαστικός ήχος στο άνοιξε - κλείσε του κινητού πως καταργείται???
  8. vtheod

    Cubot GT90

    Τι να πω? Προφανώς είμαι ο γκαντέμης... Είμαι έτοιμος να ανοίξω dispute στο paypal μιας και είμαι ήδη στις 35 μέρες
  9. vtheod

    Cubot GT90

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι από focal δεν πρόκειται να ξαναπάρω τίποτα έστω και αν το δίνουν δωρεάν! Από vickmall που αγόρασα ένα thl w100s μου το έστειλαν την επομένη της παραγγελίας και είναι κύριοι σε όλα τους (δοκίμασα και το service τους μιας και το έστειλα για επισκευή χωρίς κάλυψη από paypal).
  10. vtheod

    Cubot GT90

    Τότε γιατί λέει ότι ανήκει στο γκρουπ των Σουηδικών ταχυδρομείων? Το tracking number που μου έδωσαν τελειώνει σε SE πως θα έρθει με SG? Sorry για τον καταιγισμό των ερωτήσεων αλλά έχω παλαβώσει λίγο με τους κινέζους του focal.
  11. vtheod

    Cubot GT90

    Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα λίγο τα φώτα όσων παρέλαβαν την προσφορά των 59.99$. Έκανα παραγγελία 31/3. Μετά από οχλήσεις, μου είπαν ότι το έστειλαν 16/4 και μου έδωσαν ένα tracking number που ενημερώθηκε στις 18/4 με status ότι παρελήφθη από τον πωλητή. Από τις 18/4 δεν είχε καμία αλλαγή ώσπου στις 24/4 τους έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν ότι έφυγε με ημερομηνία 25/4!!! Πως γίνεται την προηγούμενη μέρα να δείχνει status ότι έφυγε την επομένη??? Τέλος, ενώ υποτίθεται ότι έρχεται με Σουηδικό ταχυδρομείο, το δέμα ανιχνεύεται μόνο σε 17track και directlink. Το posten.se δεν το βλέπει πουθενά. Μήπως οι κινέζοι κάνουν τον κινέζο και θα έπρεπε να ανοίξω θέμα στο paypal?
  12. vtheod

    Cubot GT90

    Εμένα, αφού περίμενα πάνω από 15 μέρες να στοκάρουν συσκευές, στις 18/4 μου έδωσαν ένα tracking number αλλά ακόμα δεν έχει καμία ενημέρωση. Μάλιστα μου το στέλνουν με το σουηδικό ταχυδρομείο!!! Αν κάποιος άλλος έχει παραλάβει ας ενημερώσει κι εμάς που περιμένουμε...
  13. Φίλε gerstavros2 σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το τηλέφωνο βρίσκεται ήδη στην Κίνα μιας και είχε πρόβλημα με το μικρόφωνο ούτως ή άλλως. Πάντως με την Α2 που βρήκα στο needrom δεν γινότανε τίποτα. Δεν την αναγνώριζε καν.
  14. vtheod

    Cubot GT90

    Καλημέρα σε όλους. Παράγγειλα κι εγώ ένα για την γυναίκα μου. Το πήρα από focal με την προσφορά που είχε στα $59.99. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει βρει κανείς πουθενά flip case (κατακόρυφη όχι τύπου βιβλίου) αλλά όχι αυτές με τις βεντούζες ή τα αυτοκόλλητα. Θέλω μια με ενσωματωμένη θήκη σιλικόνης που να προστατεύει τις γωνίες του κινητού μιας και η σύζυγος είναι λίγο άτσαλη με τα προϊόντα τεχνολογίας :ninja: Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων γιατί έχω σαρώσει όλο το νετ και δεν έχω βρει παρά μόνο αυτοκόλλητες ή πουγκιά...
  15. Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα THL W100s το οποίο πρόσφατα παρουσίασε ένα θέμα με το μικρόφωνο. Έως πριν από λίγη ώρα νόμιζα ότι ήταν θέμα λειτουργικού αλλά (αργά πλέον) κατάλαβα ότι είχε πρόβλημα υλικού... Έως τώρα όλα τα backup που έχω κρατήσει είναι μέσω CWM, τα είχα δοκιμάσει και δεν είχε λυθεί το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Μιλώντας με το vickmall μου είπαν να δοκιμάσω να φλασάρω εξ αρχής την εργοστασιακή rom. Το κινητό μου είχε εξ αρχής την Α2 rom αλλά αυτοί μου έστειλαν την Α1 λέγοντάς μου ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Στο μεταξύ, βρήκα και την Α2 από το needrom οπότε και με τον οδηγό του gerstavros2 ξεκίνησα το φλασάρισμα. Δοκίμασα πρώτα με την Α2 την οποία όμως δεν την φλασάριζε με καμία δύναμη. Τότε πήρα την απόφαση να φλασάρω την Α1 την οποία την δέχτηκε μετά χαράς, γέμισαν οι μπάρες κανονικά και βγήκε ο πράσινος κύκλος. Πλέον το τηλέφωνο δεν ανάβει καν, το λεντάκι ανάβει ανεπαίσθητα όταν πατάω power ή συνδέω usb και όταν προσπαθώ να το ξαναφλασάρω και το συνδέω στο pc κάνει συνεχείς συνδέσεις και αποσυνδέσεις και δεν μπορώ να του κάνω τίποτα. Αν κάποιος ξέρει κάποιον τρόπο για να το αναστήσω θα του ήμουν ευγνώμων Υ.Γ.1: Αν τελικά το στείλω στους κινέζους πως κατοχυρώνομαι ότι θα μου το στείλουν πίσω? Υ.Γ.2: Συγνώμη αν ήμουν κουραστικός, προσπάθησα να περιγράψω όσο καλύτερα μπορούσα την κατάστασή μου.
×
×
  • Create New...