Jump to content

xasa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xasa

  • Ημ. Γέννησης 20/09/1965

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

xasa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα με μία ερώτηση, σε 640 LTE γέμισε η μνήμη τηλεφώνου με αποτέλεσμα να μένουν μόνο 130 mb ελεύθερα. Έκανα πολλές φορές διαγραφή προσωρινών αρχείων καί περιήγησης, αλλά μού επέστρεψε ελάχιστη μνήμη. Τα 2,69 gb είναι στα λεγόμενα ''άλλα''. Τί άλλο μπορώ να κάνω πρίν την σκληρή επανεκκίνηση; Το κινητό έχει κάρτα SD, απορώ πώς γέμισε τα ''άλλα'' καί δεν διαγράφονται, ευχαριστώ!
  2. Παιδιά μιά ερώτηση, σε 640 LTE γέμισε η μνήμη τηλεφώνου με αποτέλεσμα να μένουν ελεύθερα μόνο 130 mb. Έκανα διαγραφή προσωρινών αρχείων όμως έχει επιστρέψει ελάχιστη μνήμη, τα 2,7 gb είναι στα λεγόμενα "άλλα". Τί άλλο μπορώ να κάνω πρίν την σκληρή επανεκκίνηση; Περιμένω ήδη μία εβδομάδα καί τίποτα από επιστροφή μνήμης, το κινητό είναι φίλου καί έχει SD, απορώ πώς γέμισε τα άλλα καί δεν διαγράφονται. Ευχαριστώ!
  3. Η ενημέρωση μπορεί να γίνει πλέον μόνο μετά από επαναφορά τού τηλεφώνου, υπάρχει το σχετικό εικονίδιο στις ρυθμίσεις - πληροφορίες. Να μην την φοβηθούμε διότι δεν χάνουμε τις επαφές και τις εφαρμογές μπορούμε να τις κρατήσουμε πρόχειρα κάπου σημειωμένες, εξάλλου υπάρχουν και στο ιστορικό αγορών του win store. Κάνοντας στην συνέχεια τις αναβαθμήσεις GDR 1 2 και 3, οι οποίες είναι ουσιαστικές, αποκτούμε ένα άλλο, αναβαθμισμένο, τηλέφωνο. Καινούργιες χρήσιμες δυνατότητες, με ράδιο, αλλά κυρίως μπορούμε να σβήνουμε την αχρησιμοποίητη μνήμη, το ''άλλο'', και έτσι ποτέ πια δεν έχουμε πρόβλημα χώρου, ακόμα και με την μικρή διαθέσιμη μνήμη του 8S.
  4. [ QUOTE=MIXOStsi;5073569]Έχει σχέση με την περιοχή. Επειδή είσαι Ελλάδα... Ποιό πρίν όμως υπήρχε, άλλαξε κάτι; Εδώ λέμε να κάνουμε βήματα μπροστά. όχι να καταργούμε τα υπάρχοντα.
  5. Σε HTC 8S μετά από τις αναβαθμίσεις GDR 1 2 και 3 πού έλαβε και μιά σκληρή επανεκίνηση, στο Store δεν εμφανίζεται η ενότητα Μουσική κάτω από παιχνίδια και εφορμογές. Ξέρει κάποιος τί συμβαίνει; Επίσης παρατήρησα ότι στις Κριτικές Αγορών, στο Store πάλι, εμφανίζονται μόνο ελληνικά σχόλια όπως γινόταν και στην σύνδεση από PC.
  6. Εάν κατάλαβα καλά, Battery τού Arthur Semenov.
×
×
  • Create New...