Jump to content

giansam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giansam

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

giansam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σοβαρολογεις!Τοσο λιγο; Μετα τι γινετε παει service και παιρνεις επισκευασμενο;
  2. 7 μερες να υποθεσω εργασιμες;
  3. Ισως το σκεφτηκα αυτο αλλα αν θυμαμαι καλα γιατι εχω κανει πολλες δοκιμες. Καποια στιγμη το δουλεψα και χωρις εφαρμογες αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Θα το δοκιμασω.Το θεμα ειναι οτι δεν το κανει συνεχεια. Σε iphone ξερει κανεις υπαρχει DOA; γιατι νομιζω πως οχι και περνεις επισκευασμενο στην αντικατασταση του.
  4. Μοιαζει νομιζω σαν software οπως ειπα και πριν.Αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι αν ξερει κανεις: Αν υποθεσουμε οτι εχουμε δυο αρτιες ιδιες συσκευες μπορει και ειναι λογικο στην μια να δουλευει σωστα το software και στην αλλη με προβληματα;Για να βγει ενα συμπερασμα τελικα.
  5. Ναι εκανα χθες.Στην αρχη δουλευε σωστα μετα παλι τα ιδια σημερα. Δεν ανταποκρινεται η πρασινη επιλογη απαντησης εκεινη την στιγμη για καποιο λογο δεν ξερω. Θελω να δοκιμασω και τις απο πανω επιλογες ''υπενθυμιση και μυνημα'' να δω αν ανταποκρινονται και αυτες για να το πω αυτο σιγουρα σε ολη την οθονη.
  6. ΝΑΙ.Ενω σε κανονικό ξεκλείδωμα σέρνεται κανονικά.Τρελό ε; Γενικά σε ολα τα αλλα δουλευει αψογα.Εχει συναντήσει κανείς κατι τέτοιο;
  7. Καλησπερα σε ολους και συγχαρητηρια για το site μιας και ειμαι καινουργιος εδω: Εχω ενα προβλημα με iphone 5s στην απάντηση κλήσης με κλειδωμενη οθόνη. Οταν η οθονη ειναι σβηστη και δεχομαι μια κληση αναβει η οθονη και μια πρασινη ενδειξη γραφει "συρατε για απαντηση" Καποιες φορες λειτουργει κανονικα,καποιες οχι.Εχω φερει ξανα το τηλεφωνο στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα τιποτα. Μοιαζει για προβλημα software μια και το τηλεφωνο λειτουργει αψογα στις υπολοιπες λειτουργιες. Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει; Εκδοση 7.0.3
×
×
  • Create New...