Jump to content

tas_mich

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tas_mich

  1. Σημερα μου εφτασε το κινητο το ειχα παραγγειλει στις 7/11.. απλα υπεροχο.. το ειδαν καποιοι που εχουν iphone και χαζεψαν... ετοιμο στα ελληνικα και πεταει.. απλα εχω ενα προβλημα δεν εχω πολυ καλο σημα με την vodafone που την εχω σαν σιμ1 αντιθετα με την σιμ2 που εχω την κοσμοτε εχω κανονικο σημα.. μηπως πρεπει να απενεργοποιησω το 3g σημα?? αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει ευχαριστω!!!
  2. και εγω απο minideal το παρηγγειλα.. ελπιζω να ερθει πριν τελειωσει ο μηνας!!
  3. απο τα λεγομενα σας παιδες με καταφερατε και παρηγγειλα το κινητο... ελπιζω φυσικα να ειναι τοσο καλο οσο λετε.. πρωτη φορα παω σε τοσο μεγαλο κινητο και το περιμενω πως και πως... εδωσα παραγγελια στις 7/11.. μηπως ξερετε ποσες μερες θα κανει περιπου γιατι μεχρι τωρα δεν προχωρησε καθολου με το track number που μου εστειλαν!!
  4. σε ευχαριστω πολυ!!
  5. Γεια σας παρακολουθω ολη την συζητηση εδω και καιρο.. ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα.. οσον αφορα την τιμη ειναι στανταρ τα 249 δολαρια η υπαρχουν και αλλες χρεωσεισ??? και απο minideal υπαρχει καποιο κουπονι για εκπτωση επειδη ειναι να παραγγειλω το p780 μια απο αυτες τις μερες.. ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...