Jump to content

petran13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About petran13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

petran13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΟΚ παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας:):)
  2. Στα σκουπιδια λοιπον
  3. Και τωρα τι κανουμε αν καηκε? φτιαχνεται?
  4. Σαν μηχανημα καλο ειναι.Δοκιμασα αλλα τροφοδοτικα απο router αλλα παλι τπτ.Το δικο του τροφοδοτικο ειναι 5V και αυτα που δοκιμασα ειναι 12v.Αναβει παλι το red light αλλα δεν ανοιγει(με το δικο του τροφοδοτικο αχνοφαινεται το φωτακι)δεν μπορω να βρω 5βολτο.Α να σας πω πως πληρωσα και τελωνειο η αξια του ηταν 51ευρω και τελωνειο περιπου 25 ευρω.
  5. Καλησπερα παιδια.Εχω εδω και κανενα μηνα ενα tv box το H96 PRO+ 3/32 και δεν ανοιγει,εχει μονιμα αναμενο το κοκκινο λαμπακι.Εχει καποιος αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα?
  6. Παιδια καλησπερα.Eιμαι και εγω κατοχος του lenovo A806 αγορασμενο απο t2c με την 9432 ρομ οπου και αλλαξα με την 1447(οχι εγω αλλα ενας φιλος μου που ειναι σχετικος με το θεμα)με ολες τις σχετικες βελτιωσεις οπως σωστη εμφανιση των ειδοποιησεων κλειδωμα του gps κτλ.Αυτο ομως που παρατηρησα ειναι οτι με την 1447 δεν βγαζει καθαρες φωτο ενω με την 9432 και τις ιδιες ρυθμισεις η φωτο ηταν πεντακαθαρες.Οταν για παραδειγμα παω να τραβηξω μια φωτο στην οθονη μου την δειχνει γυαλι και μολις την τραβηξω θολωνει.Στις ρυθμισεις εχω υψηλη ευκρινεια κτλ.Υπαρχει κατι που μπορει να γινει γιατι η φωτο δεν ειναι 13Μ σιγουρα.Ευχαριστω.
  7. petran13

    Lenovo S820

    Τελικα φιλε zemar εχει ελληνικο μενου η μονο κινεζικα και αγγλικα?
  8. petran13

    Lenovo S820

    τι γινεται με τα ελληνικα ρε παιδια εχει ελληνικο μενου τελικα η οχι
×
×
  • Create New...