Jump to content

k1ll3rask0s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About k1ll3rask0s

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

k1ll3rask0s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια καλησπερα το κινητο τρωει γερες αναλαμπες και μου ερχετε να τραβηξω τα μαλλια μου.. 1ον εκει που το εχο κλειδωμενο κανονικα μετα που 8α το ανοιξω θα μου εχει συνδεθει στο WIFI h στο data :P κουλο ετσι??? ενα αλλο κατεβαζω την μπαρα κατω για να συνδεθω στο wifi π.χ και θα συνδεθει το data h θα μου παει να ανοιξει το gps δλδ κατι περιεργα πραγματα ρε παιδι μου.. και ενα αλλο στελνω μυνημα και γραφω κανονικα εκει που παω να πατησω το γραμμα ο π.χ μου πατιετε αλλο . παω να κανω delete μια λεξη ρε παιδι μου και μου παταει τησ φατσουλες που εχει απο κατω .. λεω ρε ****** μου τοσο χοντρα χερια εχο ?? εβαλα την γυναικα μου το ιδιο .. τη γινετε ρε παιδια γτ τα κανει αυτα?? ειδικα στο να στειλω μυνημα μου βγαζει την παναγια .. τα αλλα καμμια φορα τα κανει ξεκαρφωτα ομως.. πφφφφφ
  2. Παιδια καλησπερα να ρωτησω μπορουμε να βρουμε 8ηκες κινητου (πορτοφολι ωστε να καλυπτει και την οθονη) ? στην ελλαδα και οχι στο εξωτερικο?? παρομοιες ??γτ προσπα8ω να βρω εδω περα αλλα δεν εχουν 8ηκες για το σουπερ κινητακι μας .αμα ξερετε δωστε κανα link ευχαριστω!!!!
  3. Διαβασε μερικα ποστ ποιο κατω με εμενα και εναν αλλο χρηστη να δεις πως δεν χανεις τπτ και εγω ειχα αμφιβολιες και μου της ελυσε ενα παλικαρι απο εδω μεσα.. αμα το κανεις παντως να ξερεις πως το google store ktlp θα τα εχεις ολα .. απλα την καρτα σιμ να βγαλεις γτ μπορει να σβηστουν η αριθμοι οπως την πατησα σε αυτο .. αλλα οκ τα βρηκα παλι..
  4. Του εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυ8μισεων??? και εγω ειχα προβλημα με το wifi αλλα οταν εκανα επαναφορα χαρη σε εναν φιλο απο εδω μεσα . μετα δουλεψανε ολα ρολοι!!! εκτος αν εχει γενικα προβλημα μονο το ρουτερ linksys που απο τα πρωτα κιολας ποστ ειχαν ενα θεμα για το linksys
  5. Με wifi αλλα οχι στο δικο μου ρουτερ ειχα παει σε εναν φιλο μου και μου εδειχνε 2 με τρεις γραμμες σημα.. λες να ειναι το wifi του με το σημα??? :confused:
  6. Παιδες καλησπερα λοιπον εχο ενα ερωτημα που με απασχολει . 1ον πως μπορω να ενεργοποιηησω τους πυρηνες ολους ... και εχο το εξης θεμα που θελω την βοηθεια σας.. σημερα ειχα μπει στο ιντερνετ και ειθελα να κατεβασω ενα παιχνιδι 46 mb . παταω να το κανω και εκανε μια ωρα για να μου κατεβει μου εσπασε τα νευρα το παλιο μου κινητο l3e 400 το κατεβαζε ποιο γρηγορα :P ... ποιος ειναι ο λογος ?? επειδη δεν εχο ακομα εξωτερικη καρτα ?? η επειδη ενδεχετε να μην εχω καλο σημα στο ιντερνετ???
  7. AN ειναι netfaster h zte τοτε κατι δεν κανεις σωστα.
  8. κοιτα βαζω τον κωδικο μου παει να κανει συνδεση και δεν μου λεει οτι δεν περναει απλα μου λεει αποθηκευμενο ,ασφαλισμενο με WPA/WPA2 . και το WIFI στο κινητο αναβοσβηνει δεν μπενει..
  9. Tης hol hellas onnline.. εντωμεταξυ φτιαξανε ολα εκτος απο αυτο...
  10. το εκανα αλλα τπτ δεν το συνδεει στο ρουτερ,,, πφφφφ
  11. ναι μου λεει να κανω επαναφορα τηλεφωνου εχει 2 ομως να επιλεξω το backup the data before resetting h to skip the backup???
  12. ναι φιλε μου αμα το κανω αυτο δεν θα γυρισει στην sthn original εκδοση???δεν θα χασω τα ελληνικα και το play store??
  13. Παιδια καλησπερα.. λοιπον μολις σημερα παρελαβα το κινητακι ολα μια χαρα η καρτα δουλεψε ολα σωστα μονο σε 2 θεματα και θελω βοηθεια με ελληνικα παρακαλω γτ ειμαι ασχετος ... 1ον δεν μπορω να μπω στο wifi μου εχει σπασει τα νευρα .. κοιτουσα τα παλια ποστ και προσπαθουσα να βγαλω ακρη εκανα restart και το ρουτερ και το κινητο αλλα τπτ πφφφφ θα σκασω.. και 2ον οταν περνω τηλ καποιον μου δειχνει το ονομα του κτλπ .. οταν με περνουν δειχνει μονο τον αρι8μο και διπλα εχει αυτο anti-tapping unknown type gard.
  14. Ρε παιδια να ρωτησω.. τη καρτα εξωτερικη περνει??? για να ξερω τη να αγορασω...
×
×
  • Create New...