Jump to content

geor_george

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geor_george

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

geor_george's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Calibration εκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι.Ή μπαταρια δεν έχει φουσκώσει (ακόμα).Η μπαταρια με μπαταρια με αρκετη χρηση wifi, τηλεφωνα, κτλ ποσο κρατει?κάτι άλλο να δοκιμασω καμμία ιδέα κανεις???
  2. Γεια σας εχω παρει το τηλεφωνο περιπου μερες και έχω θέμα με την μπαταρία δεν κρατάει πανω απο 4-5ωρες κ χωρις ιδιαίτερη χρηση.και όταν φτανει στο 20% με 30% μετα απο περιπου 5 λεπτα σβηνει.όταν το βάλω για φόρτίση δεν ξεκινάει παντα.πρεπει να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβαλω και μετα φορτίζει. Έχει κάποιος να προτηνει κάτι?
  3. geor_george

    ZTE V967S

    Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έχω το zte V967s και όταν μιλάω με άτομα που έχουν την ίδια συσκευή και το ίδιο δίκτυο (cosmote) ακούμε ένα θόρυβο, τις πιο πολλές φορές, στο τηλέφωνο σαν σφύριγμα και γδάρσιμο μαζί και δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Όταν μιλάω με άτομα που έχουν την ίδια συσκευή και άλλο δίκτυο (vodafone) δεν εχω κανενα προβλημα. Πρόβλημα δεν έχω και όταν μιλάω με άλλες συσκευές οτι δίκτυο και να έχουν. Έχει τύχει σε κάποιον?
  4. geor_george

    ZTE V967S

    την 1.0.5 φοραγε και εβαλα την ιδια.
  5. geor_george

    ZTE V967S

    εστειλα και περιμενω απαντηση
  6. geor_george

    ZTE V967S

    Περασα παλι την ιδια rom αλλα δεν αλλαξε κατι τα ιδια κανει παλι!!!!
  7. geor_george

    ZTE V967S

    http://www.to2c.com
  8. geor_george

    ZTE V967S

    πιστεύω ελαττωματικό κινητό δοκίμασα και αλλη μπαταρία και έκανε τα ίδια.η δικία μου μπαταρία στο αλλο κινητό φορτιζε κανονικά.τι άλλο να δοκιμάσω?καμμιά ιδέα?
  9. geor_george

    ZTE V967S

    Ο φορτιστής δουλεύει κανονικά. Τον έβαλα το φορτιστή σε αλλο κινητό και δουλευει κανονικά.και στο pc το ίδιο κανει.
  10. geor_george

    ZTE V967S

    Αυτο το εκανες? Ρυθμίσεις -->προσβασιμότητα-->απενεργοποίηση της γρήγορης εκκίνησης Αλλα αυτο ειναι για θερμοκρασια μπαταριας?Η δεν το βλεπω καλα? Η μπαταρια εχει κατσει καλα? Αυτο φίλε το εχω κάνει.ναι ειναι θέμα θερμοκρασίας αλλά η μπαταρία ειναι κρύα.Η μπαταρία εχεί κάτσει καλά γιατί ανοιγει. Το θεμα είναι ότι βγαζει και μήνυμα όταν του βάζω το φορτιστή (Error put out the charger).
  11. geor_george

    ZTE V967S

    Καλησπέρα, σημερα παρέλαβα το τηλέφωνο και βγάζει το παρακάτω μήνυμα(συνημένη εικόνα.Έχει unstable συμπεριφορά,δηλαδη:κλείνει και ανοίγει μονο του,οταν το συνδέω στον φορτιστή αρχίζει να φορτίζει και μετά σταματάει ή δεν φορτίζει καθόλου. Τι να κάνω? Εχει τύχει σε κανεναν κατι παρόμοιο?
×
×
  • Create New...