Jump to content

DuruKom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by DuruKom

  1. Ειχα το mi9 πριν κανα 2 μηνες και τωρα το 1+7. Σε σχέση με mi9 ειναι πραγματικά σε όλα καλύτερο. Κάμερα, ταχυτητα, αυτονομία δαχτυλικό, face unlock, στέρεο ηχείο κλπ. Η μόνη έλλειψη είναι οι έξτρα φακοί (tele & ultra wide).

     

    Τώρα σε σχέση με το mi9t pro ίσως ειναι κοντά σε αυτονομία (το Mi9 εχει 3300 mah ενω το mi9t pro 4000). Στα υπόλοιπα όμως φαντάζομαι θα είναι ίδιο ή κατώτερο με mi9. Προσωπικά είχα το ίδιο δίλημμα αλλά λόγω της πρότερης εμπειρίας μου με mi9 προτίμησα το 1+7 και σήμερα χαίρομαι για την επιλογή μου.

     

    Κατα τα άλλα, μην ξεχνάμε ότι το 1+7 που λες ειναι 8/256 ενώ το Mi9t pro είναι 6/128. Νομιζω και μονο αυτή η διαφορά αρκεί για να δικαιολογήσει τα +50 που έχει.

     

    Ευχατιστώ για τη απάντηση. Το παραγγέλνω άμεσα. Και έχω μία ακόμα ερώτηση γιατί είδα ότι έχεις ασχοληθεί με το θέμα. Παίζει να βάλεις gcam και να την αφήσεις στο auto ή έτσι, δεν θα δεις διαφορά από την στοκ?

  2. Καλημέρα σας,

     

    Ήρθε η εποχή να αντικαταστήσω το Oneplus5 μου. Δεν είμαι χρήστης που θα ρουτάρω κλπ, οπότε εκτίμησα ιδιαιτέρως το Android του Oneplus. Αυτό που ψάχνω είναι όμορφη συσκευή, καλή κάμερα (δεν είμαι ψαγμένος χρήστης, μόνο auto δουλεύω και το portrait του 5), ελαφρύ Android. Αυτά. Το μπάτζετ είναι γύρω στα 350, μπορώ και 400. Έχω βρει το 7 από Κίνα στα 350, αλλά θα περιμένω BF. Κοίταζα και mi9t pro αλλά με αγχώνει λίγο το λειτουργικό και η selfie cam. Επίσης είναι λίγο κουμούτσα...

     

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα φώτα σας!

  3. Καλησπέρα στην παρέα. Πρωτη φορά στο συγκεκριμένο topic. Ειμαι κάτοχος oneplus 5t και συμμετέχω στα αντίστοιχα topics . Μετά από πολύ ψάξιμο για trully wireless ακουστικα, είμαι έτοιμος να αγοράσω από καμπανια του indiegogo τα : "ARIA Waterproof Earbuds". https://www.indiegogo.com/projects/aria-waterproof-earbuds-bluetooth-5-32h-battery-iphone-headphones/x/18558178#/

    Ειναι στην παραγωγή τωρα και η καμπανια τελειωνει σε πέντε μέρες. Θα αρχίσουν να αποστέλονται στους backers αρχές Αυγούστου. Οι τιμές είναι 109 δολλαρια για ένα σετ, 170 για δύο, 225 για τρια και 279 για τεσσερα. Θα συνέφερε πολύ να μαζευτούμε απο 2-4 άτομα γιατι το κοστος κατεβαινει πολυ (και στο shipping επίσης) . Φανταστείτε ότι η τιμη retail θα ειναι 200 δολλαρια! Εγω θα μπορουσα να κάνω την αγορά για όσους μαζευτούμε, αρκεί να ειστε από Αθήνα και να μπορω να σας εμπιστευτω να μην με... πουλήσετε (αν και σε αυτην την περιπτωση, ευκολα φανταζομαι θα μπορουσα να σπρώξω τα περισευούμενα σετ και με αρκετό κερδος μαλιστα...). Τσεκάρετε τα στο λινκ και όσοι ενδιαφέρεστε απαντήστε εδώ και στείλετε pm άμεσα. Αν δεν βρω συμμετέχοντες, σε 3-4 μερες θα προχωρησω έτσι και αλλιως σε αγορά για ένα σετ.

    https://www.indiegogo.com/projects/aria-waterproof-earbuds-bluetooth-5-32h-battery-iphone-headphones/x/18558178#/

     

    Κι εγώ μέσα, αλλά επικοινώνησε μαζί τους να δεις τι γίνεται με τελωνείο. γιατί αν τα σταματήσουν, δεν συμφέρει καθόλου θεωρώ. Μπορεί η εταιρεία να έχει κάποιο τρόπο όπως τα κινεζομάγαζα.

  4. Αρα τα update τα παιρνει μονο μεσω καλωδιου και pc??

     

    Δεν γνωρίζω από προσωπική εμπειρία, αλλά με βάση τα σχόλια στο Gearbest, ναι.

  5. καλημερα παιδια, εχω βρει στο gearbest την εκδοση με 8gb ram και 128gb μνημη, εχω μια ερωτηση ομως, τι διαφορα εχει η global version απο την αυτην εδω?

    https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_682688.html

     

    Καλημέρα, για να είσαι σίγουρος αν το κινητό που θα αγοράσεις από Gearbest υποστηρίζει ΟΤΑ, τι φορτιστή έχει κλπ, μπορείς να πηγαίνεις στις answered questions κάθε προιόντος. Εκεί σίγουρα κάποιος θα έχει ρωτήσει κάτι σχετικό και θα του έχουν απαντήσει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υποστηρίζει ΟΤΑ και σου δίνουν αντάπτορα που κολλάς πάνω στον φορτιστή.

  6. Έχω κι εγώ μια ερώτηση, αν μπορούν να μου απαντήσουν οι έχοντες από κινεζομαγαζο. Όσα έχω δει, γράφουν ότι έχουν Oxygenos. Αυτά που λένε global rom είναι τα "ίδια" με αυτά του official site? Γιατί ρε παιδιά, έχω διαβάσει όλο το thread, τα σχόλια στα κινεζομαγαζα αλλά δεν έχω καταλάβει σίγουρα. Και η διαφορά είναι σημαντική στις προσφορές.
  7. Σε samsung ηταν που καηκε η μπαταρια,οχι xiaomi.Αν δεν γνωριζουμε απο κινητα,καλυτερα να μην απανταμε.:D

     

    Όταν το έγραψε ο συνφορουμήτης το παραπάνω σχόλιο, το samsung δεν είχε βγει ακόμα σε κυκλοφορία. Μ'ένα απλό ψάξιμο στο youtube θα δεις πολλές μπαταρίες xiaomi που εκρύγνυνται. Από :D ->:X

  8. Επειδή και εγώ την γουστάρω γυμνή παράγγειλα αυτή με 2€ για να το προστατεύω όσο δεν είναι στα χέρια μου π.χ στο τσαντάκι μου

    https://www.aliexpress.com/item/New-Red-border-Top-grade-Universal-Holster-skin-Waist-Leather-Pouch-Cover-Case-For-Oneplus-3/32711111867.html?spm=2114.13010608.0.57.KjMuCk

     

    Κι εγώ για τους ίδιους λόγους έβαλα ενα skin από dbrand και ούτε tempered ούτε τπτ.

  9. Δηλαδή τώρα παιδιά η επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού θα είναι ένα νέο λειτουργικό ενοποιημένο με την hydrogenos?

     

    Άμα είναι έτσι...... μεγάλη ξενέρα.

  10. Σε μένα, με φορεμένο (σωστα) dbrand skin, η θήκη φοριέται κανονικά - ομως, αν βαζεις/βγάζεις συχνά, θα φθαρεί (το skin)

     

    Και να σου πω... Το "σώστα φορεμένο" είναι δύσκολο? Γιατί, όπως τα βλέπω τα πράγματα στο youtube, πρέπει να έχεις πτυχίο Πολυτεχνείου για να το βάλεις σωστά...:X

×
×
  • Create New...