Jump to content

apos1982

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apos1982

  1. apos1982

    OnePlus X

    εχει κοψει κανεις τιμολογιο για το κινητο? ξερετε αν μπορουμε αγοραζοντας το απο την one plus? η ασφαλεια που αναφερει αξιζει ή οχι?
  2. καλησπερα, θελω να παραγγειλω το mi4c απο vickmall, http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c-smartphone-4g-fdd-lte-1-8ghz-5-0inch-miui-v7-3gb-32gb-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html υπαρχει καποιο ευρωπαικο site αξιοπιστο ωστε να το παραγγειλω ωστε να μπορω να κοψω τιμολογιο?
  3. υπαρχει καποιος ανταπτορας για να συνδεσουμε το tablet στην τηλεοραση ειτε με hdmi ειτε με vga?
  4. καλησπέρα, εχω βαλει στο ημερολογιο κατι γενεθλια, και αυτα χτυπανε στισ 3 το πρωι, πως μπορω να το αλλαξω αυτο?
  5. η εκδοση .38 που αναφερεται (πχ σε ελλαδα)?
  6. εγω ρε παιδια εχω την .38 γιατι δεν υπαρχει ακομα αναβαθμιση? τι παιζει ακριβως?
  7. καμια εφαρμογη για να ακουμε web radio εχουμε? (ελληνικους σταθμους)
  8. εκανα συνχρονισμο με το outlook στο κινητο και μου βγαζει σε πολλα ως προεπιλογη να καλεσω το σταθερο και πρεπει να παω σε καθε επαφη να το διορθωσω. ξερει κανεις στο outlook πως μπορω να δηλωσω να παιρνει ως προεπιλογη το κινητο?
  9. ψαχνει να βρει τους δορυφορους. το αφησα καμια ωρα σε εξωτερικο ανοιχτο χωρο αλλα τιποτα. επιπλεον παρατηρησα οτι με το που παω να μπω στις επιλογες για το διαδικτιο (στις επιλογες του gps) με πεταει εξω. μηπως θελει καμια επαναφορα σε προηγουμενη κατασταση?
  10. ρε παιδια εχω και αλλη μια ερωτηση αν ξερει καποιος. αλλαξα sim (πριν ειχα wind τωρα cosmote) και δεν μπορω με τιποτα να κανω να δουλεψει το gps. ουτε με το nokia maps ουτε με το garmin? καμια ιδεα.
  11. ρε παιδια εχω το εξης προβλημα με το κινητο. πολλες φορες δεν αναγνωριζει την καρτα sim. και επανερχεται αμεσως μονο του. αλλες φορες δειχνει οτι δεν εχει πολυ σημα και ξαφνικα δειχνει γεματο χωρις να το κουνησω απο την θεση του. παω να παρω τηλ και μου κλεινει την γραμμη μονο του μετα απο λιγο. (οχι παντα) εχω την επισημη rom. ξερει κανεις πως μπορω να στειλω κενο μηνυμα γιατι θελω να μαθαινω το χρονο ομιλιας και μου λεει παρακαλω επεξεργαστειτε το περιεχομενο.
  12. ρε παιδια οταν μιλαω γινεται να μην κλεινει η οθονη? επιπλεον απο που βαζω να μπαινει μονο με gprs?
  13. είχα βάλει την εφαρμογή bestalarms και είχα βάλει να χτυπάει παρασκευή 8.15 παρόλο που έβγαλα την εφαρμογή ακόμα συνεχίζει να χτυπάει πως μπορώ να το ακυρώσω
  14. και ομως το agps εχει σχεση. με αυτο στελνει το κινητο 1kB και λαμβανει 4kB προκειμενου να υπολογισει πιο γρηγορα το στιγμα σου. οταν το εχω να συνδεεται μεσω wind internet παρατηρω αυτη την κινηση, αλλα αν βαλω να συνδεεται μεσω wind plus δεν συντονιζει αμεσως και στο μητρωο φαινεται οτι πηγε να χρησιμοποιησει το profile wind plus αλλα δεν εστειλε και δεν ελαβε τιποτα, και επιπλεον δεν συντονιζει τοσο γρηγορα οσο οταν εχω το wind internet.
  15. ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να λέει πόσο μπαταρία έχεις. Επιπλέον εχω το wind plus και βάζω το α-gps να συνδέται μέσω αυτού αλλά μάλλον δεν κάνει τίποτα. Θέλει οπωσδήποτε το wind internet. Δεν γίνετα αλλιώς.
  16. επειδη εχω το wind plus, με 40 mb internet δωρεαν, μπορω να βαλω το gps οταν συνδεεται μεσω δικτυου για να βρει την θεση του πιο γρηγορα να πηγαινει μεσω του wind plus και οχι μεσω του wind internet?
  17. εχω αποθηκευση τα ονοματα στο κινητο και οταν με καλουν δεν τα εμφανιζει. τα εμφανιζει μονο οταν τα εχω στη μορφη +3069χχχχχχ τι μπορω να κανω? το κινητο το αγορασα πριν μια βδομαδα απο wind, αρα πιστευω θα εχει τελευταο λογισμικο
  18. ρε παιδια εχω ενεργοποιημενο το agps στο νοκια maps, εχω βαλει και το garmin, εκει ειναι ενεργοποιημενο? πως το ενεργοποιω? και εγω εχω ενα itech bluetooth ωρες ωρες αποσυνδεεται και επανασυνδεεται μονο του, απο οτι ξερω ειναι γενικο αυτο με τα νοκια, θελουν νοκια bluetooth για να δουλεψουν αψογα (αν κανω λαθος διορθωστε με) εχω βαλει κατι γενεθλια σε καποιες επαφες μου αυτα δεν θα επρεπε να με ειδοποιει οταν τα εχουνε? το ξυπνητηρι αλλοτε χτυπαει αλλοτε οχι, αν εχω κιολασ 2 αφυπνηση και το εχω κλειστο τοτε σιγουρα δεν θα χτυπησει. βεβαια οταν ανοιξω το κινητο τοτε χτυπαει, τι μπορω να κανω?
  19. παρατηρησα σημερα οτι το πρωι που εβαλα 2 ξυπνητηρια να χτηπησουν μονο το ενα χτηπησε και το αλλο χτηπησε οταν ανοιξα το κινητο. τι γινεται? πως φτιαχνεται? αληθεια λιγο ασχετο αλλα αν θελω να βρω καποιο ποστ τι βαζω στο search? γιατι αν θυμαμαι καλα καπου ειχα ξαναδει αυτην την ερωτηση αλλα μπορω να κανω search στο θεμα και να μου βγαλει σε ποιο ποστ θα παω?
  20. Καλησπερα, πως μπορω να βαλω ως συντομευση στην αρχικη οθονη ωστε να αλλαζω την γλωσσα γραφης?
  21. ξερει κανεις αν το agps χρεωνεται? αν χρεωνεται μηπως ειναι καλο να βαλω το non stop plus που εχει 30 mb κινηση δωρεαν? ειμαι με wind. και απο σημερα νεος κατοχος του κινητου.
  22. ρε παιδια μια ερωτηση ακομα, τωρα τελευταια στο κινητο ορισμενες φορες δεν ακουω που καλει αλλα με το που σηκωσει ο αλλος το τηλεφωνο του αμεσως ακουγεται αλλα το βλεπω οτι καλει κανονικα. τι γινεται? επιπλεον ορισμενες φορες αργει πολυ να παρει καποιο κινητο αλλα αν παω να παρω καποιο σταθερο αμεσωσ δουλευει.
  23. @zxr σωστος. τι μπορω να κανω ή δεν υπαρχει τπτ? ευχαριστω
×
×
  • Create New...