Jump to content

apos1982

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About apos1982

  • Ημ. Γέννησης 20/02/1982

apos1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. apos1982

    OnePlus X

    εχει κοψει κανεις τιμολογιο για το κινητο? ξερετε αν μπορουμε αγοραζοντας το απο την one plus? η ασφαλεια που αναφερει αξιζει ή οχι?
  2. καλησπερα, θελω να παραγγειλω το mi4c απο vickmall, http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c-smartphone-4g-fdd-lte-1-8ghz-5-0inch-miui-v7-3gb-32gb-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html υπαρχει καποιο ευρωπαικο site αξιοπιστο ωστε να το παραγγειλω ωστε να μπορω να κοψω τιμολογιο?
  3. υπαρχει καποιος ανταπτορας για να συνδεσουμε το tablet στην τηλεοραση ειτε με hdmi ειτε με vga?
  4. καλησπέρα, εχω βαλει στο ημερολογιο κατι γενεθλια, και αυτα χτυπανε στισ 3 το πρωι, πως μπορω να το αλλαξω αυτο?
  5. η εκδοση .38 που αναφερεται (πχ σε ελλαδα)?
  6. εγω ρε παιδια εχω την .38 γιατι δεν υπαρχει ακομα αναβαθμιση? τι παιζει ακριβως?
  7. καμια εφαρμογη για να ακουμε web radio εχουμε? (ελληνικους σταθμους)
  8. εκανα συνχρονισμο με το outlook στο κινητο και μου βγαζει σε πολλα ως προεπιλογη να καλεσω το σταθερο και πρεπει να παω σε καθε επαφη να το διορθωσω. ξερει κανεις στο outlook πως μπορω να δηλωσω να παιρνει ως προεπιλογη το κινητο?
  9. ψαχνει να βρει τους δορυφορους. το αφησα καμια ωρα σε εξωτερικο ανοιχτο χωρο αλλα τιποτα. επιπλεον παρατηρησα οτι με το που παω να μπω στις επιλογες για το διαδικτιο (στις επιλογες του gps) με πεταει εξω. μηπως θελει καμια επαναφορα σε προηγουμενη κατασταση?
  10. ρε παιδια εχω και αλλη μια ερωτηση αν ξερει καποιος. αλλαξα sim (πριν ειχα wind τωρα cosmote) και δεν μπορω με τιποτα να κανω να δουλεψει το gps. ουτε με το nokia maps ουτε με το garmin? καμια ιδεα.
  11. ρε παιδια εχω το εξης προβλημα με το κινητο. πολλες φορες δεν αναγνωριζει την καρτα sim. και επανερχεται αμεσως μονο του. αλλες φορες δειχνει οτι δεν εχει πολυ σημα και ξαφνικα δειχνει γεματο χωρις να το κουνησω απο την θεση του. παω να παρω τηλ και μου κλεινει την γραμμη μονο του μετα απο λιγο. (οχι παντα) εχω την επισημη rom. ξερει κανεις πως μπορω να στειλω κενο μηνυμα γιατι θελω να μαθαινω το χρονο ομιλιας και μου λεει παρακαλω επεξεργαστειτε το περιεχομενο.
  12. ρε παιδια οταν μιλαω γινεται να μην κλεινει η οθονη? επιπλεον απο που βαζω να μπαινει μονο με gprs?
  13. είχα βάλει την εφαρμογή bestalarms και είχα βάλει να χτυπάει παρασκευή 8.15 παρόλο που έβγαλα την εφαρμογή ακόμα συνεχίζει να χτυπάει πως μπορώ να το ακυρώσω
×
×
  • Create New...