Jump to content

agvas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by agvas

  1. Μπα, πάλι το ίδιο μήνυμα. Μάλλον πάω για factory reset.
  2. Αυτή Με το επιλογή πακέτου ενημέρωσης
  3. Εγώ έχω αυτή και πήγα να βάλω την eu και δεν την πήρε. Μήπως να κάνω ένα factory reset; Αυτή δεν θα έπρεπε να δουλέψει;
  4. Δεν δουλεύει δυστυχώς. Δεν επιτρέπει flash rom σε αυτή την έκδοση; "flash to this stable version is not allowed" Δεν κατάλαβα τίποτα... Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Πήγα να βάλω την τελευταία έκδοση. Επίσης έχει 2 διαφορετικά πράγματα να κατεβάσουμε το ένα είναι .zip ενώ το άλλο .tgz εγώ πήγα να βάλω το zip μήπως έκανα λάθος κι είναι το άλλο;
  5. Άρα δεν υπάρχει σωτηρία... Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Εγώ έκανα αλλαγή σε διάφορες χώρες αλλά δεν μου ήρθε τίποτα.
  6. Καλημέρα σας, εγώ έχω το κινητό κανά χρόνο, σήμερα κοίταξα την έκδοση της miui κια έχω μείνει 12.0.7.0 με Android 10. Τι πρέπει να κάνω για να πάρω OTA τα update;
  7. Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία κινητά. Η αγορά θα γίνει από cosmote λόγω επιδότησης. Είναι για γυναίκα το κινητό οπότε μας ενδιαφέρει η εμπειρία χρήσης να είναι σωστή χωρίς root κτλ. Αυτά που την ενδιαφέρουν είναι μπαταρία, φωτογραφίες, καλή ποιότητα κλήσεων.
  8. Καλησπέρα παιδιά, θέλω τη βοήθειά σας. Ποια η διαφορά μεταξύ αυτού http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi5-5_15-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1038074.html?rmmds=category και αυτού http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi5-Global-Edition-5_15-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1091301.html?rmmds=category γιατί η διαφορά στην τιμή είναι σημαντική.
  9. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα μπορεί να μοθ κάποιος ποιο από τα 2 έχει την καλύτερα κάμερα;
  10. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα πάω να το δω από κοντά να δω τι αίσθηση θα μου αφήσει και θα αποφασίσω.
  11. Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι να πάρω το συγκεκριμένο κινητό αλλά θέλω να μάθω αν είναι καλό στην πλοήγηση με GPS, καθώς θα χρησιμοποιηθεί αρκετά και σαν πλοηγός. Υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει; Επίσης εκτός από HERE παίζει τίποτε άλλο αξιόπιστο; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...