Jump to content

dimmer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimmer

  1. Για την KitKat καμια εξελιξη ακομα ε? Η επισημη ανακοινωση παντως ελεγε μεχρι Μαρτιο. Ο Μαρτιος μας τελειωνει και μας μενει το disclaimer πως για οποιοδηποτε λογο η αναβαθμιση μπορει να μην γινει ποτε... :-/
  2. Τi εννοεις "απαιτησεις"; Το κινητο ειναι πληρες. Προερχομουν απο IPhone και με το L9 ii καταλαβα επιτελους τi θα πει smartphone. Η RAM δεν ειναι θεμα. Μονο αρνητικο ειναι η μικρη εσωτερικη μνημη. Τα μη φωτιζομενα κουμπια ουτε με αποσχολουν και θα ημουν χαζος αμα με απετρεπε αυτο το θεμα να παρω ενα τετοιο τηλεφωνο με 250 ευρω. Δοκιμασε το απο κοντα.
  3. Το αριστερο δεν ειναι ηχειο ρε σεις, το μικροφωνο ειναι.. :rolleyes::rolleyes:
  4. μετα απο 3 full φορτισεις, αυτη τη στιγμη ειμαι με 42 ωρες λειτουργια, 2 ωρες 40 λεπτα οθονη στο 40% φωτεινοτητα, 1 ωρα κλησεις, 1 ωρα gaming. Μεσα σε αυτες τις 42 ωρες ειχαν φυσικα surfαρισμα με wifi και λιγο με data.
  5. Το εχω σε μαυρο. Ειναι πολυ κομψο και ομορφο. Βεβαια εμενα δεν μου αρεσουν τα ασπρα τηλεφωνα, αλλα ουτως ή αλλως, ειναι σαφως ανωτερο το μαυρο L9 II απο το ασπρο ;) micro Apps ειναι οι εφαρμογες που μπορουν να μικρυνουν σε παραθυρακι και να δουλεψεις οπως στο PC με 2 παραθυρα ανοικτα, πχ σε μικρο παραθυρο το σημειωματαριο και απο πισω τον Browser σε κανονικο full screen μεγεθος. 'Η να βλεπεις βιντεακι στο Youtube και να εχεις τον browser ανοιχτο.
  6. Ετσι μπραβο, σιγα σιγα να γινομαστε πολλοι! Θηκες ακομα να βγουν, το μονο που υπαρχει αυτη τη στιγμη ειναι προστατευτικη ζελατινα οθονης απο e-bay. Φοβαμαι να το πιασω μην μου γλιστρησει απο τα χερια..
  7. Σημαντικο να δεις το L9 II απο κοντα. Θα καταλαβεις πως προκειται για τηλεφωνο σαφως μεγαλυτερης αξιας απο αυτης που πωλειται. Η οθονη του ειναι απλα εκτος συναγωνισμου. Και δεν ειναι αυτο το μονο ατου του.
  8. Πραγματικα, οποιος σνομπαρει αυτο το κινητο, θα χρυσοπληρωσει για κατι αλλο που δεν θα του αποδοσει σε προσφορα την αντιστοιχη χρηματικη διαφορα. Ευτυχως που δεν ακουσα την κοπελα μου που μου ειχε φαει τα αυτια με το " Αφου θα παρεις που θα παρεις κινητο παρε το Ζ1 που ειναι καλο". Μιλαμε γλιτωσα 300€..
  9. Τί οθονη! ΤΙ ΟΘΟΝΗ! Δεν ειναι δυνατον αυτο το τηλεφωνο να πωλειται μονο 250€, παντα με βαση τις τιμες πωλησης/κλοπης των ελληνικων αλυσιδων. Πολλα μπραβο στην LG για την τιμια τιμολογηση του προϊοντος. Οποιος ψαχνει κινητο στα 250€ δεν χρειαζεται να κοιταξει αλλου. Επισης περιμενα ενα φτηνιαρικα κατασκευασμενο κινητο. Αυτο ειναι 100% στιβαρο. Το μαυρο ειναι κομψοτατο. Προερχομενος απο Iphone 3GS νιωθω να εκανα αλμα 10 ετων στην τεχνολογια. Μονο αρνητικο τα μη φωτιζομενα πληκτρα. Τα 8gb Μνημης και 1Gb RAM δεν θα μπορουσαν να ειναι περισσοτερα σε αυτην τη τιμη. Ωστοσο , τα παντα τρεχουν σφαιρα παρα τη μικρη σχετικα RAM.
  10. Τι ηθελα και το παρηγγειλα απο το Πλαισιο... Δευτερα το παρηγγειλα, 24ωρη παραδοση εγραφε (και με ξεγελασε), αλλα θα παραδοθει την Παρασκευη... :mad::mad::X:X:X
  11. Καλη επιτυχια σε ολους! I'm in που λενε και στο χωριο μου.. :p
  12. Μερικα βιντεακια ακομα: Εκανα μια ερωτηση στο φορουμ των αξεσουαρ σχετικα με την επιλογη microSD. Αντιμετωπιζουν τα LG κινητα προβλημα συμβατοτητας με συγκεκριμενες μαρκες καρτων οπως αντιμετωπιζουν πχ τα Samsung smartphones, ή διαλεγω αφοβα μαρκα καρτας?
  13. Παιδες, ψαχνω microSd για LG L9 II. Εχετε ακουσει για ασυμβατοτητες σε κινητα LG? Τι λετε για αυτες? 1) G.SKILL FF-TSDG16GA-C10 16GB MICRO SDHC CLASS 10 WITH ADAPTER http://www.e-shop.gr/product?id=PER.553670 2) KINGSTON MBLY10G2/16GB 16GB MICROSDHC CLASS 10 + SD ADAPTER + USB ADAPTER http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552738 3) ADATA 16GB MICRO SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY WITH ADAPTER UHS-I CLASS 10 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.331047
  14. dimmer

    Sony Xperia Z1

    Καλησπερα. Υποθετω το ιδιο ισχυει για οσα αγοραζονται απο σκρουτζομαγαζα?
×
×
  • Create New...