Jump to content

Badguy82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Badguy82

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Badguy82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Πήρα ένα κινητό oukitel k6 από Banggood. 2 χρόνια περίπου, σκυλί. Για την δουλειά που το ήθελα ήταν τέλειο. Πριν 15 μέρες μου έπεσε κάτω και δεν άνοιγε. Το πήγα σε κάτι γνωστούς τεχνικούς και όταν το άνοιξαν ήταν φουλ στην κόλλα και μου είπαν με σιγουριά ότι ήταν ξανανοιγμένο. Η σύνδεση της μπαταρίας στην μητρική ήταν σπασμένη και προφανώς κρατιόνταν η επαφή με το καπάκι. Το ύψος της πτώσης, (ούτε μισό μέτρο, με θήκη, και το πρόλαβα σχεδόν με την άκρη του ποδιού), δεν δικαιολογούσαν τέτοιο σπάσιμο. Το θέμα είναι ότι το πήρα για καινούριο και οι απατεώνες οι Κινέζοι, έστειλαν επισκευασμένο. Δεν είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη. Απογοητεύτηκα από το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί το θεωρούσα σχετικά σοβαρό.
  2. Παιδιά το ξέρει κανένας αυτό το κινητό? http://www.orientdeal.com/orientphone-one-max-5-inch-1080p-screen-quad-core-1.5ghz-2gb-ram-32gb-rom-android-phone.html Και επίσης ξέρει κανένας το μαγαζί αυτό?
  3. Badguy82

    Jiayu G3S

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Ως προς τον επεξεργαστή τελικά είναι ο Τούρμπο. Όλα κομπλέ με το Το2c. Το cystom recovery που χρησιμεύει? Αν είχα τον χρόνο να διαβάσω 126 σελίδες, δεν θα ρώταγα. Είπα μήπως κανένας φίλος έχει ευκαιρο κανένα λινκ και βοηθήσει. Αν πάλι όχι, καλή καρδιά.. Ήδη με βοήθησε απίστευτα πολύ το φορουμ στην επιλογή κινητού.
  4. Badguy82

    Jiayu G3S

    Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Το πήρα και εγώ και μέχρι στιγμής σούπερ... Η οθόνη τα σπάει, δεν μου ξεκόλησαν τα μεταλικά ( έβαλα κατευθείαν την θήκη) και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό. Για 130 ευρώ είναι πολύ καλό. Τώρα η ερώτηση. Πως μπορώ να δω αν ο επεξεργαστης είναι 1.5 ΜΗΖ ή 1.2? Δηλαδή αν είναι ο απλός ή ο Τούρμπο? Και κάτι άλλο. Αν και ψιλοάσχετος, έβαλα το gravitybox. Διάβασα όμως κάπου και για custom recovery. Πως το κάνω αυτό ρε παιδιά.....???? :)
  5. Badguy82

    Jiayu G3S

    οκ παιδιά είναι ρουταρισμένο, ευχαριστώ πολύ.
  6. Badguy82

    Jiayu G3S

    Παιδιά και εγώ σήμερα το παρέλαβα από to2c. Το έχω φορτίζει, αλλά ήταν όπως τα είχαμε συμφωνήσει. Με την 3000 μπαταρία, και ελληνικά. Για να δω αν είναι ρουταρισμένο, ξέρει κανένας που πάω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Badguy82

    Jiayu G3S

    Παιδιά εγώ το παρήγγειλα το απόγευμα. Ελπίζω να έχει Ελληνικά. Λεει ότι δίνει και 2 θήκες, μία δερμάτινη και μία σιλικόνη. Πόσο καιρό λέτε να κάνει να έρθει? Από to2c το πήρα. Αν έρθει με το καλό και είναι όλα εντάξει τότε θα πάρω και τα παρελκόμενα. Παρεπιπτώντως δεν ξέρω εσείς πως πληρώσατε, αλλά εγώ έβαλα το pay pal να μην αλλάξει από δολλάρια σε ευρώ και πριν λίγο που μπήκα στην τράπεζα, μου έχει τα 178 δολλάρια (γιατί είχα και 1-2 στον λογαριασμό μου) για 138 ευρώ. Ενώ αν το βάλεις κατευθείαν από το σαιτ, στο δίνει για 135. Προσέξτε το λίγο να δείτε τί συμφέρει. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αλλάξω τώρα. Αν ξέρει κάποιος φίλος κανένα τρόπο, ας βοηθήσει.
  8. Παιδιά πείτε μια γνώμη για αυτό το σαιτ. Έχει τα αξεσουαρ σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Το κινητό το έχει 10 δολ. πιο κάτω, χωρίς όμως δώρο. Λέει και ότι είναι πιστοποιημένο από την ΝΕΟ. Έχει αγοράσει κανένας από εκεί? Το ξέρει? http://www.yoymart.com/en/smart-phone-tablet-pc/cell-phone-accessories/?pageno=1&style=Grid&pagesize=40&sortby=Bestselling&ship=&freeshipping=&stateprice=0.00&endprice=&goodscateid=428 Ρε παιδιά τί έγινε? Ακρίβηνε? http://www.to2c.com/neo-n003-2g-32g-smart-phone-mtk6589t-quad-core-1-5ghz-13mp-camera-5-0inch-ips-hd-ogs-screen.html Στο minideal είναι out of stock. Άκυρο. Είχα ξεχάσει ότι είχα τικάρει δίπλα κάποιες επιλογές που θέλω... Σόρυ -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.
  9. Είπα και γω ρε φίλε payball..... :lol: Ας μας πει κανένας που το έχει πάρει και το έχει χρησιμοποιήσει το κινητό τις εντυπώσεις του. Και κάτι άλλο. Έχει Gorilla Glass ή όχι? Σαν ποιότητα κατασκευής και αντοχή πως φαίνεται σε όσους το έχουν? Ξέρω η αντοχή δεν μπορεί να φανεί σε 1 μήνα αλλά από την χρήση καταλαβαίνει κάποιος αν είναι αντοχής το κινητό. Και κάτι άλλο. Αξίζει τα λεφτά του ή με αυτά μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο ή πιο αξιόπιστο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Το paypal δεν το συστήνεις?
  11. Παιδιά αποφάσισα να το παραγγείλω. Μπορεί κάποιος να μου πεί τί ακριβώς κάνω γιατί είναι η πρώτη φορά που θα παργγείλω από κινέζικο σαίτ? Από το minideal θα το πάρω και μου είπαν για κάποια επιπλέον δώρα. ( OTG και MHL καλώδιο, ακουστικά και θήκη). Αυτά πως θα τα ζητήσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν υπάρχει κάποιο θέμα στο φόρουμ, στείλτε το μου, να το διαβάσω.
  12. Παιδιά το θέμα μου είναι ότι θέλω δίκαρτο. Είχα το S Duos αλλά έπεσε από ύψος 10 cm και μου έκανε η οθόνη μια αράχνη ΝΑΑΑ..... Σε αξιόλογο δίκαρτο βλέπω ή το ίδιο με 140 ευρώ ή πιάνω τα 200+. Αν βάλεις το S4 mini πάμε στα 350. Γι' αυτό είπα να δοκιμάσω κινέζικο. Δεν το κάνω τρελλή χρήση το κινητό. Μια απλή καθημερινή χρήση που όμως χρειάζομαι 2 κάρτες. Ας πει κανένας που το έχει, εντυπώσεις.
  13. Ναι με ενδιαφέρει πολύ να μην χρειάζεται να το φορτίζω κάθε λίγο και λιγάκι. Α και παιδιά επειδή όπως προείπα, είμαι σχεδόν άσχετος, πείτε από πιο sait, τί να πω (as a gift κ.α.) και αν υπάρχει κανένα κουπόνι για πιο φθηνά.
  14. Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και σε εμβρυικό στάδιο με τα κινητά. Σκέφτομαι να μπω κατευθείαν στα βαθειά και να πάρω ένα κινεζοκινητό, που σε σχέση με τα άλλα η σχέση τιμής - δυνατοτήτων, είναι μέρα με νύχτα. Έχω καταλήξει στο NEO N003 2/32 και στο Lenovo S820. Κλείνω προς το ΝΕΟ. Όσοι το χρησιμοποίησαν, τί αυτονομία είχε η μπαταρία και μήπως ξέρει κάποιος το sar?( Σήμερα έμαθα τί είναι το sar):)
×
×
  • Create New...