Jump to content

koumkots

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by koumkots

  1. Ενδεχομένως, να είχες ενεργοποιήσει την επιλογή για Μόνιμη ενεργοποίηση διπλής SIM, που κάνει προώθηση της μίας κάρτας στην άλλη. Βάλε την SIM της Vodafon σε ένα κινητό, και δες αν κάνει προώθηση κλήσεων.
  2. Δεν έχω εικόνα, αλλά δε νομίζω να παίζει και κάτι επιπλέον. Όντως, αν βγάλεις το εικονίδιο, δεν παίζει καθόλου. Για μένα θα ήταν άψογη η εφαρμογή, αν έπαιρνε ολόκληρη την επαφή και δεν πληκτρολογούσες ένα-ένα τα ψηφία, ή ακόμα καλύτερα, αν έπαιρνε ολόκληρη ομάδα επαφών ;)
  3. Το sim selector το δουλεύω καιρό και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του και να επιλέξεις Way to call: Mode 5 Delay: 0.40s (ο δημιουργός του λέει 1, αλλά και με 0,4 παίζει στα σίγουρα) Το μόνο κακό που έχει, είναι ότι πρέπει να βάλεις ακριβώς τον αριθμό που θα καλέσεις. Για παράδειγμα, είναι διαφορετικός αριθμός ο "6912345678" από τον "+306912345678". Όμως παίζει μια χαρά! του έχω βάλει και ένα φίλτρο και όταν ο αριθμός ξεκινάει από "2" (για τα σταθερά) να τα καλεί από τη μία κάρτα πάντα (έχω πρόγραμμα για απεριόριστα σταθερά).
  4. Καλημέρα, καλή βδομάδα και καλώς σας βρήκα. Το κινητό το έχω περίπου 3 βδομάδες. Μια χαρά πάει γενικά. Με έχει χαλάσει ότι κρατάει σχετικά λίγο η μπαταρία, αλλά σχεδόν πάντα το wifi, και τα δεδομένα ενεργοποιημένα. Μέχρι σήμερα, μου έχει κάνει 2 φορές μόνο του restart. Για ότι απορίες, πείτε μου να βοηθήσω. Τα προηγούμενα κινητά που είχα, ήταν HTC (το τελευταίο ήταν το wildfire). @yamahar6 Περίπου 2 μέρες. Δεν τις φτάνει πάντως. Αν έχω ενεργοποιημένο το wifi, δεν τη βγάζει τη μέρα @siemos Είναι dual active @Grgasteus Δείχνει 4,75GB
×
×
  • Create New...