Jump to content

toliosatha

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About toliosatha

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

toliosatha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το Autofocus της κάμερας πρώτη φορά ακούω να θέλουν να το απεγκαταστήσουν, ούτε καν να το απενεργοποιήσουν.. Δεν βρήκα κάποια ρύθμιση με μία γρήγορη αναζήτηση, αλλά ένα ερώτημα αναδύεται, πως θα κάνεις focus σε βίντεο και φωτογραφίες άμα βγάλεις το autofocus; γιατί λογικά θα απεγκατασταθεί όλη η λειτουργία του focus όποτε δεν θα έχεις και touch to focus. :confused: Φίλε μου ευχαριστώ για την γρήγορη απαντησή σου. .Οταν ταρβάω βίντεο η κάμερα μου κάνει μονίμως auto focus.., όταν λέω μονίμως εννοώ μονίμως. Δηλαδή κάθε χιλιοστό που κινώ την κάμερα μου ενώ βιντεοσκοπώ αυτή κάνει autofocus με αποτέλεσμα να θολώνει και να ξεθολώνει. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να κάνω απεγκατάσταση το auto focus.Σημείσωσε πως περόντας μια rom κάτι πρέπει να έκανα λάθος και το μπλόκαρα και το έστειλα κίνα στο εργοστάσιο της LENOVO και το έχω στα χέρια μου σχεδόν 10 μέρες...,αυτό το λέω για να προλάβω την σκέψη κάποιου πως το κινητό είναι χαλασμένο. Τι μπορώ οπότε να κάνω για να απενεργοποιήσω το μόνιμο auto focus και να τραβήξω ένα βίντεο της προκοπής?????
  2. Έχω το Lenovo το a820 και έχω το εξής πρόβλημα.Δεν ξέρω πως να ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ το autofocus της καμερας.Μίλησα με την minideal και την γνωστή Linda και μου είπε πως γίνεται αλλά πρέπει να το ψάξω μόνος μου. Θα με κατατοπίσει κανείς????
  3. Φίλε μου Banico εάν μπορείς βοηθησέ με και εμένα που το κινητό είναι για πέταμα και δεν ανοίγει αφού κολλάει στο σήμα της lenovo μετά το root που πήγα να του κάνω. Θα βοηθήσει έαν ξέρεις πως έκανα μια ανοησία=> πρίν κάνω την εγκατάσταση της νέας version ROM-Lamda, άφησα στην κάρτα sd μόνο το αρχείο της ROM-version Lamda και κυριολεκτικά τίποτα άλλο. Οπότε λές για αυτό να μην μου ανοίγει και να κολλάει στο σήμα της lenovo? Τι αρχεία να περάσω στην κάρτα sd ώστε να δουλέψει τελικά? αλλά πές πως περνάω τα αρχέια που θα μου πείς...,πως θα το δουλέψω αφού δεν ανοίγει το κινητό? Για να δουλέψει το flash recovery ποιά έκδοση lamda πρέπει να χρησιμοποιήσω ώστε να μου το τρέξει όταν το συνδέσω στο pc? Πρίν λίγο καιρό έκανα root και πέρασα μια έκδοση ROM-Lamda εκτός της αρχικής που είχε όταν μου το έστειλαν το κινητό και όλα έγιναν βήμα βήμα. Αλλά τώρα που πήγα να ξανακάνω παλι το ίδιο για να βάλω την νέα ROM το κινητό τα έπαιξε! ΒΟΗΘΗΣΤΕ βρε παιδιααααα, pleaseeeeee! Έχω πολύ λίγες γνώσεις απ αυτά και έχω στεσαριστεί αφού δεν ξέρω τι να κάνω!!!!!
  4. ΈΧΩ ΤΟ LENOVO α820 και του εκανα root και δεν ανοίγει παιδιά/ Έχει κολλήσει στο σήμα της lenovo και δεν ξεκολάει με τίποτα! ΒΟήθεια παιδιάαααααααααααααααααααααααα. Τι να κάνω???πως θα κάνω οτι μου πείτε αφού αυτό δεν ανοίγει?? Παρακαλώ βοηθήστεεεεεε
×
×
  • Create New...