Jump to content

jogr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jogr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

jogr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα που μπορούμε να κάνουμε αγορά πώληση ανταλλαγή σε τέτοια ακριβά τηλεφωνα; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. jogr

    ZTE Axon 7

    Πως ειναι vfm οταν με λιγα χρηματα ακομα παιρνεις το s7 edge?και φυσικα τη μεταπωληση εχει το ενα με το αλλο. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Καλησπερα εχετε παρατηρησει αν το πλαισιο της καμερας ειναι λιγο στραβο κ αν αυτο δημιουργει καποιο προβλημα?
  4. jogr

    Sony Xperia Z2

    συμφωνω και εγω ειναι η πιο αδικημενη συσκευη για φετος και οπως ειχα αναφερθει ενω την αγορασα με καθε επιφυλαξη τελικα η συσκευη εχει μονο θετικα να δωσει στον χρηστη δεν εχω βρει ενα αρνητικο οπως στα υπολοιπα φετινα μοντελα.
  5. jogr

    Sony Xperia Z2

    Θα συμφωνησω με τον φιλο αν και πηρα την συσκευη με επιφυλαξη επειδη διαφοροι γραφανε αρνητικα και εχοντας αλλαξει ολες τις φετινες ναυαρχιδες το z2 ειναι στο συνολο καλυτερο για μενα!!και εγω ειχα αδικησει το κινητο οταν το ειχα δει σε μαγαζι γιατι δε μπορεσα με το καλωδιο ασφααλειας να το πιασω καλα στο χερι μου.πρεπει ομως να αγοραζουμε αυτο που μας αρεσει εμας γιατι πολλα που γραφουνε αρκετοι δεν εχουν καμια σχεση με την αληθεια ουτε καν πρεπει να χουν δουλεψει αλλες συσκευες για μετρο συγκρισης.διαβασε πχ τι γραφουνε για το lg g3 και βγαλε ακρη.ολες οι συσκευες ειναι τρομερες εχει να κανει με τη χρηση και τα γουστα του καθενος!!
  6. Μεταχειρισμενο λογικο να εχει χαμηλη τιμη δεν εχει τη ζητηση οπως iphone η samsung galaxy στα μεταχειρισμενα, για αυτο αναφερθηκα στη τιμη περιμενα σαν καινουργιο να ειχε πεσει πιο χαμηλα λογω ζητησης αλλα κραταει καλη σχετικα τιμη σε μαγαζια που το εχουν σε αποθεμα.
  7. Το 930 πιστευω ειναι το καλυτερο απο τα υπολοιπα αξιζει τα λεφτα του και δεν εχει πεσει τοσο η τιμη του οσο καποια αλλα.
  8. jogr

    Sony Xperia Z2

    Προσωπικα οταν το ειχα δει απο κοντα στο πλαισιο πριν καιρο δεν μου αρεσε πως καθοταν στο χερι ισως να εφταιγε το σπιραλ καλωδιο ασφαλειας που ηταν κοντο και δεν μπορεςα να ασχοληθω με ανεση αδικωντας το κινητο ιςως να ειχα επηρεαςτει και απο διαφορα στο διαδικτυο και ετσι πηρα τοτε το lg g3 που ηταν και το χειροτερο φετινο κινητο μου.
  9. jogr

    Sony Xperia Z2

    Κατοχος και εγω πλεον του z2 εδω και δυο ημερες αριστες εντυπωσεις παρολο που το πηρα με δισταγμο.προηγηθηκαν s5 m8 lg g3 και nokia 930.πιστευω στο συνολο αν και εχει ακουστει λιγοτερο απο τα αλλα ειναι το καλυτερο και παραδοξος τα bezels δεν με εχουν ενοχλησει το αντιθετο μαλιστα.
  10. δεν ειχα κανενα προβλημα με οθονη η κατι αλλο μονο με υπερθερμανση και αυτο το προβλημα εχει μειωθει αρκετα εδω και λιγες μερες και μια φορα ειχε κολλησει μονο μαυρη οθονη και χρειαστηκε διπλη προσπαθεια για να ανοιξει. πολυ καλο τηλέφωνο γενικα θα θελα λιγο καλυτερη μπαταρια, αγορασμενο απο mr.mobi. το μονο προβλημα μου και αφορα εμενα ενω ειχα και το 1020 και αλλες συσκευες wp δεν μπορω το λειτουργικο τους και ειναι κριμα να μην υπαρχει μια αντιστοιχη συσκευη σε android. υποκειμενικο βεβαια εξαρταται απο τις συνηθειες και τις αναγκες του καθενος αν μπορεις με αυτο το λειτουργικο παντως η συσκευη ειναι τρομερη. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.
  11. Ειναι φωτια το κινητο για αυτο πυρωνει ετσι χαχα!!
  12. Σε εμενα ειναι οκ δεν εχει κολλησει οσες φορες το δοκιμασα,μια βδομαδα το εχω.
  13. Με τη θερμοκρασια ναι συμβαινει κ κυριως οταν το δουλευω σαν πλοηγο στα πρωτα 5-10 λεπτα αν εχω κληση το σκεφτομαι να απαντησω καιει μιλαμε.με κανα παιχνιδι,wifi,μουσικη σε κλειστο χωρο δεν ειναι τοσο εντονη η θερμοτητα σε μετρια χρηση παντα που κανω εγω.
×
×
  • Create New...