Jump to content

lekkast

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lekkast

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

lekkast's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με την εφαρμογή για υπολογιστή : κινγκο ανδροιντ ρουτ.
  2. Καλησπέρα, με το kingo root το έκανα εγώ και είναι πολύ απλό, αν ψάξεις λίγο θα το βρεις και δεν γράφει από ότι ξέρω και ο κνοξ.
  3. Καλησπέρα και απο μένα, δοκιμασα την dn3 v5.5 αλλά είχα τρομερό πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο ,έκανε πολλές αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να έχω αργό ίντερνετ και να χαλασω τα δεδομένα κινητής ενω είμαι στο σπίτι, δοκιμασα το Φιξ του δρ.κεταν αλλά τίποτα,επίσης παρατήρησα και χαλιά ποιότητα ήχου στα ακουστικά ενω στο ηχείο ακούγονταν μια χαρά ,αυτή την στιγμη είμαι με αοσπ και κατεβαζω την v11 για δοκιμή, αν έχει και αυτή προβλήματα με βλέπω να βάζω την μαμά σαμσουνγκ ξανά...
  4. Δυστυχώς την phantom δεν μπόρεσα να την εγκαταστήσω, μου έβγαζε σφάλμα. Θεωρώ την emotion revolution πολύ καλύτερη και σταθερή (από την dn3)και σε αυτήν έχω μείνει. Δοκιμάζεις και μας λες ☺.
  5. Καλησπέρα! Μια ερώτηση:αν από την 4.4.2 φλασάρω την 4.1.2 τι θα γίνει; Για ποιον λόγο λέτε ότι δεν γυρίζει πίσω; Αυτή την στιγμή είμαι με emotion revolution v7 , (και κνοχ 1).Θεωρώ ειναι πολύ καλή για όποιον θέλει νοτε 3 features. Η dn3 κολλούσε και καταναλωνε όλη την ραμ και δεν την κράτησα.
  6. Καλησπερα στην ομαδα,ενα ευχαριστω σε ολους γιατι οι πληροφοριες και απαντησεις που διαβασα με βοηθησαν στο να κανω το τηλεφωνο και παλι λειτουργικο!Το προβλημα σε μενα που εβγαζε σφαλμα το Sp Flash Tool ηταν οτι οταν πηγαινε να κανει την εγκατασταση και ενω ξεκιναγε να το διαβαζει ο υπολογιστης το αποσυνδεε σαν usb port και το αναγνωριζε σαν αλλη συσκευη με αποτελεσμα το σφαλμα,αυτο που εκανα ηταν να εχω ανοιχτη την καρτελα της διαχειρισης συσκευων και οταν πηγαινε να κανει ενημερωση την σταματησα και ετσι εγινε το φλασαρισμα,χωρις την μπαταρια και επιλεγοντας το firmware update,οποτε παιδια σωστο backup με το mtk droid tools και μετα φλασαρισμα με το Sp Flash Tool.
  7. με το mtk droid tools θα ειναι ομως σε μορφη system.img το backup για να μπορεσω να φλασαρω με το SP Flash Tool?
  8. Καλησπερα gerstavros2 στο λινκ που εδωσες http://www.mediafire.com/view/?jq6jz5i9vyr8zwv μεχρι την σελιδα 14 παιρνεις μονο το boot.img,ολη την ρομ πως την κανεις backup?μπορεις να με βοηθησεις λιγο για να παρω αντιγραφο απο το κινητο ενος φιλου?
  9. backup ειχα παρει με την εφαρμογη online nadroid backup,cwm εχω το θεμα ειναι οτι το backup ειναι σε μορφη tar και οχι img,τωρα γινεται κατι?εν τω μεταξυ εχει ενας φιλος το ιδιο κνητο αλλα δεν ξερω αν θα δεχτει να παρω εικονα την ρομ του με τον τροπο που περιγραφει το λινκ που εχεις δωσει,τι πρωτινεις να κανω?ευχαριστω.
  10. καλησπερα,θελω να φλασαρω το system γιατι πειραξα εναν φακελο και το κινητο δεν ανοιγει παιζει συνεχεια το bootanimation,δεν μπορω να βρω το λογισμικο οσο εψαξα αλλα εχω παρει nadroid backup απο οταν το εκανα ροοτ,οι φακελοι ειναι σε μορφη tar.δοκιμασα ετσι και μου βγαζει το μηνυμα που λενε τα παιδια πιο κατω(καποιο σφαλμα),δοκιμασα να το κανω zip αλλα παλι το ιδιο.η συσκευη ειναι το Mysaga C1 με MTK6572,εν το μεταξυ σε recocery μπορω να μπω,υπαρχει καποιος τροπος να σωσουμε το κινητακι? μετα απο αρκετο διαβασμα καταλαβα οτι το αρχειο system πρεπει να ειναι system.img εμενα ειναι system.ext4 απο το nadroid backup που εχω στο pc,η ερωτηση μου ειναι γινεται να το μετατρεψω και να λειτουργησει?επισης ενα αλλο περιεργο ειναι οτι εχω και στην sd backup αλλα παλι το ιδιο κανει μετα το restore...
  11. Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το κοιτάξω άμεσα.
  12. Καλησπέρα! Συγνώμη αν γράφω σε λάθος ενότητα. Είμαι κάτοχος ενός νοτε 2 από τον Αύγουστο του 2013.το κινητό είναι στοκ με την έκδοση 4.3 με csc:mk4 (ETL) αγορασμένο από birdphone.Το πρόβλημα είναι το εξής:καθώς το ακουμπάω με την πίσω μεριά όπως πάντα, αυτό κλείνει και ξανανοιγει, το είχα παρατηρήσει απο την αρχή (το είχε κάνει λίγες φορές) αλλά τώρα το κάνει κάθε φορά και χωρίς να το αφήνω δυνατά, ειδικά αν ακουμπάει πρώτα η πάνω μεριά εκεί που είναι η κάμερα, δοκίμασα να κρατήσω την μπαταρία μήπως κουνιόταν αλλά πάλι τα ίδια κάνει.εχει συμβεί σε κανέναν; το πρόβλημα μου είναι ότι μένω μόνιμα στην Γερμανία, πρέπει να το στείλω Ελλάδα;Τι ισχύει για την εγγύηση;Ευχαριστώ.
  13. Καλησπερα!Χρειαζομαι λιγη βοηθεια,προσπαθω να κανω ρουτ την συσκευη και μολις επιλεξω το SuperSU η το Superuser ξεκιναει αλλα καποια στιγμη εμφανιζει το παρακατω μηνυμα : E:failed to verify whole-file signature E:signature verification failed με κοκκινα γραμματα,τι πρεπει να κανω;Εντωμεταξυ το custom binary download μετραει καθε φορα που δοκιμαζω και το κινητο ανοιγει με θαυμαστικο κιτρινο.Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...